Τεχνολογία

Το Samsung Galaxy Tab S9 φέρνει την premium εμπειρία Galaxy σε tablet


26 Jul Το Samsung Galaxy Tab S9 φέρνει την premium εμπειρία Galaxy σε tablet

Posted at 20:08h
in SMARTS, TABLETS
by Soustas

H Samsung Electronics Co., Ltd ανακοινώνει τη νέα σειρά Galaxy Tab S9, μία υψηλής ποιότητας σειρά προϊόντων, που επαναπροσδιορίζει το τοπίο των tablets της Samsung  για καθηλωτική θέαση και δημιουργική ελευθερία. Και στα τρία μοντέλα, Galaxy Tab S9, S9+ και S9 Ultra, οι Dynamic AMOLED 2X οθόνες εξασφαλίζουν επικές εμπειρίες θέασης και ψυχαγωγίας με την ισχύ του Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy[1]. Το ενσωματωμένο και πιστοποιημένο με IP68[2] S Pen βοηθά τους χρήστες να μεταφέρουν τις ιδέες τους «στο χαρτί». Ως η πρώτη σειρά Galaxy Tab S που λαμβάνει πιστοποίηση IP68, η σειρά Galaxy Tab S9 επιτρέπει στους χρήστες να συνεχίζουν να έχουν έμπνευση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

«Δεν υπάρχουν συσκευές όπως το Galaxy Tab S9 στην αγορά σήμερα. Αποτελεί ένα πραγματικά ανατρεπτικό προϊόν, το πρώτο στο είδος του που προσφέρει την εμπειρία που αναζητούν οι χρήστες από τα tablets, σε ένα ολοκληρωμένο premium design». «Η σειρά Galaxy Tab S9 δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να πάρουν τις μεγάλες ιδέες τους και να τις υλοποιήσουν εντελώς αβίαστα», δήλωσε ο TM Roh, Πρόεδρος και Επικεφαλής του Mobile eXperience Business στη Samsung Electronics.

 

Ανακαλύπτοντας ένα κόσμο ψυχαγωγίας και διασκέδασης εν κινήσει

Είτε ο χρήστης παίζει, είτε βλέπει βίντεο, η Dynamic AMOLED 2X οθόνη 14,6 ιντσών[3] του Galaxy Tab S9 Ultra προσφέρει μια εμπειρία ψυχαγωγίας που δεν είναι μόνο καθηλωτική, αλλά και φορητή. Το HDR10+ της σειράς Galaxy Tab S9 εξασφαλίζει τη βελτιστοποίηση των τόνων σε κάθε σκηνή και καρέ, διαθέτοντας ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων και φωτεινότητας. Ο δυναμικός ρυθμός ανανέωσης της οθόνης της σειράς Galaxy Tab S9 βαθμονομείται αυτόματα από 60 έως 120Hz για να εξισορροπεί την ομαλή απόκριση με τη βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα της μπαταρίας. Το Eye Comfort μειώνει, επίσης, την καταπόνηση των ματιών, με το μπλε φως να είναι μειωμένο περισσότερο από 70%[4]. Η τεχνολογία πίσω από τη σειρά Galaxy Tab S9 ζωντανεύει τις μικρές λεπτομέρειες, κάνοντας τη φωτογραφία, τα σχέδια, τα κινούμενα σχέδια και πολλά άλλα ακόμα πιο ευκρινή. Επιπλέον, η αναλογία διαστάσεων 16:10 αποτυπώνει τις εκπομπές και τις ταινίες στην ποιότητα που προορίζονται να προβληθούν.

