Κόσμος

Ταλιμπάν παίζουν συγκρουόμενα και… καρουζέλ με τα όπλα στα χέρια

Μέσα σε λίγες ώρες η Καμπούλ, μετατράπηκε σε πόλη φάντασμα, με τους ισλαμιστές μαχητές να μπαίνουν ακόμα και μέσα σε γυμναστήρια «δοκιμάζοντας» τις δυνατότητές τους στα όργανα με ανορθόδοξους τρόπους

Σουρεαλιστικές σκηνές θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τις εικόνες που έρχονται από την Καμπούλ μετά και την ανάληψη της εξουσίας, με την κατάκτηση της πρωτεύουσας του Αφγανιστάν από τους Ταλιμπάν.

Από τη μια πλευρά, «οργώνουν» την πόλη με τα όπλα στο χέρι, καταδιώκοντας και φυλακίζοντας τους αντιφρονούντες και από την άλλη πλευρά, ενώ άλλοι οπλισμένοι μπαίνουν σε λούνα παρκ, και παίζουν με συγκρουόμενα και καρουζέλ.

Some refreshment after working out pic.twitter.com/IwRX3E9Atc

— Woke Pandit (@WokePandit) August 17, 2021

Medieval period meets 21st Century#Taliban #Afghanistan pic.twitter.com/O4esoR6qb1

— Woke Pandit (@WokePandit) August 17, 2021

Μέσα σε λίγες ώρες η Καμπούλ, μετατράπηκε σε πόλη φάντασμα, με τους ισλαμιστές μαχητές να μπαίνουν ακόμα και μέσα σε γυμναστήρια «δοκιμάζοντας» τις δυνατότητές τους στα όργανα με ανορθόδοξους τρόπους, τραβώντας τα αντίστοιχα βίντεο τα οποία ανεβάζουν στα social media.

 

Απίστευτες εικόνες στην Καμπούλ: Ταλιμπάν παίζουν συγκρουόμενα και… καρουζέλ με τα όπλα στα χέρια added by Press Room on 18 Αυγούστου, 2021
View all posts by Press Room →Πηγή