Τεχνολογία

Το «ΚΑΜΝΤΕΝ» έρχεται την Τετάρτη 29 Disney+ (video)


28 May Το «ΚΑΜΝΤΕΝ» έρχεται την Τετάρτη 29 Disney+ (video)

Posted at 11:21h
in Cinema world, MOVIES
by Soustas

Η Dua Lipa, εκτελεστική παραγωγός της νέας πρωτότυπης σειράς του Disney+, «ΚΑΜΝΤΕΝ», αποκάλυψε το επίσημο τρέιλερ, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στα social media. Το «ΚΑΜΝΤΕΝ» έρχεται την Τετάρτη 29 Μαΐου, αποκλειστικά στο Disney+, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com

 

Η Dua Lipa δήλωσε: «Το γεγονός ότι έχω αναλάβει την εκτελεστική παραγωγή της πρωτότυπης σειράς-ντοκιμαντέρ, η οποία εξυμνεί το μέρος από το οποίο ξεκίνησα την μουσική μου πορεία, σηματοδοτεί για εμένα μια πολύ σημαντική στιγμή και παράλληλα την ολοκλήρωση ενός πολύ όμορφου κύκλου. Το Κάμντεν, θα έχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είναι τιμή μου που θα το μοιραστώ με είδωλα της μουσικής ιστορίας.»

Η σειρά αποτελεί ένα ερωτικό γράμμα της Dua Lipa προς το Κάμντεν, το οποίο παραμένει ένας μοναδικός τόπος δημιουργικότητας έως σήμερα και συνεχίζει να αντιπροσωπεύει τη ζωντάνια και την επαναστατικότητα της εναλλακτικής κουλτούρας.

 

Με σκηνικό, την καρδιά της μουσικής στο Λονδίνο, η σειρά «ΚΑΜΝΤΕΝ» αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ιστορίας θρυλικών καλλιτεχνών και το πώς αυτή η γωνιά του Λονδίνου επηρέασε τη ζωή και την καριέρα τους. Μέσα από πλάνα αρχείου, κινηματογραφικά γυρίσματα και συνεντεύξεις, θα εξερευνήσουμε την πλούσια ιστορία του «ΚΑΜΝΤΕΝ», ακούγοντας παγκοσμίου φήμης μουσικούς, καθώς ξαναζούν τις εμπειρίες τους, από τις πρώτες τους εμφανίσεις μέχρι τις sold out συναυλίες, τα σκαμπανεβάσματα των νυχτερινών εξόδων και τα νεανικά τους χρόνια, τα οποία αφιέρωσαν στη δημιουργία μουσικής.

 

Η πρωτότυπη σειρά-ντοκιμαντέρ «ΚΑΜΝΤΕΝ» περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά ονόματα παγκοσμίως, όπως Dua LipaChris Martin των Coldplay, Little SimzYungbludQuestlovePete Doherty και Carl Barat των Libertines, Mark RonsonNile RodgersBoy GeorgeSuggs των Madness, Black Eyed PeasJazzie B των Soul II Soul, Chuck D των Public Enemy, Eliza RoseLauren Laverne και Sister Bliss των Faithless.

Η σειρά είναι μια παραγωγή της Lightbox, με ιδρυτή τον βραβευμένο με Όσκαρ παραγωγό Simon Chinn και τον βραβευμένο με Emmy παραγωγό Jonathan Chinn, σε συνεργασία με την Day One Pictures, την εταιρεία παραγωγής με συνιδρυτή τον πρώτο μάνατζερ της Amy Winehouse, Nick Shymansky και την Radical22. Ο Asif Kapadia είναι ο σκηνοθέτης της σειράς. Οι σκηνοθέτες των επεισοδίων είναι οι Toby Trackman, Yemi Bamiro και Sarah Lambert. Παραγωγός της σειράς είναι η Gaby Aung. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Simon Chinn, Jonathan Chinn και Suzanne Lavery για την Lightbox, οι Nick Shymansky, Jasper Waller-Bridge και Ben Friedman για την Day One Pictures και οι Dua Lipa και Dukagjin Lipa για την Radical22.

Πηγή