Ειδήσεις

Συναγερμός για εξαφάνιση 23χρονης – Σε κίνδυνο η ζωή της


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023, 14:40

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μιας 23χρονης από την περιοχή του Ζωγράφου.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«Στις 28/04/2023, πρωινές ώρες, η Ίνα Ρουσίτ, 23 ετών εξαφανίστηκε από την περιοχή Ζωγράφου, στην Αθήνα. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ίνα Ρουσίτ και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ίνα Ρουσίτ έχει ύψος 1.60 μ., είναι 70 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε γκρι ζακέτα, μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια. Κρατούσε μία γκρι μεγάλη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση».


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 1 Μαΐου 2023, 14:40

Πηγή