Τεχνολογία

Η Logitech G παρουσιάζει νέα σειρά racing, νέα σειρά PRO, νέα ακουστικά και άλλα

18 Sep Η Logitech G παρουσιάζει νέα σειρά racing, νέα σειρά PRO, νέα ακουστικά και άλλα

Posted at 17:39h
in GAMES
by Soustas

Η Logitech G, έκανε πολλές και φοβερές ανακοινώσεις εχτές βράδυ στο Logi PLAY event.

1. Νέα σειρά Racing, με εκτεταμένη γκάμα απο τιμονιέρες, μοχλούς ταχυτήτων και χειρόφρενα.

Η Logitech G, ένα κορυφαίο brand gaming της Logitech, παρουσίασε σήμερα τη νέα σειρά Racing στο Logi Play. Αυτή η σειρά σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ιστορία της Logitech G στον τομέα του sim racing.

Με τη σειρά Racing, οι οδηγοί μπορούν να προσαρμόσουν τον εξοπλισμό τους και τα επίπεδα δυσκολίας για να ταιριάζουν στο δικό τους στυλ οδήγησης. Αυτό προσφέρει μια μοναδική εμπειρία racing και εξατομικεύει την οδήγηση για κάθε παίκτη.

«Έχουμε ακούσει από πολλούς οδηγούς προσομοιωτών ότι η ρύθμιση του εξοπλισμού τους πρέπει να αντικατοπτρίζει το αυτοκίνητο που οδηγούν, είτε πρόκειται για διαδρομή σε χαλίκι με ένα αυτοκίνητο ράλλυ, είτε για drift με καπνό από τα λάστιχα», δήλωσε ο Richard Neville, επικεφαλής μηχανικής προσομοίωσης προϊόντων, Logitech G. «Κάθε ένα από αυτά τα αθλήματα απαιτεί διαφορετικά στυλ για να επιτευχθεί η μέγιστη απόδοση και η καλύτερη αίσθηση, γι’ αυτό και αναπτύξαμε συστήματα οπως το RS ειδικά για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού που θέλουν να παίζουν με τον δικό τους τρόπο.»

Οι προσδοκίες των οδηγών sim racing δημιουργούνται κυρίως από την επιθυμία να αναπαραστήσουν την αίσθηση ενός πραγματικού αυτοκινήτου. Αυτό περιλαμβάνει το τιμόνι και τα πρόσθετα χειριστήρια όπως οι αλλαγές ταχυτήτων και τα χειρόφρενα. Επιπλέον, οι οδηγοί προσομοιωτών επιθυμούν να μπορούν να αναβαθμίσουν το σύστημά τους ανάλογα με τις ανάγκες ή το διαθέσιμο budget τους. Μπορούν να επιδιώξουν να αγοράσουν συγκεκριμένα εξαρτήματα για να επιτύχουν συγκεκριμένους στόχους, είτε αυτό είναι η επίτευξη ενός συγκεκριμένου επιπέδου ροπής στο τιμόνι τους, είτε η επιλογή ενός συγκεκριμένου τιμονιού.

Κάθε εξάρτημα της σειράς Racing σχεδιάστηκε με τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και απόδοσης, για να προσφέρει στους οδηγούς τις καλύτερες επιλογές εξοπλισμού και προσαρμογής. Αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική εμπειρία που μιμείται τις απαιτήσεις των πραγματικών αγώνων.

Όλα τα προϊόντα της σειράς Racing είναι συμβατά με τα προϊόντα αγώνων της σειράς Pro, ενώ κάποια από αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με τα παλιότερα τιμόνια της σειράς G, χάρη στον Logitech G Racing adapter. Αυτό δίνει περισσότερες επιλογές στους οδηγούς, ενώ διατηρεί την υψηλή ακρίβεια που μας χαρακτηρίζει, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία αγώνων.

Η νέα σειρά Racing αποτελείται από τα ακόλουθα νέα προϊόντα:

Logitech G RS Wheel Hub

Σχεδιασμένο για συμβατότητα σε PC/κονσόλες και ευελιξία σε όλους τους τύπους αγώνων, το Logitech G RS Wheel Hub συνδυάζεται απρόσκοπτα με οποιαδήποτε Logitech G Direct Drive Base, υποστηρίζοντας ρυθμίσεις με μία, δύο ή τρεις πλατφόρμες.

