Τεχνολογία

Το Episode 3, Act I φέρνει τον KAY/O στον κόσμο του VALORANT
21 Jun Το Episode 3, Act I φέρνει τον KAY/O στον κόσμο του VALORANT

Posted at 16:44h
in GAMES
by Soustas

KAY/O – Μια μηχανή πολέμου

 

Η νέα προσθήκη στο ρόστερ του VALORANT είναι ο KAY/O o οποίος έχει δημιουργηθεί με έναν και μόνο σκοπό: να εξουδετερώσει όλα τα “όπλα” των αντιπάλων. Οι ικανότητες του είναι σχεδιασμένες ώστε να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους και να τους μετατρέπουν σε εύκολους στόχους για την ομάδα του. Με το (Q) FLASH/drive ο KAY/O ακινητοποιεί τους αντιπάλους, ενώ με το (E) ZERO/point τους “τυφλώνει”. Το (C) FRAG/ment προκαλεί ζημιά – όταν χρησιμοποιεί την Ultimate του – (X) NULL/cmd  – υπερφορτώνεται με ενέργεια και εκπέμπει ενεργειακούς παλμούς που κάνουν suppress τους αντιπάλους. Αν ο KAY/O εξουδετερωθεί ενώ είναι υπερφορτωμένος οι συμπαίκτες του μπορούν να τον ξαναφέρουν στη ζωή.

 

Give Back Bundle: Η χαρά του να προσφέρεις.

To bundle που έρχεται μαζί με το Episode 3 είναι πολύ ιδιαίτερο αφού έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Με την αγορά του Give Back Bundle οι παίκτες ενισχύουν το Riot Impact Fund το οποίο στηρίζει εκείνους που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οι παίκτες ψήφισαν ποια skins ήθελαν να συμπεριληφθούν στο GBB και αυτά είναι τα: Reaver Vandal, Ion Operator, VALORANT GO! Vol. 1 Spectre και Reaver Sheriff! Στο bundle περιλαμβάνονται και τα Give Back Gun Buddy, Give Back Card & Give Back Spray. Το Give Back Bundle θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου στο in-game store στην τιμή των 6.382 VP.

Episode 3, Act I Battlepass

Νέο Episode σημαίνει νέο Battlepass και φυσικά πάρα πολλά cosmetics (Weapon Skins, Gun Buddies, Sprays, Cards, Titles)  για τους παίκτες. Όπως πάντα η αγορά του είναι προαιρετική και ακόμα και όσοι δεν το αποκτήσουν μπορούν να απολαύσουν όσα προσφέρει το free track. Στο δωρεάν track θα βρείτε cosmetics όπως το Jigsaw – Ghost, το “Greatly Increased?” Spray και το “The Key to Ancient Mysteries” Buddy. Αν πάλι επιλέξετε να αγοράσετε το Battlepass θα μπορέσετε να αποκτήσετε – μεταξύ άλλων – τα K/TAC Vandal, K/TAC Melee και πολλά ακόμα δώρα. Το Episode 3, Act I Battlepass κοστίζει 1000 VP, θα κυκλοφορήσει στις 22/6 και θα έχει διάρκεια ως τις 24/8.

Γιορτάζουμε τον 1 χρόνο VALORANT με το Squad Boost

Ετοιμαστείτε να πάτε σε άλλο επίπεδο αφού από τις 22 Ιουνίου έως τις 7 Ιουλίου θα λαμβάνετε περισσότερο XP ανάλογα με το πόσα άτομα βρίσκονται στο party σας. Στο πλαίσιο του

VALORANT Year One Event αν βρίσκεστε σε party θα λαμβάνετε έως και 20% αυξημένο experience.

■          Party του 1: 0% Bonus XP

■          Party των 2: 8% Bonus XP

■          Party των 3: 12% Bonus XP

■          Party των 4: 16% Bonus XP

■          Party των 5: 20% Bonus XP

Like this:

Like Loading…Source link