Η ψυχαγωγία στη σειρά Galaxy Tab S9 ενισχύεται ακόμα περισσότερο με τον ήχο, ο οποίος προέρχεται από τα τετραπλά ηχεία, που είναι 20% μεγαλύτερα[5], με ήχο από το σύστημα ηχείων AKG και καθηλωτικό ήχο Dolby Atmos. Για να διασφαλιστεί κινηματογραφική εμπειρία ήχου, οι χρήστες του Galaxy Tab S9 μπορούν να επιλέξουν, από τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις ήχου, εκείνη που εξυπηρετεί καλύτερα την εκάστοτε δραστηριότητά τους, για παιχνίδι, ακρόαση μουσικής, βιντεοκλήση και πολλά άλλα. Για όσους επιθυμούν να μεταφέρουν την ψυχαγωγία σε εξωτερικό χώρο, η πρωτοποριακή τεχνολογία Vision Booster είναι πλέον διαθέσιμη στη σειρά Galaxy Tab S9. Μέσω της Vision Booster ανιχνεύονται αυτόματα οι συνθήκες φωτισμού και ο φωτισμός της οθόνης προσαρμόζεται ανάλογα. Ταυτόχρονα, χάρη στη θήκη Smart Book Cover[6] που στέκεται μόνη της, οι χρήστες μπορούν να τοποθετήσουν τη συσκευή οριζόντια ή κατακόρυφα, ώστε να μην χρειάζεται να κρατούν το tablet.

 

Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι πιο κομψή από ποτέ, ενώ έρχεται και με μεγάλη ισχύ. Κάθε συσκευή είναι εξοπλισμένη με τον επεξεργαστή ναυαρχίδα Snapdragon® 8 Gen 2 Mobile Platform for Galaxy, τον ίδιο ταχύτατο επεξεργαστή που διαθέτουν και τα τελευταία smartphones της Samsung. Για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε tablet και η τεχνολογία του ατμοθαλάμου, η οποία βοηθά τη λειτουργία του tablet κατά τη διάρκεια πολύωρου streaming, gaming ή επεξεργασίας βίντεο. Χάρη στη στενή συνεργασία της εταιρείας με κορυφαίους συνεργάτες από τον κλάδο των παιχνιδιών, οι χρήστες του Galaxy Tab S9 θα μπορούν να βιώσουν βελτιστοποιημένες εμπειρίες gaming σε μεγάλη οθόνη. Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι, επίσης, η πιο αποδοτική από άποψη θερμότητας σειρά Galaxy Tab που έχει υπάρξει, αφού διαθέτει έναν εσωτερικό θάλαμο ατμών ειδικά σχεδιασμένο για απαιτήσεις υψηλής έντασης της συσκευής. Η νέα αμφίδρομη απαγωγή θερμότητας συμβάλλει στη διατήρηση της καλύτερης απόδοσης για μεγαλύτερη χρονική περίοδο χρήσης.

Φέρνοντας τις ιδέες στην καθημερινή ζωή με ευκολία

Κάθε premium συσκευή Galaxy Tab S9 συνοδεύεται από ένα εργαλείο που οι χρήστες αγαπούν, το Galaxy S Pen. Προσφέροντας μια εμπειρία παρόμοια με αυτή του στυλό πάνω σε χαρτί, η σειρά Galaxy Tab S9 και το S Pen είναι πλέον και τα δύο πιστοποιημένα με IP68 για αντοχή στο γλυκό νερό και τη σκόνη. Έτσι, ανοίγονται νέες δυνατότητες για το πού μπορεί να βρίσκονται οι χρήστες όσο αποτυπώνουν τις ιδέες τους. Το S Pen μπορεί, επίσης, να γράψει σε μπάρες αναζήτησης, μηχανές αναζήτησης και app stores, ενώ η νέα αμφίδρομη φόρτιση διασφαλίζει ότι θα παίρνει ρεύμα ανεξάρτητα από το πώς είναι τοποθετημένο στη βάση του. Οι χρήστες μπορούν να αναβαθμίσουν το S Pen στην έκδοση S Pen Creator Edition[7] για μια ακόμα πιο premium εμπειρία. Το S Pen Creator Edition είναι φτιαγμένο από ανάγλυφο υλικό για πιο άνετο κράτημα και ευρύτερη γωνία κλίσης σε σχέση με την προηγούμενη έκδοση που κάνει τη διαδικασία της δημιουργίας πιο διαισθητική.

