Τεχνολογία

Το Hello Neighbor Nicky’s Diaries σκάει σε Android!


13 Dec Το Hello Neighbor Nicky’s Diaries σκάει σε Android!

Posted at 11:07h
in ANDROID, GAMES, IPHONE
by Soustas

Ήρθε και πάλι η ώρα, Ένα νέο παιχνίδι Hello Neighbor έφτασε. Το Hello Neighbor Nicky’s Diaries δεν είναι μια μεταφορά αυτή τη φορά όμως. Όχι, αυτό το παιχνίδι είναι μια εκ βάθρων δημιουργία με μερικά νέα χαρακτηριστικά για να μοιραστείτε.

Το Hello Neighbor Nicky’s Diaries υπόσχεται μια νέα επίσκεψη στη σειρά καρτουνίστικων stealth, σχεδιασμένη ειδικά για χρήστες κινητών τηλεφώνων. Για άλλη μια φορά βρίσκεστε να κάνετε διάρρηξη και να μπαίνετε στο σπίτι του κ. Peterson.

Πρόκειται για έναν άνθρωπο με μυστηριώδες παρελθόν, ύποπτη συμπεριφορά και πολύ αμφισβητήσιμη στάση απέναντι στις βελτιώσεις στο σπίτι… μας κάνει εντύπωση που η τοπική πολεοδομία ή η HOA δεν τον έπιασε πριν από εσάς.

Η αποστολή σας είναι να εισβάλλετε στο όλο και πιο παράξενα δομημένο σπίτι του κ. Peterson για να προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τι προσπαθεί τόσο σκληρά να κρύψει. Και πάλι.

Για να το πετύχετε αυτό, πρέπει να περιηγηθείτε στο σπίτι και στη συγκεχυμένη και μη λογική δομή του, να λύσετε γρίφους για να πάρετε ό,τι χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να αποφύγετε τον ένοικο που είναι εξαιρετικά πρόθυμος να σας κυνηγήσει.

Αν καταλάβει ότι προσπαθείτε να κατασκοπεύσετε το σπίτι του, ο κύριος Peterson θα σας κυνηγήσει και θα πρέπει να το σκάσετε.

Ωστόσο, δεν είστε χωρίς ένδικα μέσα. Το Hello Neighbor Nicky’s Diaries σας δίνει μια σειρά από gadgets που δεν θα έβγαιναν από το οπλοστάσιο του Wile E. Coyote για να σας βοηθήσουν. Μπορείτε να χοροπηδάτε με τα Jump Boots, να απενεργοποιείτε συσκευές με το EMP και να ρίχνετε μια ματιά στον γείτονα ακόμα και μέσα από τους τοίχους με τα γυαλιά X-Ray.

Αν καταφέρεις να τα καταφέρεις όλα αυτά, ίσως πάρεις μια γεύση από τα μυστικά που ζουν στο υπόγειο. Έχετε υπόψη σας ότι, αν παρακολουθείτε τη σειρά, πιθανότατα γνωρίζετε ήδη τι υπάρχει εκεί κάτω.

Σας αρέσει αυτό, με πολλούς τρόπους; Ελέγξτε το Hello Neighbor Nicky’s Diaries τώρα μέσω του Google Play. Η πρώτη πράξη είναι δωρεάν για δοκιμή

Πηγή