Ειδήσεις

Το «Rise with SAP, Athens 2021» επαναπροσδιορίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 15:30

Το «Rise With SAP, Athens 2021» έρχεται δυναμικά για να συστήσει όλα τα οφέλη της πρότασης «Rise with SAP», μέσα από μια σειρά εισηγήσεων από εκλεκτούς καλεσμένους, που θα «φωτίσουν» όλες τις διαστάσεις του επιχειρησιακού μετασχηματισμού ενός οργανισμού.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, στις 10 π.μ., και θα μεταδοθεί ψηφιακά και ζωντανά, ενώ απευθύνεται στο ευρύτερο τοπικό οικοσύστημα της SAP, στο σύνολο της αγοράς, σε δημοσιογράφους και οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για την εν λόγω πρόταση.


Η έξυπνη, ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη πρόταση του «Rise with SAP»  βοηθά την εταιρεία σας να επιτύχει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από πού θα ξεκινήσετε το ψηφιακό σας ταξίδι, σχεδιάζοντας τη στρατηγική η οποία ταιριάζει στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.


H εκδήλωση θα περιλαμβάνει -μεταξύ άλλων- εισηγήσεις έμπειρων στελεχών του κλάδου, μία ζωντανή συζήτηση με τον πρώτο «Rise with SAP» πελάτη στην Ελλάδα και μία άκρως ενδιαφέρουσα ανταλλαγή απόψεων και κατευθύνσεων με την απόλυτα καταρτισμένη και έμπειρη ομάδα της SAP. Μπορείτε να εγγραφείτε για τη ζωντανή παρακολούθηση εδώ: https://events.sap.com/gr/risewithsapgr/en/home.


Στην εκδήλωση θα συζητηθούν η λογική και το περιεχόμενο της πρωτοποριακής πρότασης «Rise with SAP», παρουσιάζοντας όλο το φάσμα των προοπτικών και των ευκαιριών που ξεδιπλώνονται μέσω αυτής.  

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021, 15:30

Πηγή