 

Οι καθηλωτικές οθόνες της σειράς Galaxy Tab S9 αποτελούν το ιδανικό «φόντο» για κάθε project. Με τη χρήση του Multi-Window[8], οι χρήστες μπορούν να έχουν ανοικτές έως και τρεις εφαρμογές ως ένα καλά οργανωμένο πλέγμα παραθύρων που προσαρμόζονται εύκολα. Οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα περιήγησης, να ανατρέξουν σε κάποια εικόνα στο Samsung Gallery και να αναπτύξουν τις ιδέες τους στα Samsung Notes. Εναλλακτικά, με το Pop-Up-View, οι εφαρμογές μπορούν να προβληθούν ως αιρούμενα παράθυρα, ενώ η αρχική οθόνη εξακολουθεί να εμφανίζεται πλήρης.

 

Όταν οι χρήστες ταξιδεύουν ή δουλεύουν εν κινήσει, το πληκτρολόγιο Book Cover[9] της σειράς Samsung Galaxy Tab S9 και η λειτουργία DeX Mode[10] μπορούν να προσομοιώσουν τη εμπειρία του γραφείου σε συνδυασμό με τη φορητότητα του tablet. Οι ρυθμιζόμενες γωνίες του Book Cover και ο εσωτερικός φωτισμός του πληκτρολογίου το κάνουν να μοιάζει με έναν ελαφρύ υπολογιστή. Παράλληλα, η λειτουργία DeX Mode διαθέτει εύχρηστο κέρσορα, ευέλικτη αλλαγή μεγέθους των παραθύρων και Second Screen[11] δυνατότητες, για να μπορούν οι χρήστες να αντικατοπτρίσουν ή να επεκτείνουν την οθόνη του υπολογιστή στο tablet. Κατά τη διάρκεια call στο Google Meet[12], οι χρήστες μπορούν να συνεργαστούν πιο εύκολα μέσω της κοινής χρήσης της οθόνης και να επεξεργαστούν ταυτόχρονα ένα έγγραφο Samsung Notes.

 

Σχεδιασμένη για να εμπνέει την αυθόρμητη παραγωγικότητα, αλλά και να διευκολύνει την εργασία, η σειρά Galaxy Tab S9 αποτελεί το καταλληλότερο εργαλείο, αφού διαθέτει νέες και βελτιωμένες εφαρμογές για κάθε προσωπικό ενδιαφέρον. Η εφαρμογή GoodNotes[13] που έχει αγαπηθεί από τους χρήστες προσφέρει, για πρώτη φορά, μια νέα εμπειρία σημειώσεων και ημερολογίου στο Android, αποκλειστικά για τους χρήστες Galaxy tablet. Ακόμα, οι σημειώσεις που δημιουργούνται στο GoodNotes σε όλες τις πλατφόρμες μπορούν να μοιράζονται και να επεξεργάζονται από παραπάνω από έναν χρήστη ταυτόχρονα.

 

Η επαγγελματική εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο LumaFusion[14] διευκολύνει την εργασία κατά τη δημιουργία περιεχομένου μέσω της δυνατότητας κοινής χρήσης. Οι εικόνες και τα βίντεο, αλλά ακόμα και τα μεγάλα αρχεία, που έχουν ληφθεί μέσω της κάμερας του Galaxy smartphone του χρήστη, μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία στη σειρά Galaxy Tab S9, μέσω της λειτουργίας Quick Share[15]. Το LumaFusion εκμεταλλεύεται πλήρως την μεγάλη οθόνη του Galaxy Tab S9 Ultra, διασφαλίζοντας ότι η επεξεργασία βίντεο γίνεται με ακρίβεια.

