Τεχνολογία

Πώς να διαγράψω το Instagram


15 Jan Πώς να διαγράψω το Instagram

Posted at 01:29h
in SMARTPHONES
by Soustas

Το Instagram είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά μερικές φορές οι χρήστες μπορεί να θέλουν να διαγράψουν οριστικά τον λογαριασμό τους. Ακολουθεί ένας οδηγός για το πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram εντελώς.

Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram στο τηλέφωνό σας ή μεταβείτε στο instagram.com και συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.
Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην κάτω δεξιά γωνία της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην επάνω δεξιά γωνία.
Πατήστε στην επιλογή Ρυθμίσεις, στη συνέχεια μετακινηθείτε προς τα κάτω και πατήστε στην επιλογή Βοήθεια.
Πατήστε στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού σας.
Επιλέξτε έναν λόγο για τον οποίο θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας και πληκτρολογήστε ξανά τον κωδικό πρόσβασής σας.
Πατήστε το μπλε κουμπί “Διαγράφω οριστικά το λογαριασμό μου”.

Σημείωση: Μόλις διαγράψετε το λογαριασμό σας, θα απενεργοποιηθεί για 14 ημέρες. Μετά από 14 ημέρες, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί οριστικά και όλες οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεό σας θα αφαιρεθούν. Επίσης, δεν μπορείτε να εγγραφείτε ξανά με το ίδιο όνομα χρήστη.

Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι μόλις διαγράψετε το λογαριασμό σας, δεν μπορεί να ενεργοποιηθεί ξανά και όλες οι πληροφορίες, οι φωτογραφίες και τα βίντεο που σχετίζονται με αυτόν θα διαγραφούν οριστικά. Αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να προχωρήσετε με τα βήματα που περιγράφονται παραπάνω.Πηγή