Διάφορα

Σοφή κίνηση

…η τοποθέτηση της Νάντιας Κοντογεώργη στη θέση της Μπουλέ στο “Dot”

Πρεμιέρα το άλλο Σάββατο στις 13:50 στο Star

Δεν έκανε η Νάντια Μπουλέ για αυτήν τη θέση, ήταν τραγική, τα είχαμε σχολιάσει (εδώ). Η Νάντια Κοντογεώργη από την άλλη είναι χαρισματική περίπτωση και στις τηλεοπτικές συνεντεύξεις…

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του καναλιού: Με νέες στήλες, ανανεωμένο πλατό και χαλαρές, αυθεντικές συζητήσεις, το DOT έρχεται στο Star, συνεχίζοντας την «καλή τηλεόραση», που το καθιέρωσε τα Σαββατοκύριακα, τα τελευταία έξι χρόνια.

Δύο κολλητοί φίλοι, που κάνουν διακοπές μαζί, βγαίνουν παντού μαζί, ανεβαίνουν στη σκηνή μαζί, τώρα ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνουν και εκπομπή μαζί. Η Νάντια Κοντογεώργη μαζί με τον καλύτερό της φίλο Μίνω Θεοχάρη, συνεχίζουν το DOT, που αγάπησαν οι τηλεθεατές, στο νέο τους σπίτι, στο Star.

Επιστρατεύοντας το πιο δυνατό τους χαρτί, το χιούμορ τους, μοιράζονται αληθινές στιγμές με τους καλεσμένους τους. Παράλληλα, η ομάδα του DOT καταπιάνεται με μαγειρική, beauty, μόδα, σχέσεις, κοσμικά, όσα συμβαίνουν στην πόλη, αλλά και όσα κάνουν την καθημερινότητά μας καλύτερη.
Σε μια εκπομπή που δεν σταματά να ανανεώνεται και να εξελίσσεται, παραμένουν ίδια η ταυτότητα, η αισθητική και η ευγενική προσέγγιση όλων των θεμάτων της.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ
Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:50

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 στο Star!

Γιατί τα Σαββατοκύριακα θέλουν παρέα!

The post Σοφή κίνηση appeared first on Enimerosi24.

Πηγή