 

To Clip Studio Paint[16] έχει μετατραπεί σε ένα βελτιωμένο interface για tablet για σχεδίαση, ζωγραφική και πολλά άλλα. Παράλληλα, το ArchSite[17] δίνει τη δυνατότητα στους designers και στους επαγγελματίες να μετατρέπουν το έργο τους σε επεξεργασμένα σχέδια 2D CAD, ολοκληρωμένα σχέδια και ακριβείς εκτιμήσεις. Μέσω της στενής συνεργασίας με τη Google για τη βελτιστοποίηση των εμπειριών της μεγάλης οθόνης, οι χρήστες μπορούν να ολοκληρώσουν εύκολα τις εργασίες τους και να υλοποιήσουν τις ιδέες τους με τη σειρά Galaxy Tab S9.

 

Αξιοποιώντας την ολοκληρωμένη Premium Εμπειρία

Με την ξεχωριστή εμπειρία συσκευής που προσφέρει, η σειρά Galaxy Tab S9 ενσωματώνεται άψογα στο οικοσύστημα Galaxy. Η χρήση των δημιουργικών εργαλείων είναι απλή, ειδικά όταν τα tablet Galaxy Tab S9 είναι συνδεδεμένα με άλλες συσκευές. Το Multi-Control[18] κάνει την αντιγραφή, την επικόλληση ή τη μεταφορά κειμένου και εικόνας απευθείας από το tablet στο Galaxy smartphone απρόσκοπτη, επιτρέποντας στους χρήστες να ελέγχουν το smartphone τους με ένα touchpad Galaxy Tab S9.

 

Προκειμένου να ταιριάζει με τις κορυφαίες εμπειρίες λογισμικού, το υλικό της σειράς Galaxy Tab S9 διαθέτει τα ίδια εμβληματικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά και την ίδια εντυπωσιακή διάταξη κάμερας με τα κορυφαία smartphones της σειράς Galaxy S. Με πάχος μόλις 5,5 χιλιοστά για το Tab S9 Ultra, η σειρά Galaxy Tab S9 είναι ελαφριά και λεπτή, αλλά και ανθεκτική με πιστοποίηση IP68. Επίσης, τα προϊόντα της σειράς είναι κατασκευασμένα για να αντέχουν σε χτυπήματα και γρατζουνιές, αφού οι συσκευές είναι ενισχυμένες με Armor Aluminum. Για τους χρήστες οι οποίοι έχουν τις καλύτερες ιδέες σε απροσδόκητα μέρη, τα προϊόντα της σειράς αποτελούν τον τέλειο συνεργάτη, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ιδιαίτερα περιβάλλοντα και να αντέξουν κατά τη διάρκεια μιας «γεμάτης» ημέρας. Η νέα θήκη Outdoor Cover[19] προσφέρει άνεση στους χρήστες που αναζητούν μεγαλύτερη προστασία.

 

Το Galaxy Tab S9 αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα της δέσμευσης της εταιρείας  να κατασκευάζει τεχνολογία που εμπλουτίζει τη ζωή των ανθρώπων. Σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές, η σειρά Tab S9 διαθέτει μεγαλύτερη ποικιλία ανακυκλωμένων υλικών[20] τόσο σε εσωτερικά όσο και σε εξωτερικά εξαρτήματα[21]. Έρχεται, επίσης, σε επανασχεδιασμένο κουτί συσκευασίας και το χαρτί που χρησιμοποιείται για το κουτί συσκευασίας[22] είναι 100 τοις εκατό από ανακυκλωμένο χαρτί.

 

Διαθεσιμότητα

Η σειρά Galaxy Tab S9 είναι διαθέσιμη για προ-παραγγελία από τις 26 Ιουλίου, ενώ η διάθεση των προϊόντων θα ξεκινήσει στις 11 Αυγούστου από το Samsung eshop και το επίσημο δίκτυο συνεργατών της εταιρείας σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

Η σειρά είναι διαθέσιμη σε δύο χρώματα, Μπεζ και Γραφίτη[23], καθώς και σε τρία μεγέθη: 14,6 ίντσες για το Tab S9 Ultra, 12,4 ίντσες για το Tab S9+ και 11 ίντσες για το Tab S9[24].