Το RS Wheel Hub διαθέτει έναν εύχρηστο μηχανισμό γρήγορης απελευθέρωσης, εξασφαλίζοντας μια εξαιρετικά ασφαλή, χωρίς τριβή εφαρμογή για τα τιμόνια σας. Υποστηρίζει τόσο τα τιμόνια της σειράς Racing όσο και τα τιμόνια Logitech G x MOMO.

Οι μοχλοί ταχυτήτων μπορούν να προσαρμοστούν και να αφαιρεθούν εύκολα, ενώ τα προσαρμόσιμα φώτα RGB προσθέτουν μια πιο ρεαλιστική πινελιά στην εμπειρία αγώνων. Το RS Wheel Hub, με την ευελιξία του, υπόσχεται να αναβαθμίσει κάθε προσομοίωση αγώνων.

 Logitech G RS Track Wheel

Το απόλυτο εργαλείο για τους αγώνες πίστας, το Logitech G RS Track Wheel σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των παικτών. Συνδυάζει εργονομικά διαμορφωμένο TPE υλικό με ελαφρύ, χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα, αλουμίνιο. Αυτός ο σχεδιασμός εξασφαλίζει βελτιωμένο αερισμό, άνεση και πρόσφυση, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Το TPE υλικό, μοναδικά διαμορφωμένο με microtexture dot pattern, παρέχει αναπνευσιμότητα και βελτιωμένη πρόσφυση. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα τιμόνι που προσαρμόζεται στα χέρια σας, προσφέροντας εξαιρετικό συγχρονισμό με σκοπό να επιτευχθεί η μέγιστη επίδοση σε υψηλές ταχύτητες.

Κατασκευασμένο για να μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής, το RS Track Wheel διατηρεί την κορυφαία απόδοση χωρίς συμβιβασμούς.

Το RS Track Wheel συνδέεται εύκολα στο Logitech G RS Wheel Hub, με βίδες και ένα κλειδί.

The Logitech G RS Round Wheel

Σχεδιασμένο για απόλυτο έλεγχο ακόμα και στις πιο γρήγορες στροφές, το Logitech G RS Round Wheel βοηθά τους οδηγούς να κυριαρχήσουν στην πίστα. Κατασκευασμένο από υψηλής απόδοσης σιλικόνη και ελαφρύ αλουμίνιο χαμηλών εκπομπών άνθρακα, το τιμόνι συνδυάζει αντοχή και βιωσιμότητα, διατηρώντας παράλληλα κορυφαίες επιδόσεις.

Η υψηλής ποιότητας δερματίνη σιλικόνης προσφέρει μια εξαιρετική αίσθηση αφής, ενώ το εργονομικά σχεδιασμένο grip εξασφαλίζει άψογο χειρισμό ακόμα και στις πιο απαιτητικές στροφές. Το αποτέλεσμα είναι ένα τιμόνι που ταιριάζει τέλεια στα χέρια σας, δημιουργώντας μοναδική αρμονία μεταξύ εσάς και της οθόνης.

The  Logitech G RS QR Adapter

Το Logitech RS QR Adapter προτεραιοποιεί τη συμβατότητα, επιτρέποντάς σας να το συνδυάσετε με σχεδόν οποιοδήποτε τιμόνι για μπροστινή ή πίσω τοποθέτηση, συμπεριλαμβανομένων αυτών από τον γνωστό κατασκευαστή τιμονιών αγώνων MOMO. Συνδέεται σε οποιαδήποτε συμβατή βάση Logitech G Direct Drive σε έναν υπολογιστή και διαθέτει λειτουργία γρήγορης αποσύνδεσης, επιτρέποντας εύκολη αντικατάσταση τιμονιών από αγώνα σε αγώνα. Χρησιμοποιήστε ένα μόνο adapter με όλα τα τιμόνια σας για να τα ανταλλάξετε σε δευτερόλεπτα.

To adapter, κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει την ανταπόκριση του TRUEFORCE feedback ενώ μειώνει το βάρος.

