Ειδήσεις

Το Historic Acropolis Rally 2023 επιστρέφει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων!


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 19:30

Επιμέλεια: Περικλής Χαλάτσης

Το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις μετά από επτά χρόνια απουσίας επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά σαλόνια. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα ανεβάζει τις μετοχές της στις μεγάλες αγωνιστικές δραστηριότητες. Όλοι οι αγωνιζόμενοι που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα θα έρθουν φέτος στη χώρα μας και θα τρέξουν σ αυτόν τον πολύ όμορφο αγώνα που θα ξεκινήσει στις 3 Νοεμβρίου και θα τελειώσει στις 5 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας είναι ο ένατος γύρος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ράλλυ Ιστορικών αυτοκινήτων, διεξάγεται για 17η χρονιά και αποτελεί πόλο έλξης για όλους τους φίλους του σπορ που παρακολουθούν το θεσμό παγκοσμίως.

Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν την Οργανωτική επιτροπή ήδη εργάζονται για σχεδιάσουν έναν άψογο αγώνα.

Τόσο για τον αγώνα Sporting όσο και για τον αγώνα Regularity, η διαδρομή και τα ωράρια είναι έτοιμα και σύντομα θα ανακοινωθούν για τον καλύτερο προγραμματισμό των αγωνιζόμενων.

Η Οργανωτική επιτροπή που είχε και την ευθύνη του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις 2022 , φιλοδοξεί ότι θα διοργανώσει έναν ακόμη καλύτερο αγώνα. Ας μην ξεχνάμε ότι η περσινή άρτια διοργάνωση αποτέλεσε ”φάκελο” διαπιστευτηρίων στην Παγκόσμια Ομοσπονδία ώστε πλέον ο αγώνας να βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων 2023.

 


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Απριλίου 2023, 19:30

Πηγή