 

Η κορυφαία εμπειρία προστατεύεται και υποστηρίζεται από τέσσερις γενιές αναβαθμίσεων του One UI και του Android OS, καθώς και από πέντε χρόνια ενημερώσεων ασφαλείας.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 
Galaxy Tab S9
Galaxy Tab S9+
Galaxy Tab S9 Ultra
Οθόνη*
11-ιντσών, Dynamic AMOLED 2X

(60~120Hz)

12.4-ιντσών, Dynamic AMOLED 2X (60~120Hz)
14.6-ιντσών, Dynamic AMOLED 2X (60~120Hz)
* Μετρημένη διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να υπολογίζονται οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.
Λειτουργικό Σύστημα
Android 13.0
Διαστάσεις
165.8 x 254.3 x 5.9mm
185.4 x 285.4 x 5.7mm
208.6 x 326.4 x 5.5mm
Βάρος
498γρ. (Wi-Fi) / 500γρ. (5G)
581γρ. (Wi-Fi) / 586γρ. (5G)
732γρ. (Wi-Fi) / 737γρ. (5G)
Κάμερα
Πίσω
13MP AF
13MP AF + 8MP Υπέρ-Ευρεία
Μπροστά
12MP Ultra-Wide
12MP + 12MP Ultra-Wide
Μνήμη και αποθηκευτικός χώρος*
8GB+128GB

12GB+256GB
microSD έως 1TB**

12GB+256GB

12GB+512GB
microSD έως 1TB**

12GB+256GB

12GB+512GB

16GB+1TB

microSD έως 1TB**

* Η διαθεσιμότητα αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, το μοντέλο, το χρώμα ή τον πάροχο. Η πραγματική διαθεσιμότητα χώρου αποθήκευσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό και ανά αγορά, μοντέλο, μέγεθος αρχείου και μορφή.

** Η κάρτα MicroSD πωλείται χωριστά.

Επεξεργαστής
Qualcomm Snapdragon® 8 Gen 2 for Galaxy
Μπαταρία*
8,400mAh (τυπική τιμή)
10,090mAh (τυπική τιμή)
11,200mAh (τυπική τιμή)
* Η τυπική τιμή είναι ελεγμένη σε εργαστηριακές συνθήκες τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση στη χωρητικότητα της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταρίας που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960.
Συνδεσιμότητα
5G*, LTE*, Wi-Fi 6E***, Wi-Fi Direct Bluetooth® v 5.3
* Οι υπηρεσίες 5G υποστηρίζονται μόνο σε τοποθεσίες με δυνατότητα δικτύου 5G. Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και το περιβάλλον χρήστη.

** Η διαθεσιμότητα του μοντέλου LTE διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

***Η διαθεσιμότητα του δικτύου Wi–Fi 6E μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο δικτύου και το περιβάλλον χρήστη. Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση. Απαιτείται δρομολογητής Wi-Fi 6E.

Χρώματα*
Beige, Graphite
* Η διαθεσιμότητα στο χρώμα του προϊόντος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.
Ήχος
Τέσσερα στερεοφωνικά ηχεία με ήχο από AKG, Dolby Atmos®
Ασφάλεια
Samsung Knox
Βιομετρικός έλεγχος ταυτότητας
Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη
Αξεσουάρ*
S Pen (BLE, Inbox), S Pen Creator Edition

Book Cover Keyboard, Book Cover Keyboard Slim, Smart Book Cover, Outdoor Cover, Notepaper Screen, Privacy Screen

* Στο κουτί περιλαμβάνεται το S Pen και καλώδιο USB Type–C. Άλλα αξεσουάρ διατίθενται για αγορά ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα θηκών τρίτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και τον πωλητή λιανικής.

