Τεχνολογία

Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από κατεστραμμένο τηλέφωνο Android
22 May Πώς να ανακτήσετε δεδομένα από κατεστραμμένο τηλέφωνο Android

Posted at 12:50h
in Smartphones
by Γιώργος Χατζηθεοδοσίου

Το smartphone υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητά μας και κάνουμε πολλά καθήκοντα μαζί του. Ωστόσο, είναι επίσης εύκολο να σπάσει ή να καταστραφεί λόγω απροσδόκητων δραστηριοτήτων. Έτσι, η ανάκτηση δεδομένων από χαλασμένο κινητό ήταν πάντα ένα κρίσιμο θέμα για κάθε χρήστη smartphone, αφού δεν είναι τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Ειδικά, αν μιλάμε για την ανάκτηση δεδομένων από σπασμένα τηλέφωνα Android. Είναι αρκετά οδυνηρό ότι η συσκευή σας είναι σπασμένη, αλλά αν μπορείτε να πάρετε πίσω τα δεδομένα που έχουν αποθηκευτεί στη συσκευή σας τότε θα μιλάμε για κάτι ανεπανάληπτο.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα δείξουμε μερικές μεθόδους που θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα. Η ανάκτηση δεδομένων δεν είναι 100% εγγυημένη, καθώς εξαρτάται πραγματικά από το πόσο άσχημα το τηλέφωνο έχει καταστραφεί. Αλλά ακόμα κι αν το τηλέφωνο ξεπερνάει την ανάκτηση τότε επίσης είναι δυνατόν να αποκατασταθεί ένα δίκαιο ποσό δεδομένων από το τηλέφωνο Android. Ας δούμε αν μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα από το σπασμένο τηλέφωνο.

Μέθοδος 1: Ανάκτηση χαμένων δεδομένων από Android με καλώδιο USB
Το  Scream-broken τηλέφωνο Android είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα περιστατικά που μπορούμε να δούμε μεταξύ του χρήστη Android. Σε μια τέτοια περίπτωση, ένα μέρος της οθόνης δεν ανταποκρίνεται στις επαφές των δακτύλων, επομένως δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την backup λειτουργία στο τηλέφωνο. Ωστόσο, μπορείτε να ανακτήσετε τα δεδομένα από το τηλέφωνο με ένα καλώδιο USB.

Βήμα 1: Προσεκτικά, συνδέστε το καλώδιο δεδομένων USB με το Smartphone Android και συνδέστε το στον υπολογιστή σας.

Βήμα 2: Περιμένετε μέχρι ο υπολογιστής σας να εγκαταστήσει τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης και να εμφανίσει το smartphone σας ως νέο πρόγραμμα οδήγησης.

Βήμα 3: Ανοίξτε τον υπολογιστή μου και βρείτε το όνομα του Android smartphone σας.

συνδέστε το Android με τον υπολογιστή.

Βήμα 4: Κάντε διπλό κλικ στο όνομα του smartphone σας και εδώ μπορείτε να βρείτε όλα τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στην εσωτερική και εξωτερική μνήμη σας.

Βήμα 5: Επιλέξτε όλα τα στοιχεία που θέλετε να επαναφέρετε και να τα αντιγράψετε. Μεταβείτε τώρα στο πρόγραμμα οδήγησης του υπολογιστή σας και επικολλήστε το αρχείο στην επιθυμητή τοποθεσία σας.

Ωστόσο, αυτή η μέθοδος μπορεί να ανακτήσει μόνο αρχεία πολυμέσων και εγγράφων. Τα μηνύματα κειμένου, οι επαφές, οι σημειώσεις, τα αρχεία καταγραφής κλήσεων δεν μπορούν να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας αυτήν τη μέθοδο.

Μέθοδος 2: Ανάκτηση αρχείων από το σπασμένο Android μέσω εξαγωγής δεδομένων

Εάν το smartphone σας διαθέτει ορισμένες σημαντικές επαφές, μηνύματα κειμένου, σημειώσεις, ημερολόγια, αποθηκευμένα ημερολόγια κλήσεων που δεν θέλετε να χάσετε, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσετε λογισμικό τρίτων κατασκευαστών, όπως το Android Data Extraction, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για την ανάκτηση δεδομένων από σπασμένα κατεστραμμένα και νεκρά Android smartphones.

