Συνελήφθησαν δύο άνδρες με περισσότερα από πέντε κιλά κάνναβης
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 21:56

Περισσότερα από πέντε κιλά κάνναβης και 100 γραμμάρια κοκαΐνης, βρέθηκαν στην κατοχή δύο ανδρών ηλικίας 46 και 31 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών συνέλαβαν αρχικά τον 31χρονο, τη στιγμή που μετέφερε από αυτοκίνητο σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης 100 γραμμάρια κοκαΐνης και ακολούθησε η σύλληψη του 46χρονου. Σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον χώρο στάθμευσης που χρησιμοποιούν οι δύο συλληφθέντες, βρήκαν, μεταξύ άλλων, πέντε κιλά και 220 γραμμάρια κάνναβης, ένα πλαστικό δοχείο με 184 γραμμάρια άγνωστης χημικής ουσίας, δύο περίστροφα των 38mm και των 32mm αντίστοιχα, 639 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Απριλίου 2021, 21:56Source link