Τεχνολογία

Το Warhammer 40.000: Mechanicus στις κονσόλες τον Ιούλιο
28 May Το Warhammer 40.000: Mechanicus στις κονσόλες τον Ιούλιο

Posted at 16:01h
in GAMES
by Soustas

Μετά την κυκλοφορία του στα PCs και την αναγνώριση που έτυχε από το κοινό και τους κριτικούς, η Kasedo Games – η θυγατρική εταιρία της Kalypso που εκδίδει τίτλους πρώτα σε ψηφιακή μορφή – ανακοίνωσε ότι το turn–based tactical game Warhammer 40.000: Mechanicus, θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο στο PlayStation 4, στο Xbox One και στο Nintendo Switch.

 Για πρώτη φορά σε κονσόλα, αναλαμβάνετε τον έλεγχο μιας μεγάλης ποικιλίας μονάδων Adeptus Mechanicus, καθοδηγώντας τους Tech–Priests και τα στρατεύματα σας σε μια αποστολή τακτικής με σκοπό να ανακτήσετε αρχαίες τεχνολογίες από τους μυστηριώδεις τύμβους του πλανήτη Silva Tenebris.

 Η άκρως λεπτομερείς μάχες στρατηγικής του Mechanicus συνδυάζονται με την εντυπωσιακή ιστορία που έγραψε ο συγγραφέας του Black Library, Ben Counter, ειδικά σχεδιασμένη ώστε να ταιριάζει στη μοναδική προσωπικότητα της φατρίας Adeptus Mechanicus.

 Όπως στο PC, η έκδοση του Warhammer 40.000: Mechanicus για τις κονσόλες περιλαμβάνει το Heretek DLC που αποκαλύπτει το σκοτεινό υπόβαθρο της φατρίας Adeptus Mechanicus όπως ποτέ άλλοτε. Στο DLC θα πολεμήσετε οικείους εχθρούς με μια στρατιά από Tech–Priests σε πέντε νέες αποστολές, χρησιμοποιώντας νέους τομείς γνώσης, στρατιωτικές μονάδες και ισχύ πυρός που ξεκλειδώνετε με την πάροδο του χρόνου.

 Η έκδοση για κονσόλες συμπληρώνεται με το ειδικό περιεχόμενο της Omnissiah Edition, το οποίο προσθέτει το ατμοσφαιρικό soundtrack, το σύντομο διήγημα «Deus Ex Mechanicus» του Andy Chambers, ένα εντυπωσιακό ψηφιακό artbook, αλλά και το ισχυρό όπλο μάχης σώμα με σώμα, Arc Scourge.

 Το Warhammer 40.000: Mechanicus θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο του 2020 στο PlayStation 4, στο Xbox One και στο Nintendo Switch.

Like this:

Like Loading…Source link