Ειδήσεις

Τα δραματικά λεπτά μετά τον τραγικό θάνατο της 38χρονης που κάηκε μέσα στο αυτοκίνητό της


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, 08:09

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Κατερίνης, από την είδηση του θανάτου της 38χρονης, η οποία το απόγευμα του Σαββάτου 29 Ιουλίου απανθρακώθηκε μέσα στο ΙΧ αυτοκίνητο της, μετά από φωτιά που προκλήθηκε στο όχημα.

Βίντεο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στην Κατερίνη δείχνει το αυτοκίνητο, που έγινε παγίδα θανάτου για την 38χρονη μητέρα, να έχει γίνει στάχτη.

Η 38χρονη κινούνταν σε κεντρικό δρόμο της Κατερίνης, όταν καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το όχημα. Η ίδια σταμάτησε δίπλα σε ένα κάδο, αλλά πριν προλάβει να βγει η φωτιά φούντωσε παγιδεύοντάς την…

Περαστικοί πλησίασαν το όχημα με πυροσβεστήρες για να σβήσουν τη φωτιά, άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και εκεί είδαν τη γυναίκα απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο.

Αυτόπτης μάρτυρας είπε: «Μια απόσταση στα 50 – 60 μέτρα μέσα στον καπνό, σταμάτησε εδώ, χτυπάει στον κάδο όπως βλέπετε εκεί, ανοίγει η πόρτα του οδηγού, τρέχει ο γιος μου να την τραβήξει τη γυναίκα κι εκείνη την ώρα έγινε το παρανάλωμα και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα, δυστυχώς. Προσπάθησαν τα παιδιά να την τραβήξουν αλλά το αυτοκίνητο είχε ήδη πάρει φωτιά».

«Δεν ξέρουμε πώς έγινε, απλά κάηκε. Το αυτοκίνητο δεν είχε παρουσιάσει βλάβη. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε πώς έγινε. Απλά πήγε στη δουλειά της και έγινε αυτό. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με την απώλεια», είπε ο πατέρας της 38χρονης και σημείωσε πως: «Μόνο η ίδια και ο Θεός ξέρουν».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2023, 08:14

Πηγή