Τεχνολογία

Το VALORANT Regional League θα αναδείξει τις κορυφαίες ομάδες της ανατολικής Ευρώπης


23 Dec Το VALORANT Regional League θα αναδείξει τις κορυφαίες ομάδες της ανατολικής Ευρώπης

Posted at 16:44h
in GAMES
by Soustas

Το δικό της πρωτάθλημα VALORANT αποκτά η ανατολική Ευρώπη με τις Riot Games και Frenzy να ανακοινώνουν την δημιουργία του VALORANT Regional League (VRL). Ομάδες από 20 χώρες της ανατολικής Ευρώπης – ανάμεσα σε αυτές η Ελλάδα και η Κύπρος – θα μπορούν να λάβουν μέρος στο VRL East: Surge το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 24 Ιανουαρίου 2022. Η νικήτρια ομάδα του VRL East: Surge θα εξασφαλίσει τη θέση της στα προκριματικά του παγκοσμίου VALORANT Champions Tour.

 

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει η πολωνική Frenzy (εταιρεία παραγωγής της ESE Entertainment) η οποία σε συνεργασία με τη Riot Games θα “χτίσει” το esports οικοσύστημα του VALORANT στην ανατολική Ευρώπη. H διοργάνωση αφορά τις παρακάτω χώρες: Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Αλβανία, Βοσνία & Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κόσοβο, Μαυροβούνιο, Βόρεια Μακεδονία, Σερβία, Κροατία, Ουγγαρία, Σλοβενία και Ρουμανία.

 

Το πρόγραμμα για το VRL:Surge το βλέπετε παρακάτω:

 

Προκριματικά:

6 προκριματικά τουρνουά:  24 – 30 Ιανουαρίου

 

Κανονική διάρκεια:

Εβδομάδα 1 –  Ημέρα1: 16 Φεβρουαρίου, Ημέρα2: 17 Φεβρουαρίου

Εβδομάδα 2-  Ημέρα1: 23 Φεβρουαρίου, Ημέρα2: 24 Φεβρουαρίου

Εβδομάδα 3 – Ημέρα1: 2 Μαρτίου, Ημέρα2: 3 Μαρτίου

Εβδομάδα 4 – Ημέρα1: 9 Μαρτίου, Ημέρα2: 10 Μαρτίου

 

Playoff:

1ος Γύρος: 2 x Best of 3 – 16 Μαρτίου

2ος Γύρος: 2 x Best of 3 – 17 Μαρτίου

Τελικός Loser bracket: 1 x Best of 3 – 19 Μαρτίου

Μεγάλος Τελικός: 1x Best of 5 – 20 Μαρτίου

 

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν της αγγλικής και της πολωνικής μετάδοσης, θα υπάρχει και ελληνική (περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο εγγύς μέλλον). Με σύνθημα “Διαφορετικοί αλλά Ενωμένοι” το επίσημο πρωτάθλημα VALORANT της ανατολικής Ευρώπης θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες και ομάδες να προβληθούν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη αλλά και να γράψουν την δική τους ιστορία στην επαγγελματική σκηνή του VALORANT.

 

 

Πηγή