Τεχνολογία

Ψυγειοκαταψύκτες LG: Κομψός σχεδιασμός και φρεσκάδα που διαρκεί


13 Jan Ψυγειοκαταψύκτες LG: Κομψός σχεδιασμός και φρεσκάδα που διαρκεί

Posted at 18:03h
in LIFE TECH
by Soustas

Η LG Electronics (LG), έχοντας πάντα ως γνώμονα την καινοτομία για μία καλύτερη και πιο εύκολη ζωή, διαθέτει μία ευρεία σειρά από ψυγειοκαταψύκτες που διακρίνονται για τον premium, κομψό σχεδιασμό τους και τις αποκλειστικές τεχνολογίες LG που εξασφαλίζουν μέγιστη φρεσκάδα σε φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα.

 

Ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός μεγιστοποιεί την κομψότητα και ενσωματώνεται εύκολα σε κάθε στυλ διακόσμησης, αναβαθμίζοντας κάθε κουζίνα. Από το premium φινίρισμα με τις μεταλλικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό έως τον απαλό LED φωτισμό και τις επιλογές χρωμάτων του ψυγειοκαταψύκτη προσφέρουν ένα συνδυασμό πρακτικότητας και πολυτέλειας.

 

Παράλληλα οι ψυγειοκαταψύκτες LG ενσωματώνουν μια σειρά από τεχνολογίες[1] που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν τα τρόφιμά σας φρέσκα και τραγανά, όπως την ημέρα που τα αγοράσατε. Η λειτουργία DoorCooling+™ εξασφαλίζει ότι η ψύξη του τμήματος συντήρησης ξεκινάει 15 δευτερόλεπτα αφού κλείσει η πόρτα, ενώ παράλληλα παρέχει πιο γρήγορη και ομοιόμορφη ψύξη απ’ ότι τα συμβατικά ψυγεία[2], σε όλους τους χώρους της συσκευής. Οι  αεραγωγοί στο μπροστινό μέρος, εξασφαλίζουν ότι η θερμοκρασία στο εσωτερικό της συσκευής παραμένει σταθερή. Η τοποθέτηση αυτή των αεραγωγών ταυτόχρονα κατευθύνει κρύο αέρα και στα αντικείμενα που βρίσκονται στις θήκες της άνω πόρτας, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα τρόφιμα ψύχονται ομοιόμορφα.

 

Το ράφι FRESHConverter™, δίνει τη δυνατότητα επιλογής της ιδανικής θερμοκρασίας για το κρέας, τα ψάρια και τα λαχανικά, ώστε να διατηρούνται σε άριστη κατάσταση. Αντίστοιχα ο ειδικά σχεδιασμένος χώρος, FRESHBalancer™ διατηρεί με ασφάλεια την υγρασία μέσω του κινούμενου διακόπτη, εξασφαλίζοντας τη βέλτιστη υγρασία για τα φρούτα και τα λαχανικά, ανάλογα με τη λειτουργία που έχετε ρυθμίσει.

 

Επιπλέον η έξυπνη αποθήκευση των τροφίμων με την σχάρα κρασιών και το αναδιπλούμενο ράφι, προσφέρει ευκολία και οργάνωση για την κουζίνα σας.

 

Τέλος, μέσω της τεχνολογίας ThinQ™ μπορείτε να ρυθμίσετε το ψυγείο σας εξ αποστάσεως, από την θερμοκρασία έως και να σας σταλεί ειδοποίηση, αν έχετε ξεχάσει ανοικτή την πόρτα, απλά και εύκολα μέσω της εφαρμογής ThinQ™.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ψυγειοκαταψύκτες LG μπορείτε να βρείτε εδώ.

[1] Οι τεχνολογίες διαφέρουν ανά μοντέλο ψυγειοκαταψύκτη.

[2] Με βάση τα αποτελέσματα δοκιμών UL χρησιμοποιώντας εσωτερική μέθοδο ελέγχου της LG, συγκρίνοντας τον χρόνο που απαιτείται για να πέσει η θερμοκρασία του επάνω καλαθιού από 24,8 ℃ σε 8 ℃ μεταξύ του μοντέλου Non-DoorCooling+ (GBB60NSZHE) και DoorCooling+ (GBB72NSDFN) της LGE.

Πηγή