The Logitech G RS Shifter & Handbrake

Βελτιώστε την εμπειρία σας στο sim racing με ακριβή έλεγχο μέσω της λειτουργίας εναλλαγής 2 σε 1 και της ρύθμισης του λογισμικού G HUB. Μεταβείτε ομαλά μεταξύ των λειτουργιών του διαδοχικού μοχλού ταχυτήτων (shifter) και του χειρόφρενου και ρυθμίστε με ακρίβεια το σημείο ενεργοποίησης του shifter.

Σχεδιασμένο για να αντέχει σε όλα τα στυλ οδήγησης, το RS Shifter & Handbrake διαθέτει ευέλικτες επιλογές τοποθέτησης, μια ανθεκτική λαβή και ένα χειριστήριο με ρυθμιζόμενο ύψος.

Τιμή και διαθεσιμότητα

Η σειρά Racing Series θα είναι διαθέσιμη στις 17 Σεπτεμβρίου 2024 (ή εντός των επόμενων εβδομάδων, ανάλογα με την περιοχή) στο LogitechG.com. Ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης

*Και οι δύο εκδόσεις του RS Wheel Hub θα λειτουργούν και σε άλλες πλατφόρμες, ανάλογα με τη συμβατότητα της βάσης τιμονιού στην οποία είναι συνδεδεμένες.

*Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και το ιστολόγιό μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Instagram και στο X.

2. Νεα σειρά PRO (mouse x 2 and keyboard) σε συνεργασία με κορυφαίους αθλητές esports στον κόσμο.

— Η Logitech G, ένα brand της Logitech ανακοίνωσε στο Logi PLAY την κυκλοφορία της τελευταίας σειράς PRO, σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των κορυφαίων αθλητών esports. Η νέα σειρά περιλαμβάνει το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX Gaming Mouse, το PRO 2 LIGHTSPEED Gaming Mouse και το PRO X TKL RAPID Gaming Keyboard.

“Επενδύουμε σημαντικούς πόρους στην ανάπτυξη της σειράς PRO, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε καινοτόμες τεχνολογίες που βελτιώνουν άμεσα την απόδοση των παικτών. Συνεργαζόμαστε στενά με επαγγελματίες του esports για να εντοπίσουμε και να καλύψουμε τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους. Αυτή η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη μας επιτρέπει όχι μόνο να δημιουργούμε πρωτοποριακά προϊόντα αλλά και να θέτουμε νέα πρότυπα απόδοσης για ολόκληρο το gaming community”, ανέφερε ο Chris Pate, επικεφαλής ανάπτυξης προϊόντων της σειράς PRO στη Logitech G. “Με τα νέα μας προϊόντα, όπως το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX και το PRO X TKL RAPID, προσφέρουμε στους gamers τον πιο προηγμένο εξοπλισμό που υπάρχει σήμερα στην αγορά.”

Σε στενή συνεργασία με εκατοντάδες επαγγελματίες αθλητές esports, η Logitech G έχει αναπτύξει την επόμενη γενιά της σειράς PRO, προσφέροντας μια ευρεία γκάμα επιλογών για να καλύψει τις ανάγκες κάθε παίκτη. Από το σχήμα μέχρι τη λειτουργικότητα, κάθε προϊόν της σειράς PRO σχεδιάστηκε με γνώμονα την απόλυτη απόδοση.

PRO X SUPERLIGHT 2 DEX: The Asymmetrical Gaming Sharpshooter

Το Logitech G PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, έχει σχεδιαστεί ειδικά για δεξιόχειρες παίκτες, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των επαγγελματιών σε παιχνίδια όπως το Counter-Strike και το Valorant. Το ασύμμετρο σχήμα του προσφέρει άνεση και ακρίβεια, καθιστώντας το ένα εργαλείο απαραίτητο για κάθε ανταγωνιστικό παίκτη.

Ασύρματη Τεχνολογία LIGHTSPEED: Αναβαθμισμένη για υποστήριξη 8KHz polling, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη και ανταποκρινόμενη απόδοση.
Αισθητήρας HERO 2: Με ανασχεδιασμό από το μηδέν που βοηθάει στην επίτευξη 8kHz polling, αυτός ο αισθητήρας προσφέρει τώρα ασυναγώνιστη απόδοση με ταχύτητες άνω των 888 ιντσών ανά δευτερόλεπτο και επιτάχυνση άνω των 88G.
Βιωσιμότητα: Κατασκευασμένο με έως και 55% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας σημαντικά τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

Το DEX είναι ένα εξειδικευμένο εργαλείο για δεξιόχειρες που πολλοί επαγγελματίες παίκτες μας έχουν ζητήσει να προσθέσουμε στη σειρά PRO. Όπως και με τον εξοπλισμό της σειράς PRO, το DEX έχει περάσει από έναν κύκλο ανάπτυξης πολλών ετών.

“Το PRO X SUPERLIGHT 2 DEX, το αισθάνομαι σαν επέκταση του χεριού μου και αυτό το είδος άνεσης είναι κρίσιμο σε αγώνες υψηλού επιπέδου”, δήλωσε ο Nikola “NiKo” Kovač, G2 Esports, Counter-Strike 2. “Το DEX προσφέρει την ποιότητα, την ακρίβεια και την ταχύτητα που είπα στη Logitech ότι χρειάζομαι για να κερδίσω.”

PRO 2 LIGHTSPEED: Μια αναβάθμιση στο θρυλικό PRO ποντίκι

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου δεξιόχειρου gaming mouse, παρουσιάζουμε την επόμενη γενιά του αγαπημένου μας PRO Wireless. Το Logitech G PRO 2 LIGHTSPEED, διατηρώντας τον κλασικό αμφιδέξιο σχεδιασμό, υιοθετεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες LIGHTSPEED και HERO 2, προσφέροντας στους παίκτες ανώτερη απόδοση και ακρίβεια.

“Αν λατρεύεις τα αμφιδέξια ποντίκια, το G PRO 2 LIGHTSPEED είναι η ιδανική επιλογή για σένα!” αναφέρει ο Evan “evv” De Couto, επαγγελματίας παίκτης Valorant στην ομάδα FlyQuest RED. “Η εξαιρετική ταχύτητα απόκρισης και το εργονομικό σχήμα το καθιστούν ένα εργαλείο ακρίβειας, που διευκολύνει σημαντικά τη επίτευξη των στόχων σου.”

PRO X TKL RAPID: The First Pro Grade Rapid Trigger Keyboard

“Το PRO X TKL RAPID της Logitech G είναι το πρώτο πληκτρολόγιο που συνδυάζει την ακρίβεια ενός αναλογικού μηχανισμού με την ταχύτητα που απαιτούν οι επαγγελματίες του esports. Χάρη στα ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης και τη λειτουργία  rapid trigger, μπορείς να προσαρμόσεις το πληκτρολόγιο στις ανάγκες σου χωρίς να χρειαστείς λογισμικό. Είναι το ιδανικό εργαλείο για όσους αναζητούν απόλυτο έλεγχο και ανταπόκριση.”

Μαγνητικοί διακόπτες: Οι μηχανικοί της Logitech G δημιούργησαν διακόπτες αιχμής που προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια και ταχύτητα απόκρισης. Με ρυθμιζόμενα σημεία ενεργοποίησης και rapid trigger, μπορείς να προσαρμόσεις το πληκτρολόγιο στις ακριβείς ανάγκες σου για κάθε παιχνίδι.
Key Priority: Η λειτουργία SOCD του G HUB σου δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεις με ακρίβεια τις κινήσεις σου στο παιχνίδι, ακόμα και όταν πατάς πολλά πλήκτρα ταυτόχρονα.
Εύκολη Ρυθμιση: Ρύθμισε το πληκτρολόγιό σου χωρίς λογισμικό.
G HUB Ενσωμάτωση: Με το KEYCONTROL, μπορείς να προσαρμόσεις κάθε πτυχή του πληκτρολογίου σου και να ανακαλύψεις νέες στρατηγικές
Βιωσιμότητα: Κατασκευασμένο χρησιμοποιώντας ανακυκλωμένο αλουμίνιο και πλαστικό,

“Πιστεύω ότι το PRO X TKL RAPID θα βοηθήσει πολλούς ανθρώπους στο gaming,” δήλωσε ο Ilya “m0NESY” Osipov, της G2 Esports, στο Counter–Strike 2. “Μπορείς να κάνεις κινήσεις τόσο καλά και τόσο γρήγορα που παίρνεις πλεονέκτημα. Το να ξέρω ότι τα σχόλιά μου συμβάλλουν στην βελτιστοποίηση  αυτού του ποντικιού, μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.”

