Τραγωδία στο Αίγιο: Οδηγός χτύπησε γιαγιά και εγγόνι – νεκροί και οι δύο


Ετρεχε πολύ, έπεσε στη θάλασσα για να το σκάσει

Στην ταχύτητα ως αιτία του τροχαίου συγκλίνουν οι πληροφορίες – Ο οδηγός κατέβηκε, είδε τι είχε γίνει και προσπάθησε να το σκάσει – Συνελήφθη ενώ έπεφτε στη θάλασσα για να το σκάσει κολυμπώντας

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στις Καμάρες Αιγίου από το τροχαίο δυστύχημα με θύματα μια γιαγιά και το λίγων μηνών εγγονάκι της.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε με τόση σφοδρότητα τους δύο πεζούς που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο – η γιαγιά πεζή και το μωρό στο καρότσι – που τους εκσφενδόνισε δέκα μέτρα μακριά!

Μάλιστα οι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου αρχικά κατέβηκε από το όχημα και είδε πως είχε τραυματίσει την γιαγιά και το εγγονάκι και τότε επιχείρησε να το σκάσει.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν εξάλλου πως οδήγησε το αυτοκίνητό του στον Λόγγο, στην παραλία και το άφησε εκεί, ενώ ο ίδιος μπήκε στη θάλασσα για να ξεφύγει κολυμπώντας!

Η 67χρονη γυναίκα και το μωρό βρήκαν ακαριαίο θάνατο και ο 28χρονος οδηγός του αυτοκινήτου που συνελήφθη θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα.

Από τις πρώτες έρευνες της Αστυνομίας εξάλλου προκύπτει ότι πιθανότερη αιτία για το τραγικό δυστύχημα ήταν η υπερβολική ταχύτητα.
Πηγή protothema.gr

The post Τραγωδία στο Αίγιο: Οδηγός χτύπησε γιαγιά και εγγόνι – νεκροί και οι δύο appeared first on Enimerosi24.Source link