Τεχνολογία

Συμφωνία Microids με Moulinsart – Techsmart




27 Apr Συμφωνία Microids με Moulinsart

Posted at 12:22h
in GAMES
by Soustas

 Μα το ένα δισεκατομμύριο γαλάζια όστρακα! Η Microids είναι πλέον 35 ετών! Για να το γιορτάσει, έχει μια νέα ανακοίνωση…

Ο Tintin και ο αγαπημένος του Μιλού θα επιστρέψουν σύντομα στα PCs και στις κονσόλες. Η Microids και η Moulinsart βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την υπογραφή μιας συμφωνίας για την ανάπτυξη και την έκδοση ενός παιχνιδιού που θα βασίζεται στη σειρά comics «Οι Περιπέτειες του Τεν-Τεν» που δημιούργησε ο Herge, εξέδωσε η Casterman και πούλησε πάνω από 250.000.000 αντίτυπα.

Το νέο action-adventure game θα μεταφέρει τον παίκτη σε μια θύελλα απίστευτων καταστάσεων και αγωνίας, παρέα με τον θρυλικό Τεν-Τεν και τον Μιλού. Άλλοι εμβληματικοί χαρακτήρες συμπληρώνουν το καστ, όπως ο διαβόητος Πλοίαρχος Χάντοκ, ο οποίος λατρεύει το καλό ουίσκι και τις εκλεπτυσμένες προσβολές, ο ιδιοφυής καθηγητής Τουρνεσόλ και οι σπουδαίοι ντετέκτιβ Ντυπόν και Ντιπόν.

Έχοντας πλέον διασχίσει όλες τις θάλασσες, έχοντας εξερευνήσει διάφορες ηπείρους, έχοντας κάνει καταδύσεις στα βάθη της θάλασσας με ένα υποβρύχιο και έχοντας περπατήσει ακόμα και στη Σελήνη, ο πασίγνωστος δημοσιογράφος είναι έτοιμος για μερικές νέες, αλληλεπιδραστικές περιπέτειες.

Η Microids είναι περήφανη που θα συνεργαστεί με τη Moulinsart σε αυτό το πόνημα, όπως δηλώνει ο Stephane Longeard, γενικός διευθυντής της Microids: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε σε αυτήν τη συμπαραγωγή! Είχαμε τη θέληση να το πράξουμε εδώ και πολύ καιρό. Η ανακοίνωση αυτή είναι το αποτέλεσμα μιας δημιουργικής διαδικασίας που μας επιτρέπει να καθορίσουμε με ακρίβεια τον τρόπο με τον οποίο θα διαμορφωθεί αυτό το σχέδιο και το πώς θα συνεργαστούν οι δύο εταιρίες. Είναι αληθινά ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμάς. Οι περιπέτειες του Τεν-Τεν ταξίδεψαν εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο και αυτή η ευκαιρία θα μας επιτρέψει να υπηρετήσουμε με το ταλέντο μας έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του 20ού αιώνα και τον ζωγραφιστό του ήρωα: τα μέλη της ομάδας μας είναι οπαδοί του πασίγνωστου δημοσιογράφου και θα κάνουν το καλύτερο δυνατό να τιμήσουν τη σειρά. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε»!

Ο Nick Rodwell, διευθυντής της Moulinsart, μοιράζεται επίσης τις σκέψεις του: «Το επερχόμενο video game για τα PCs και τις κονσόλες συμπληρώνει με σπουδαίο τρόπο στην κληρονομιά των περιπετειών του πιο διάσημου δημοσιογράφου. Η φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στο κοινό ένα διασκεδαστικό και φιλικό παιχνίδι που θα απολαύσουν όλοι. Η Microids είναι ο ιδανικός συνεργάτης κατά την άποψη μας για να μεταφέρουμε στη ζωή τη νέα περιπέτεια του Τεν-Τεν».

Like this:

Like Loading…



Source link