Το Chung Yuan Christian University λανσάρει την ViewSonic Hybrid Teaching Classroom
04 Nov Το Chung Yuan Christian University λανσάρει την ViewSonic Hybrid Teaching Classroom

Posted at 19:22h
in LIFE TECH
by Soustas

Η ViewSonic Corp., κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης και το πανεπιστήμιο Chung Yuan Christian Uπαρουσιάζουν την ViewSonic Hybrid Teaching Classroom. Με έδρα της το πανεπιστήμιο Chung Yuan Christia, αυτός ο νέος τύπος τάξης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για livestreaming και σύγχρονη ή ασύγχρονη διδασκαλία. Η υλοποίηση διαφορετικών τύπων δραστηριοτήτων ψηφιακής διδασκαλίας, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που θα γινόταν και σε μία πραγματική τάξη, στην απομακρυσμένη και στην υβριδική διαδραστική διδασκαλία, θα βοηθήσει στην κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών την εποχή της πανδημίας.

Διαβάστε επίσης: Tronsmart Element T6 Max: Το τέρας των 60W!

 

Η πανδημία του Covid-19 έχει πλήξει τις χώρες ανά τον κόσμο με διαφορετικό τρόπο και η εκπαίδευση έχει διαταραχθεί. Πολλοί εκπαιδευτικοί αντιμετωπίζουν καταστάσεις όπου μόνο ένα μέρος των μαθητών τους παρακολουθεί στην τάξη, με τους υπόλοιπους να συμμετέχουν από απόσταση από άλλες χώρες ή τοποθεσίες. Έχοντας πραγματοποιήσει ένα ευρύ φάσμα συνεντεύξεων με επαγγελματίες στον τομέα της παιδείας και προσδιορίσει βασικά προβλήματα, η ViewSonic προσφέρει την πλατφόρμα ψηφιακής εκπαίδευσης myViewBoard ως απάντηση στις προκλήσεις του νέου εκπαιδευτικού περιβάλλοντος.

 

«Η διδασκαλία έχει προχωρήσει στον ψηφιακό χώρο. Τα υβριδικά μοντέλα, που συνδυάζουν την κλασική διδασκαλία στην αίθουσα, με την online απομακρυσμένη εκπαίδευση, είναι πλέον δυνατά. Τέτοιου τύπου μοντέλα θα διαδραματίσουν πολύ βασικό ρόλο στη συνέχιση της βελτίωσης και της διασφάλισης της ποιότητας της εκπαίδευσης που παρέχεται από τα σχολεία », δήλωσε ο James Chu, Chairman και CEO της ViewSonic.

 

Ο K.C. Chang, πρόεδρος του πανεπιστημίου Chung Yuan Christian, δήλωσε ότι: “Η δημιουργία του ViewSonic Hybrid Teaching Classroom συνδυάζει την τεχνογνωσία της ViewSonic στην εκπαιδευτική τεχνολογία και την πλούσια εμπειρία του πανεπιστημίου μας στην online διδασκαλία. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε το software και το hardware που απαιτείται για την ταυτόχρονη παροχή διδασκαλίας στην τάξη αλλά και εξ’ αποστάσεως διδασκαλία, έτσι ώστε οι δεσμοί μεταξύ δασκάλων και μαθητών να παραμείνουν αδιάσπαστοι.”

 

Το Chung Yuan Christian University εφαρμόζει την ψηφιακή ενσωμάτωση και τη διαδικτυακή διδασκαλία εδώ και πολλά χρόνια. Ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή της online εκπαίδευσης στην Ταϊβάν. Με περισσότερα από 3.000 μαθήματα να ανεβαίνουν στην διαδικτυακή του πλατφόρμα, το πανεπιστήμιο μπόρεσε να ξεπεράσει τις προκλήσεις που δημιούργησε η απόσταση λόγω κορωνοϊού και συνέχισε να παρέχει απρόσκοπτα τις εκπαιδευτικές υπηρεσίες του.

 

Η ViewSonic Hybrid Teaching Classroom θα δώσει προτεραιότητα σε μαθητές σε όλο τον κόσμο που μαθαίνουν Mandarin. Σύμφωνα με το πνεύμα του project, θα δοθεί η δυνατότητα στους μαθητές της Ταϊβάν που ασχολούνται με την εκμάθηση της κινεζικής ως δεύτερης γλώσσας και τους ξένους καθηγητές Mandarin να μάθουν και να αλληλεπιδράσουν μεταξύ τους μέσω της υβριδικής τεχνολογίας της ViewSonic. Θα θέσει ένα μοντέλο για τον υπόλοιπο κόσμο όσον αφορά στη διδασκαλία σε πραγματικό χρόνο με υψηλά επίπεδα αλληλεπίδρασης, απεριόριστη επεκτασιμότητα και τεράστια απόδοση.

«Στο επόμενο εξάμηνο, τα μαθήματα Mandarin του Chung Yuan Christian University θα διεξαχθούν με βάση την υβριδική μορφή, για τη δημιουργία ενός ανοιχτού διαδικτυακού πανεπιστημιακού μοντέλου διδασκαλίας που επιτρέπει την αλληλεπίδραση εντός της τάξης, τη διαδικτυακή συμμετοχή και την επανάληψη μετά το μάθημα», δήλωσε ο Chang.

 

Ως απάντηση στην παγκόσμια δημοτικότητα των Mandarin, το Chung Yuan Christian University το 2002 ήταν το πρώτο σχολείο στην Ταϊβάν που άνοιξε ένα τμήμα διδασκαλίας Κινέζικων ως δεύτερη γλώσσα. Από τότε, σχεδόν 1.000 μαθητές έχουν αποφοιτήσει από το τμήμα, όπως και από πολλές άλλες χώρες. Έτσι, το τμήμα αυτό αποτελεί ένα βασικό σημείο κατάρτισης για καθηγητές Mandarin παγκοσμίως.

 

Like this:

Like Loading…Source link