* Οι προδιαγραφές ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

* Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες προϊόντος που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, των τιμών, των εξαρτημάτων, της απόδοσης, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

[1] Το Snapdragon είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Qualcomm incorporated. Το Snapdragon είναι προϊόν της Qualcomm Technologies Inc. ή/και των θυγατρικών της.

[2] Τα Galaxy Tab S9, S9+ και S9 Ultra βαθμολογούνται ως IP68. Το S Pen είναι επίσης ανθεκτικό στο γλυκό νερό και τη σκόνη με βαθμολογία IP68. Σύμφωνα με την αξιολόγηση IP68, ανθεκτικό στο νερό σε έως και 5 πόδια γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τα υπολείμματα / στεγνώστε μετά από βρέξιμο. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

[3] Μετρημένη διαγώνια, το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Tab S9 Ultra είναι 14,6 ιντσών στο πλήρες ορθογώνιο και 14,5 ιντσών που αντιπροσωπεύουν τις στρογγυλεμένες γωνίες.

[4] Σε σύγκριση με την κανονική οθόνη LCD. Η σειρά Galaxy Tab S9 που έχει βραβευτεί με SGS εμφανίζει την πιστοποίηση Eye Care με βάση την ικανότητά του να μειώνει δραστικά τις βλαβερές συνέπειες του μπλε φωτός.

[5] Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy Tab S8.

[6] Το Smart Book Cover πωλείται χωριστά.

[7] Πωλείται χωριστά. Η διαθεσιμότητα και ο χρόνος ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά.

[8] Ορισμένες εφαρμογές ενδέχεται να μην υποστηρίζουν πολλαπλές εργασίες.

[9] Το πληκτρολόγιο Book Cover πωλείται χωριστά. Το προϊόν είναι διαθέσιμο για τα Galaxy Tab S9 Ultra, Galaxy Tab S9+ και Galaxy Tab S9. Ο σχεδιασμός του προϊόντος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Οι δυνατότητες και η διάταξη του πληκτρολογίου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το μοντέλο ή τον τύπο γλώσσας. Η λειτουργία με οπίσθιο φωτισμό είναι διαθέσιμη μόνο στο πληκτρολόγιο Book Cover του Galaxy Tab S9 Ultra πατώντας Fn + F12.

[10] Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή. Το Samsung DeX υποστηρίζεται σε επιλεγμένα smartphone και tablet Galaxy.

[11] Η λειτουργία Second Screen απαιτεί υπολογιστές με ασύρματη οθόνη και Windows 10 v.2004 ή νεότερη έκδοση.

[12] Το Google Meet είναι διαθέσιμο για λήψη στο Google Play. Το Google Meet είναι εμπορικό σήμα της Google LLC.

[13] Η εφαρμογή GoodNotes απαιτεί ξεχωριστή λήψη και συνοδεύεται από δωρεάν πλήρη έκδοση 1 έτους. Μόλις λήξει η περίοδος δωρεάν πλήρους έκδοσης, απαιτείται μια επιπλέον αγορά για συνεχή χρήση. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή.

[14] Η εφαρμογή LumaFusion απαιτεί ξεχωριστή αγορά και λήψη. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή.

[15] Γρήγορη κοινή χρήση μεταξύ συσκευών Galaxy που διατίθεται με το ακόλουθο λειτουργικό σύστημα: smartphone και tablet με Android OS έκδοση 10.0 (Q) και One UI 2.1 ή νεότερη έκδοση, υπολογιστές με Windows 10 ή νεότερη έκδοση. Απαιτεί Λογαριασμό Samsung και σύνδεση Wi-Fi και Bluetooth.

