Τεχνολογία

Τι είναι ένα Air Fryer; Αξίζει η αγορά; (vid)


22 Dec Τι είναι ένα Air Fryer; Αξίζει η αγορά; (vid)

Posted at 17:11h
in Uncategorized
by Soustas

Οι φριτέζες αέρος Air Fryer είναι μικρές συσκευές που χρησιμοποιούν ταχεία κυκλοφορία αέρα για να μαγειρέψουν και να κάνουν τα τρόφιμα τραγανά, παρόμοια με το τηγάνισμα. Μπορούν να αποτελέσουν μια βολική και πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τηγάνισμα, καθώς σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε με λιγότερο λάδι και να πετυχαίνετε μια τραγανή, τηγανητή υφή. Ορισμένοι άνθρωποι θεωρούν ότι οι φριτέζες αέρος είναι χρήσιμες για το μαγείρεμα μιας ποικιλίας τροφίμων, όπως τηγανητές πατάτες, φτερούγες κοτόπουλου και λαχανικά.

Το αν αξίζει να αγοράσετε μια φριτέζα αέρος εξαρτάται από τις ατομικές σας ανάγκες και προτιμήσεις. Αν σας αρέσουν τα τηγανητά φαγητά αλλά αναζητάτε μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τηγάνισμα ή αν έχετε περιορισμένο χώρο στην κουζίνα και δεν θέλετε να επενδύσετε σε μια μεγάλη φριτέζα, μια φριτέζα αέρος μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς. Από την άλλη πλευρά, αν δεν τρώτε πολλά τηγανητά φαγητά ή αν έχετε ήδη μια μεγάλη συσκευή που μπορεί να εκτελέσει παρόμοιες λειτουργίες, μια φριτέζα αέρος μπορεί να μην αξίζει την επένδυση.

Η φριτέζα αέρος Ultenic K20 Dual Basket είναι μια συμπαγής συσκευή που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε και να κάνετε τραγανά μια ποικιλία τροφίμων χρησιμοποιώντας την ταχεία κυκλοφορία του αέρα. Έχει σχετικά μικρό μέγεθος, γεγονός που την καθιστά μια καλή επιλογή για όσους έχουν περιορισμένο χώρο στην κουζίνα.

 

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στην Ultenic K20 είναι τα διπλά καλάθια, τα οποία σας επιτρέπουν να μαγειρεύετε δύο διαφορετικούς τύπους τροφίμων ταυτόχρονα ή να μαγειρεύετε μεγαλύτερες ποσότητες με τη μία. Τα καλάθια είναι επίσης αποσπώμενα, γεγονός που καθιστά εύκολο τον καθαρισμό και την αποθήκευση.

Η Ultenic K20 διαθέτει διάφορες ρυθμίσεις μαγειρέματος και ελέγχους θερμοκρασίας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το μαγείρεμά σας ανάλογα με το είδος του φαγητού που ετοιμάζετε. Διαθέτει επίσης χρονοδιακόπτη 60 λεπτών, ο οποίος σας επιτρέπει να τον ρυθμίσετε και να τον ξεχάσετε, ενώ εστιάζετε σε άλλες εργασίες.

Όσον αφορά τις επιδόσεις, ο Ultenic K20 κάνει καλή δουλειά στο ομοιόμορφο μαγείρεμα και το τραγανό ψήσιμο των φαγητών, με αποτέλεσμα νόστιμα και ικανοποιητικά πιάτα. Η συσκευή είναι επίσης σχετικά εύκολη στη χρήση και συνοδεύεται από σαφείς οδηγίες, καθιστώντας την προσιτή σε χρήστες όλων των επιπέδων δεξιοτήτων.

Συνολικά, η φριτέζα αέρα Ultenic K20 Dual Basket είναι μια βολική και αποτελεσματική συσκευή που μπορεί να αποτελέσει μια χρήσιμη προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Προσφέρει μια υγιεινή και νόστιμη εναλλακτική λύση στο παραδοσιακό τηγάνισμα και είναι ικανή να μαγειρέψει ένα ευρύ φάσμα τροφίμων.

Η τιμή της είναι στα 132.19€ και μπορείτε να την αποκτήσετε μέσω του Geekbuying εδώ. Έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη χωρίς τελωνεία και σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 

 

Πηγή