Ειδήσεις

Όλα τα σενάρια για την Περιφέρεια Αττικής

Εντός των προσεχών ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το χρίσμα του υποψηφίου της ΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, καθώς η κυβέρνηση εξακολουθεί να έχει δεύτερες σκέψεις για το πρόσωπο του Γιώργου Πατούλη, έπειτα από την αναστάτωση που προκλήθηκε λόγω του βίντεο του οποίου κυκλοφόρησε στα κοινωνικά δίκτυα και παρουσίαζε τον νυν Περιφερειάρχη να χορεύει εν μέσω πυρκαγιών.

Το τοπίο, ωστόσο, φαίνεται να ξεκαθαρίζει, αφού ο Γιώργος Παπανικολάου -ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι για το χρίσμα- ανακοίνωσε πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος στον Δήμο Γλυφάδας και όχι στην Περιφέρεια Αττικής.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες λοιπόν, το επικρατέστερο όνομα πλέον είναι αυτό του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Χαρδαλιά. Όλα αυτά εφόσον η ΝΔ πράγματι αποφασίσει να βάλει τέλος στη στήριξή της προς το πρόσωπο του κ. Πατούλη.

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπανικολάου

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στον οποίο είχε προτείνει ο πρωθυπουργός να είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής, ανακοίνωσε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής πως θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Γλυφάδας.

Η κίνηση αυτή του κ. Παπανικολάου επιβεβαιώνει πως ο ίδιος έφυγε από την κούρσα των υποψηφίων για την Περιφέρεια Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κ. Παπανικολάου:

«Με όλη μου την αγάπη.

Για την πόλη μας και για τους ανθρώπους της.

Για όσα ζήσαμε. Για όλα αυτά που πετύχαμε.

Για αυτά που έρχονται.

Λαμβάνω την τιμή να θέσω στην κρίση σας την υποψηφιότητά μου για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ως επικεφαλής του συνδυασμού “Η Γλυφάδα μας”.

Τα καλύτερα είναι μπροστά».

Διίστανται οι απόψεις στη ΝΔ για το θέμα Πατούλη

Την ίδια ώρα, διχασμένη εμφανίζεται η Νέα Δημοκρατία όσον αφορά τον Γιώργο Πατούλη, αφού κάποιοι επιθυμούν την αντικατάστασή του, αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για μια δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή