Τεχνολογία

Το NOOB – The Factionless θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου!


29 Mar Το NOOB – The Factionless θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου!

Posted at 12:28h
in GAMES
by Soustas

 Η εκδοτική εταιρεία Microids και η Olydri Games ανακοίνωσαν ότι το Noob – The Factionless θα κυκλοφορήσει στις 29 Ιουνίου 2023 στο PlayStation 4, στο PlayStation 5, στο Xbox One, στο Xbox Series X|S, στο Nintendo Switch και στο PC.

Οι παίκτες που θα θελήσουν να ρίξουν μια πρώτη ματιά στο απίστευτο σύμπαν του τίτλου, το Noob – The Factionless είναι ακόμα διαθέσιμο σε μορφή early access στη Steam.

Τι είναι το Noob – The Factionless

Το Noob – The Factionless είναι ένα RPG που καταγράφει τις περιπέτειες τεσσάρων παικτών του Rush guild: του Baster the Neogician, του Drek the Berserker, της May the Cartomancer και του Logs the Elementalist. Στόχος τους είναι να φτάσουν στο ανώτατο επίπεδο και να προστεθούν στην ελίτ του Horizon MMORPG – στη Legendary Class. Μαζί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες τέρατα και να περιπλανηθούν σε φανταστικούς κόσμους για να δώσουν στο guild τους τη θέση που του αξίζει στον κόσμο του Horizon, ανάμεσα στα μυθικά Noob, Justice, Roxxor και Pro Game Master guilds. Όμως η πρόκληση που θα αντιμετωπίσουν δεν περιορίζεται μόνο στο Horizon: τα avatars τους θα ολοκληρώσουν και «αληθινές» αποστολές στην πραγματική τους ζωή. Γράψτε ιστορία τόσο στο παιχνίδι όσο και IRL!

Βασικά Χαρακτηριστικά

Μια εξαιρετική RPG εμπειρία με πάνω από 50 ώρες διάρκεια, πάνω από 750 avatars για να αλληλοεπιδράσετε μαζί τους και πάνω από 300 χάρτες για να περιπλανηθείτε.
Ενσαρκώστε μια ομάδα 4 hardcore gamers και τα video game avatars τους σε ένα προκλητικό RPG με προσωπικότητα, που αποτίνει φόρο τιμής στα σημαντικότερα J-RPGs!
Εξερευνήστε έναν τεράστιο κόσμο, δώστε έντονες μάχες και ολοκληρώστε αποστολές για να βελτιώσετε την ομάδα σας.
Τροποποιήστε τα avatars σας με τον καλύτερο εξοπλισμό που θα βρείτε σε dungeons, σπηλιές, σεντούκια και καταστήματα!
Ενδυναμώστε την ομάδα σας και αναβαθμίστε τις ικανότητές τους κερδίζοντας εμπειρία μέσα από τις μάχες: προσαρμόστε τις δεξιότητες στο δικό σας στυλ ή στους αντίπαλους που αντιμετωπίζετε.
Εξερευνήστε τον κόσμο του Olyndri και αφήστε την υπογραφή σας ανάμεσα στις πιο ισχυρές φατρίες του «Horizon» MMORPG, όπου οι σημαντικότεροι παίκτες συναντώνται για να πολεμήσουν!
Αναλάβετε τον ρόλο των «αληθινών» παικτών στον «πραγματικό κόσμο» και ανακαλύψτε ποιοι κρύβονται πίσω από τα avatars των φίλων… ή των εχθρών σας!

Το Noob – The Factionless θα προσφερθεί σε ψηφιακή και εμπορική μορφή στις 29 Ιουνίου 2023 σε PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox one, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC (μόνο ψηφιακά). Το παιχνίδι θα έχει υπότιτλους στα αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά, ισπανικά και γαλλικά.

 

Πηγή