Τεχνολογία

Τα καλύτερα Horoor Games για Android!


24 Jan Τα καλύτερα Horoor Games για Android!

Posted at 10:10h
in ANDROID, GAMES
by Soustas

Με τις Απόκριες να πλησιάζουν, ίσως ψάχνετε να βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου για Android. Ως ένα μάλλον υποβαθμισμένο είδος στο κινητό, τα τρομακτικά παιχνίδια Android είναι δυστυχώς δυσεύρετα.

Φυσικά, αν ανοίξετε τον εαυτό σας στον καλύτερο εξομοιωτή PS2 για Android, υπάρχει πολύ περισσότερος τρόμος για να ζήσετε. Ωστόσο, αυτή η λίστα θα επικεντρωθεί αποκλειστικά σε εγγενείς εμπειρίες Android.

Slender: The Arrival

Αν το καλοσκεφτείτε, είναι εκπληκτικό το πόσο δημοφιλής έγινε ο μύθος του Slender Man. Όπως μερικές από τις μεταγενέστερες καταχωρήσεις σε αυτό το άρθρο, ο Slender Man καβάλησε το κύμα της τρέλας του τρόμου που ανήκε στις αρχές της δεκαετίας του 2010, αφού το αρχικό ανατριχιαστικό ζυμαρικό μεταφέρθηκε σε ένα απλό βιντεοπαιχνίδι.

Πολλές συνέχειες αργότερα, και έχουμε το Slender: The Arrival. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο PC το 2013, αλλά η έκδοση για την οποία μιλάμε σήμερα είναι η εξαιρετική μεταφορά για Android το 2018 από την Blue Isle Studios Inc.

Το παιχνίδι παίρνει την απλή υπόθεση του να συλλέγεις οκτώ σελίδες σε ένα δάσος, ενώ ένας ανατριχιαστικά λεπτός άντρας με κοστούμι σε καταδιώκει, και το μετατρέπει σε ένα πλήρες παιχνίδι τρόμου. Η συνέχεια διαθέτει διαφορετικά στάδια και επίπεδα, ενώ διπλασιάζει τον τρόμο.

Αυτό που είναι πιο διασκεδαστικό για τους οπαδούς του Slender Man, όμως, είναι ότι το παιχνίδι εμβαθύνει περισσότερο στην ιστορία του Slender Man, μεταφέροντάς το από ένα διασκεδαστικό παιχνίδι τρόμου και αναδεικνύοντάς το σε ένα πραγματικό κλασικό παιχνίδι τρόμου.

The Walking Dead: Season One

Το The Walking Dead της Telltale είναι απολύτως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου για Android που είναι διαθέσιμα τώρα. Παρά το γεγονός ότι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, εξακολουθεί να είναι η καλύτερη από τις ανατριχιαστικές αφηγηματικές ιστορίες της Telltale.

Ακολουθώντας την ιστορία του Lee, ενός επιζώντα της αποκάλυψης των ζόμπι, θα βρείτε ένα μικρό παιδί που ονομάζεται Clementine. Η ιστορία που εκτυλίσσεται είναι αξέχαστη, μια ιστορία που καθόρισε το gaming για ένα διάστημα στις αρχές της δεκαετίας του 2010.

Το The Walking Dead: Season One είναι ένα αριστούργημα στην αφήγηση ιστοριών σε βιντεοπαιχνίδια. Απλώς τυχαίνει αυτό το παιχνίδι να φέρνει τα στοιχειά σε ορισμένα βασικά σημεία του σκηνικού.

Δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι ελαφρύ από πλευράς τρόμου. Πιθανότατα δεν θα χέσετε τα παντελόνια σας παίζοντας αυτό το παιχνίδι. Αν το κάνετε, σας προτείνουμε να δείτε έναν γιατρό γι’ αυτό.

Εν κατακλείδι, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το The Walking Dead για Android. Παρόλο που οι συνέχειές του δεν έφτασαν ποτέ το πρωτότυπο, αυτή η πρώτη σεζόν είναι πραγματικά μία από τις καλύτερες.

Eyes

Όσον αφορά τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου για Android, το Eyes βρίσκεται συνήθως στην κορυφή πολλών λιστών. Σε αυτό το σημείο, πρόκειται για ένα κλασικό παιχνίδι, που κυριαρχεί στο είδος του τρόμου στα κινητά για σχεδόν δέκα χρόνια.

Κυκλοφόρησε εν μέσω του horror hype των αρχών της δεκαετίας του 2010, το Eyes είναι μια μάλλον τυπική εμπειρία. Θα σας ανατεθεί να δραπετεύσετε από μια σειρά από τρομακτικά, στοιχειωμένα σπίτια.

Παράλληλα με τον παράγοντα ανατριχίλα της εξερεύνησης ετοιμόρροπων σπιτιών, θα πρέπει επίσης να αποφύγετε αηδιαστικά τέρατα. Μπορείτε να ξεφύγετε από κάθε χάρτη που είναι κρυμμένος στο παιχνίδι;

Το 2023, το Eyes έχει πάνω από 50+ εκατομμύρια λήψεις και εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη σελίδα του Google Play, σφραγίζοντάς το ως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια τρόμου στο Android σήμερα.

Πηγή