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Logitech G.

Τιμή και διαθεσιμότητα

PRO X Superlight 2 DEX  – Διαθέσιμο από τις 17 Σεπτεμβρίου – MSRP στα 175€.

PRO 2 LIGHTSPEED  – Διαθέσιμο από τις 17 Σεπτεμβρίου – MSRP στα 145€.

PRO X TKL Rapid Gaming Keyboard – Διαθέσιμο τον Δεκέμβριο – MSRP στα 195€.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπο και το blog μας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο Instagram και το X.

3. Νέα ακουστικά ASTRO A50 GEN 5 που επιτρέπει στους gamers να εναλλάσουν μεταξυ XBOX, PS5 και PC με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Logitech G, ένα brand της Logitech και κορυφαίος καινοτόμος τεχνολογιών και εξοπλισμού gaming, παρουσίασε σήμερα στο Logi Play τα ασύρματα ακουστικά gaming Logitech G ASTRO A50 5th Generation Wireless Gaming Headset and Base Station. Μαζί με τον μεγαλύτερο αδερφό του, το A50 X, σχηματίζουν τη νέα οικογένεια A50 υψηλής απόδοσης ακουστικών gaming με προηγμένα χαρακτηριστικά για multi-platform gamers.

Το A50 Generation 5, τώρα με PLAYSYNC AUDIO, βασίζεται στην ίδια αρχιτεκτονική με το βραβευμένο A50 X, προσφέροντας ένα απλοποιημένο και ευέλικτο σύνολο χαρακτηριστικών προσαρμοσμένο για multi-platform gamers. Η νέα λειτουργία PLAYSYNC AUDIO είναι σχεδιασμένη ειδικά για παίκτες που θέλουν να χρησιμοποιούν USB για απρόσκοπτη εναλλαγή ήχου μεταξύ κονσόλας και πλατφόρμας PC.

“Το A50 X κατέκτησε γρήγορα την καρδιά των παικτών χάρη στον εξαιρετικό του σχεδιασμό, τον κορυφαίο ήχο και την προηγμένη τεχνολογία PLAYSYNC για ολοκληρωμένη εμπειρία gaming στο σαλόνι”, δήλωσε ο Gabriel Whyel, επικεφαλής μάρκετινγκ για κονσόλες και cloud στη Logitech G. “Το νέο μας A50 Gen 5, με την αποκλειστική λειτουργία PLAYSYNC AUDIO μέσω USB, απευθύνεται σε gamers που επιθυμούν ευελιξία μεταξύ πολλών συστημάτων’”

Με το PLAYSYNC AUDIO, οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έως και τρία συστήματα gaming ταυτόχρονα – συμπεριλαμβανομένων των Xbox Series X|S, PS5, PC και άλλων – μέσω USB-C και να εναλλάσσονται γρήγορα μεταξύ τους με ένα μόνο κουμπί στο ακουστικό. Αυτή η καινοτόμος λειτουργία εξασφαλίζει ότι οι παίκτες μπορούν να μεταβαίνουν απρόσκοπτα μεταξύ των αγαπημένων τους πλατφορμών χωρίς καμία ταλαιπωρία. Και, με το A50 Gen 5, οι χρήστες μπορούν τώρα να συνδέσουν το Nintendo Switch σε προσαρμοσμένη λειτουργία μέσω USB και να χρησιμοποιήσουν το PLAYSYNC AUDIO για να εναλλάσσονται μεταξύ αυτού και των άλλων συνδεδεμένων συστημάτων τους.