[16] Η εφαρμογή Clip Studio Paint είναι προεγκατεστημένη σε επιλεγμένες αγορές. Η εφαρμογή Clip Studio Paint μπορεί να ληφθεί από το Galaxy Store και παρέχεται με δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 6 μηνών για χρήστες για πρώτη φορά. Μόλις λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος, απαιτείται συνδρομή επί πληρωμή σε ένα μηνιαίο πρόγραμμα χρήσης για συνεχή χρήση. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή.

[17] Η εφαρμογή ArcSite απαιτεί ξεχωριστή αγορά και λήψη από το Galaxy Store. Οι όροι παροχής υπηρεσιών ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα και περιοχή.

[18] Το Multi Control είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα smartphone Galaxy με One UI 5.1 ή νεότερη έκδοση και σε συσκευές Galaxy Tab με One UI 5.1.1 ή μεταγενέστερη έκδοση. Η διαθεσιμότητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τις εφαρμογές.

[19] Όλες οι θήκες πωλούνται χωριστά.

[20] Σε σύγκριση με τη σειρά Galaxy Tab S8. Οι τύποι ανακυκλωμένων υλικών περιλαμβάνουν ανακυκλωμένο PA που προέρχεται από απορριπτόμενα δίχτυα αλιείας, ανακυκλωμένο PBT μετά την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενα μπουκάλια PET, ανακυκλωμένο PC μετά την κατανάλωση που προέρχεται από βαρέλια νερού και ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενο σκραπ που δημιουργείται ως υποπροϊόν της ανθρώπινης παραγωγής. Το παλιοσίδερο λιώνει ξανά, φιλτράρεται για ακαθαρσίες και στη συνέχεια ανακυκλώνεται για να κατασκευαστούν εξαρτήματα στη διαδικασία κατασκευής της Samsung. Υπάρχει επίσης ανακυκλωμένο περιεχόμενο πριν από την κατανάλωση που προέρχεται από απορριπτόμενα γυάλινα απόβλητα που παράγονται ως υποπροϊόν της κατασκευής γυαλιού. Αυτά τα απόβλητα γυαλιού θρυμματίζονται σε υαλοπίνακες και στη συνέχεια χρησιμοποιούνται ως συστατικό στη διαδικασία κατασκευής Corning® Gorilla® Glass 5.

[21] Galaxy Tab S9 Ultra: 17 εξαρτήματα συσκευής που διαθέτουν τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο υλικό μετά την κατανάλωση πλαστικό ή ανακυκλωμένο αλουμίνιο πριν από την κατανάλωση και Corning® Gorilla® Glass 5 με τουλάχιστον 10% ανακυκλωμένο περιεχόμενο πριν από την κατανάλωση. Αυτά τα εξαρτήματα περιλαμβάνουν το κάλυμμα καλωδίων Mid, το φορτιστή Pen Deco, την επάνω αριστερή μονάδα ηχείων, την κορυφαία δεξιά μονάδα ηχείων, τη μονάδα ηχείου, το κλειδί, το κεντρικό παράθυρο.

[22] 100% ανακυκλωμένο χαρτί χρησιμοποιείται στα ακόλουθα εξαρτήματα συσκευασίας: το κουτί συσκευασίας προϊόντος, το Manual κουτί, τη ζώνη DLC και το κουτί DLC.

[23] Τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.

[24] Μετρημένο διαγώνια, το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Tab S9 είναι 11 ιντσών στο πλήρες ορθογώνιο και 10,9 ιντσών με βάση τις στρογγυλεμένες γωνίες, το μέγεθος οθόνης του Galaxy Tab S9+ είναι 12,4 ίντσες στο πλήρες ορθογώνιο και 12,4 ίντσες με τις στρογγυλεμένες γωνίες Ultra 4 ιντσών και το μέγεθος της πλήρους γωνίας του Galaxy S9 σε 12,4 ίντσες. 14,5 ιντσών με τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική ορατή περιοχή είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

Πηγή