Τεχνολογία

Το νέο πρόσωπο της HELL ENERGY είναι ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου


19 Feb Το νέο πρόσωπο της HELL ENERGY είναι ένας από τους πιο σέξι άντρες του κόσμου

Posted at 00:06h
in GAMES
by Soustas

Η HELL ENERGY προχώρησε σε μια ακόμη εκπληκτική στρατηγική κίνηση: στην τελευταία παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 60 χώρες, ένας από τους πιο δημοφιλής ηθοποιούς στον κόσμο, ο Michele Morrone, πρωταγωνιστεί, απολαμβάνοντας το ενεργειακό ποτό της HELL, σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς του. Το αστέρι της αισθησιακής τριλογίας του Netflix «365 Μέρες», το πρόσωπο της Dolce&Gabbana και πολλά ακόμη, ανοίγει άλλο ένα κεφάλαιο στο success story της HELL.

Ο Michele Morrone ταυτίζεται, από το κοινό, με τον εντυπωσιακό χαρακτήρα του Massimo Torricelli, καθώς μέσα από τη πρώτη ταινία που βγήκε στη διεθνή σκηνή το 2020 ο Ιταλός ηθοποιός, κέρδισε τη λατρεία και τον θαυμασμό εκατομμυρίων θεατών. Μετά το κινηματογραφικό ντεμπούτο του, ακολούθησε μια σειρά από συνεργασίες με διάσημους οίκους μόδας, συμπεριλαμβανομένης μιας καμπάνιας του 2023 με την Katy Perry για το άρωμα Dolce&Gabbana. Θα τον δούμε επίσης στο επερχόμενο θρίλερ «Subservience», όπου θα πρωταγωνιστεί στο πλευρό της Megan Fox. Χάρη σε αυτές τις συνεργασίες και την επιτυχημένη κινηματογραφική πορεία του, το όνομα του Michele Morrone είναι πλέον συνώνυμο με μια ελκυστική και κομψή εμφάνιση και με ένα δυναμικό αντρικό προφίλ με χαρισματικότητα.

Η HELL ENERGY βρισκόταν πάντα στην πρώτη γραμμή δημιουργώντας νέες και συναρπαστικές συνεργασίες με καινοτόμες λύσεις. Ο χαρακτήρας και η σαγηνευτική εμφάνιση του Michele ταιριάζουν απόλυτα με το brand, επομένως η συνεργασία με τον star δεν είναι απλώς μια διαφημιστική καμπάνια, αλλά μια συνάντηση δύο μεγάλων παικτών που αντιπροσωπεύουν τη δυναμικότητα και την ποιότητα. «Με αυτή την καμπάνια, στόχος μας είναι να ανοίξουμε ένα ακόμη κεφάλαιο στο success story του brand, με τις γνωστές αξίες και τον συναρπαστικό χαρακτήρα της HELL ENERGY. Μέσω αυτής της συνεργασίας, θα ενισχύσουμε περαιτέρω τη διεθνή μας παρουσία και θα διευρύνουμε το target group απευθυνόμενοι στη νεότερη γενιά που ακολουθεί τις τάσεις». – δήλωσε ο Adrienn Popovics, Operative Marketing Director της HELL, σχετικά με τη νέα συνεργασία.

Η νέα καμπάνια, η οποία αποτελείται από πολλά μίνι διαφημιστικά σποτ, θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες στα μέσα Φεβρουαρίου, αξιοποιώντας όλο το φάσμα των επικοινωνιών Marketing, με ιδιαίτερη έμφαση στα Social Media. Oι θαυμαστές και οι καταναλωτές της HELL θα απολαύσουν τον ταλαντούχο Ιταλό ηθοποιό σε μια ολοκληρωμένη multi-channel διαφημιστική καμπάνια, στα σημεία πώλησης και σε υπαίθρια διαφημιστικά μέσα, καθώς και σε τηλεοπτικά και ψηφιακά κανάλια. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των διαφημίσεων είναι ότι θα δείχνουν τον Morrone να απολαμβάνει ένα ενεργειακό ποτό HELL σε διαφορετικές καθημερινές καταστάσεις, όπως για παράδειγμα στην πρωινή του ρουτίνα ή κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Ουγγαρία με τα πρότυπα διεθνούς παραγωγής και συνεργείο περίπου 100 ατόμων με Αμερικανό σκηνοθέτη.

Πηγή