Αξεπέραστη Ακουστική Διαύγεια με PROG GRAPHENE Drivers

Εξοπλισμένο με PRO-G GRAPHENE, το A50 Gen 5 προσφέρει πρωτοφανή καθαρότητα και ακρίβεια, απαραίτητη για πλήρη εμβύθιση και λήψη αποφάσεων εντός του παιχνιδιού. Αυτοί οι προηγμένοι drivers παρέχουν ένα πλούσιο, λεπτομερές ηχο επιτρέποντας στους gamers να ακούν κάθε μικρή λεπτομέρεια και να αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

24-Bit LIGHTSPEED Ασύρματη Απόδοση

Το A50 Gen 5 με LIGHTSPEED Wireless + Base Station προσφέρει κορυφαία ασύρματη απόδοση, αξιοποιώντας την τεχνολογία LIGHTSPEED για uncompressed 24-bit ήχο, που διασφαλίζει την απόλυτη καθαρότητα και λεπτομέρεια. Οι gamers απολαμβάνουν άμεση, χωρίς καθυστερήσεις σύνδεση, προσφέροντας εξαιρετική απόκριση για ομαλό και αδιάλειπτο gameplay, βελτιώνοντας την εμπειρία τους.

BroadcastQuality Communication

Η επικοινωνία είναι κρίσιμη στα παιχνίδια, και το A50 Gen 5 ξεχωρίζει με το μικρόφωνο υψηλής ανάλυσης 48 kHz. Προσφέροντας ήχο ποιότητας, εξασφαλίζει ότι η φωνή σας ακούγεται πεντακάθαρα, καθιστώντας το ιδανικό για ομαδικά games και live streaming.

Πρωτοποριακός σχεδιασμός

Το A50 Gen 5 + Base Station αντιπροσωπεύει μια σημαντική πρόοδο στον σχεδιασμό και την τεχνολογία. Η κομψή, σύγχρονη αισθητική συμπληρώνεται από στιβαρή κατασκευή, εξασφαλίζοντας ανθεκτικότητα και μακροχρόνια απόδοση. Το ακουστικό διαθέτει επίσης υλικά υψηλής ποιότητας και memory foam μαξιλάρια αυτιών, προσφέροντας μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια παρατεταμένων gaming sessions.

GHUB και Mobile App

Οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν και να βελτιστοποιήσουν την ηχητική τους εμπειρία μέσω του G HUB σε PC ή της εφαρμογής Logitech G σε iOS/Android συσκευές. Aκόμα, με την αυξημένη ανάλυση μικροφώνου, μπορούν να επιτύχουν μείωση θορύβου στο περιβάλλον.

Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να προσαρμόζουν μίξη του ήχου για live streaming, να ρυθμίζουν τα sidetone levels, να αποθηκεύουν προσαρμοσμένες προεπιλογές και πολλά άλλα.

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Logitech G ASTRO A50 5th Generation Wireless Gaming Headset + Base Station είναι πλέον διαθέσιμο για προπαραγγελία από τη Logitech G στην τιμή των 339€. Διαθέσιμο σε επιλεγμένους λιανοπωλητές, με αποστολές που ξεκινούν τον Οκτώβριο του 2024. Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα και το blog μας για λεπτομέρειες, ή συνδεθείτε μαζί μας μέσω Instagram και X για ενημερώσεις.

4. Νέο low profile keyboard G915X – το πιο προηγμένο στην κατηγορία του ever.

Η Logitech G, μέλος της Logitech και κορυφαία καινοτόμος στον χώρο της τεχνολογίας και του gaming εξοπλισμού, παρουσίασε σήμερα στο Logi Play το νέο πληκτρολόγιο gaming Logitech G915 X. Με μόλις 23mm ύψος, αποτελεί ένα από τα πιο λεπτά ασύρματα πληκτρολόγια gaming χαμηλού προφίλ της εταιρείας. Το G915 X συνδυάζει την πιο σύγχρονη τεχνολογία gaming με προσεκτικά επιλεγμένα υλικά και εξαιρετικό σχεδιασμό, προσφέροντας μια premium εμπειρία gaming σε ένα κομψό και μοντέρνο πληκτρολόγιο, ιδανικό για τους πιο απαιτητικούς gamers.