Αυτό το πρόγραμμα εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο επιτυχίας στον κλάδο. Επιπλέον, μπορείτε όχι μόνο να ανακτήσετε αρχεία πολυμέσων, αλλά και να ανακτήσετε επαφές, μηνύματα κειμένου, σημειώσεις και άλλα ιδιωτικά δεδομένα από το Android smartphone σας. Μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόγραμμα σωτηρίας  και μπορεί πραγματικά να σας σώσει από αυτή την κατάσταση. Διατίθεται σε Mac και Windows και λειτουργεί με πάνω από 600+ μοντέλα smartphones. Ας δούμε πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό το πρόγραμμα για να ανακτήσετε δεδομένα από το κατεστραμμένο smartphone Android σας.

Βήμα 1 : Εκτελέστε το πρόγραμμα εξαγωγής δεδομένων Android και συνδέστε το κατεστραμμένο τηλέφωνο Android σε υπολογιστή.

Πρώτα, κατεβάστε τη δοκιμαστική έκδοση αυτού του προγράμματος και απλά το εγκαταστήστε συμπληρώνοντας τον οδηγό εγκατάστασης. Στη συνέχεια, εκτελέστε το εργαλείο στο φορητό ή τον υπολογιστή σας για να δείτε τα κύρια χαρακτηριστικά του και συνδέστε το κατεστραμμένο smartphone με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο δεδομένων USB.

Βήμα 2 : Επιλέξτε Τι να ανακτήσετε και επιλέξτε Τύπο αρχείου

Αυτό το λογισμικό σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το είδος των δεδομένων που θέλετε να ανακτήσετε, όπως μηνύματα, επαφές, μουσική, βίντεο, έγγραφα κ.λπ. και στην επόμενη σελίδα, θα πρέπει να επιλέξετε το είδος σφάλματος που αντιμετωπίζετε στο smartphone σας. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέξτε μαύρη / σπασμένη οθόνη.

Βήμα 3 : Λήψη πακέτου ανάκτησης

Στο επόμενο παράθυρο, το πρόγραμμα θα σας ζητήσει να εισαγάγετε τις πληροφορίες του smartphone σας, απλά τοποθετήστε το όνομα και το μοντέλο της συσκευής σας και πατήστε επόμενο. Σε αυτό το σημείο, το λογισμικό θα θέλει να κατεβάσει το απαιτούμενο πακέτο αποκατάστασης για να επαναφέρει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα στο smartphone σας. Απλά, επανεκκινήστε το κινητό σας τηλέφωνο Android πατώντας ταυτόχρονα το πλήκτρο Home, Volume Down και Power, ώστε να μπορεί να εκκινήσει σε κατάσταση λήψης και να περιμένει το λογισμικό να κάνει λήψη του απαραίτητου πακέτου ανάκτησης. Αυτό μπορεί να διαρκέσει λίγο και να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Βήμα 4 : Ανάκτηση περιεχομένου από σπασμένο ή κατεστραμμένο τηλέφωνο Android

Μετά τη λήψη, το λογισμικό θα αναλύσει ολόκληρο το smartphone σας και θα εμφανίσει όλα τα αρχεία και τους φακέλους που μπορούν να ανακτηθούν. Απλά επιλέξτε όλα τα αρχεία από τη διασύνδεση λογισμικού και κάντε κλικ στο “Recover” από το κάτω μέρος του προγράμματος και αποθηκεύστε τα στον υπολογιστή σας.

Το νερό που έχει προκαλέσει την ζημιά ή τα σπασμένα τηλέφωνα μπορεί να μην επισκευάζεται σύμφωνα με τις συνθήκες, αλλά τα δεδομένα μέσα σε αυτό μπορεί βεβαίως να ανακτηθούν χρησιμοποιώντας το λογισμικό Android Data Extraction. Συνιστάται να χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα αμέσως μετά το πρόβλημα του τηλεφώνου σας, ώστε τα αρχεία να μην αρχίζουν αυτόματα να απομακρύνονται από το smartphone σας. Να θυμάστε ότι η δοκιμαστική έκδοση μόνο σας επιτρέπει να κάνετε προεπισκόπηση των χαμένων δεδομένων στο τηλέφωνό σας, αλλά αν θέλετε να τα ανακτήσετε, θα πρέπει να προχωρήσετε και να πληρώσετε μια μικρή χρέωση για να απολαύσετε τα πλήρη οφέλη αυτού του προγράμματος.

Like this:

Like Loading…Source link