Τεχνολογία

Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise στο Nintendo Switch στις 10 Ιουλίου
29 Apr Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise στο Nintendo Switch στις 10 Ιουλίου

Posted at 11:46h
in GAMES
by Soustas

Η Rising Star Games, ο Οίκος των Ιαπωνικών Παιχνιδιών, και η TOYBOX Inc., βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise, ενός open-world mystery adventure game, θα είναι η 10η Ιουλίου 2020, αποκλειστικά στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα διατεθεί τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε εμπορική συσκευασία στα καταστήματα.

 

Το Deadly Premonition 2: A Blessing in Disguise είναι η συνέχεια του Deadly Premonition και διαδραματίζεται στη σύγχρονη Βοστώνη. Μέσω της μοναδικής στο είδος της αφήγησης, θα ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο στην Le Carre και θα αποκαλύψετε τα μυστήρια που κρύβει η πάλαι ποτέ φιλήσυχη πόλη. Το παιχνίδι υπηρετεί τον ρόλο του sequel αλλά και του prequel του Deadly Premonition και σας κάνει να ακολουθήσετε τους Πράκτορες Davis και Jones καθώς εκείνοι ξεκινούν μια νέα έρευνα για τις κατά συρροή δολοφονίες στο Le Carre. Μέσα από τις αναμνήσεις ενός πρώην πράκτορα του FBI θα ταξιδέψετε πίσω στον χρόνο και θα αναλάβετε τον ρόλο του Ειδικού Πράκτορα York, για να αρχίσετε να ξεδιπλώνετε το μυστήριο.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

 

Επιστρέψτε στον ρόλο του Ειδικού Πράκτορα του FBI, York, και ζήστε ένα ολοκαίνουριο μυστήριο με δολοφονίες!
Τόσο prequel όσο και sequel: μια ιστορική έρευνα για την αποκάλυψη του μυστηρίου των δολοφονιών στο Le Carre
Μία περιπέτεια ελεύθερης εξερεύνησης: περιηγηθείτε στο Le Carre είτε πεζή είτε με το πατίνι
Mini-games: Bowling, Bayou Ride, Skateboard Challenge και άλλα
Προσαρμοστικότητα: Προσαρμόστε τον χαρακτήρα όπως εσείς τον θέλετε και αναβαθμίστε το πατίνι σας για περισσότερη ταχύτητα και για να μπορείτε να εκτελείτε πιο δύσκολες φιγούρες
Like this:

Like Loading…Source link