“Όταν το πληκτρολόγιο G915 LIGHTSPEED κυκλοφόρησε το 2019, ήταν ένα επαναστατικό και βραβευμένο πληκτρολόγιο gaming που παρουσίασε σε πολλούς παίκτες τα πλεονεκτήματα του low–profile gaming. Από τότε, ακούσαμε προσεκτικά τους χρήστες G915 για τις βελτιώσεις που θα ήθελαν να δουν στην επόμενη γενιά, και σήμερα είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε το G915 X, με τα χαρακτηριστικά που αγαπούν οι παίκτες και τις βελτιώσεις που ζητήθηκαν περισσότερο”, δήλωσε ο Arnaud Perret-Gentil, επικεφαλής PC Gaming, Logitech G.

Το G915 X διαθέτει πλήρως ανασχεδιασμένους γαλβανικους διακόπτες. Οι αρχικοί διακόπτες σε σχήμα αγκίστρου έχουν αντικατασταθεί με νέο σύστημα σε σχήμα σταυρού, προσφέροντας μεγαλύτερη σταθερότητα στα πλήκτρα για μια πιο αθόρυβη και βελτιωμένη εμπειρία πληκτρολόγησης, ενώ διευκολύνει την αντικατάσταση ή προσαρμογή των keycaps.

Επιπλέον, το σημείο ενεργοποίησης των διακοπτών έχει μειωθεί από 1,5mm σε 1,3mm, προσφέροντας ταχύτερη απόκριση. Τα keycaps έχουν αναβαθμιστεί αντικαθιστώντας τα ABS, κάτι που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά και μειώνει την εμφάνιση λεκέδων από λάδι των δακτύλων.

Η κατασκευαστική ποιότητα παίζει καθοριστικό ρόλο για μια ανώτερη εμπειρία πληκτρολόγησης. Η αύξηση του πάχους της ανώτερης πλάκας αλουμινίου από τα 1,2 στα 1,5 χιλιοστά ενισχύει αισθητά τη δομική ακεραιότητα του προϊόντος, προσφέροντας μια ακόμη πιο σταθερή και αξιόπιστη βάση για το πληκτρολόγιό σας. Απολαμβάνετε έτσι μια αναβαθμισμένη εμπειρία πληκτρολόγησης που θα εκτιμήσετε από την πρώτη στιγμή.

Το G915 X LIGHTSPEED διατηρεί την ευελιξία της τριπλής συνδεσιμότητας του προκατόχου του, προσφέροντας εξαιρετικά γρήγορη ασύρματη σύνδεση LIGHTSPEED, Bluetooth® και ενσύρματη σύνδεση μέσω USB.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας έχει βελτιωθεί κατά 20% σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο, χωρίς να επηρεαστεί η απόδοση. Η πλήρης έκδοση του G915 X LIGHTSPEED προσφέρει έως 800 ώρες λειτουργίας με απενεργοποιημένο τον οπίσθιο φωτισμό και έως 36 ώρες με μέγιστη φωτεινότητα RGB.

Με το KEYCONTROL, οποιοδήποτε πλήκτρο μπορεί να γίνει μια ισχυρή μακροεντολή που συνδυάζει πολλές εντολές σε ένα μόνο πάτημα πλήκτρου. Μετατρέψτε το αριθμητικό πληκτρολόγιο σε ένα πλήρες κέντρο εντολών ή συνδυάστε το με το πλήκτρο G shift στο ποντίκι σας για εξτρα άνεση.

 

Επιπλέον χαρακτηριστικά της σειράς G915 X περιλαμβάνουν:

Τριπλή συνδεσιμότητα. Επιλέξτε από την κορυφαία ασύρματη τεχνολογία 2.4 GHz LIGHTSPEED, Bluetooth® και ενσύρματα δεδομένα.
LIGHTSYNC RGB με πρόσβαση σε ~16.8 εκατομμύρια χρώματα για προσαρμογή και ενοποίηση όλου του εξοπλισμού Logitech G σας μέσω G HUB.

 

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Η σειρά G915 X περιλαμβάνει:

Όλες οι ασύρματες επιλογές διατίθενται σε μαύρο και άσπρο, ενώ η ενσύρματη σε μαύρο. Όλα τα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα από τις 17 Σεπτεμβρίου 2024 στο LogitechG.com και σε επιλεγμένα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπό μας και το blog μας ή συνδεθείτε μαζί μας στο Instagram και στο X.

 

Πηγή