Τεχνολογία

Ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά για στοίχημα

Το στοίχημα αποτελεί μια από τις πιο διαδεδομένες μορφές τζόγου στην χώρα μας. Αρκετές ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος θα σου προσφέρουν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων προκειμένου να μπορέσεις να αποκομίσεις και εσύ κάποιο κέρδος. Σίγουρα, το να βγάλεις λεφτά από το στοίχημα δεν είναι όσο εύκολο φαντάζει και αυτός είναι και ένας από τους λόγους που το 80-90% των παικτών καταλήγουν να χάνουν μακροπρόθεσμα.

Όπως κάθε μορφή τζόγου, έτσι και το στοίχημα κρύβει πάντοτε τον κίνδυνο για μεγάλες απώλειες χρημάτων, κάτι που σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να βιώσεις. Αυτό που θα πρέπει να διαχωρίσεις είναι ο λόγος για τον οποίο παίζεις στοίχημα. Θέλεις ένα χόμπι για να περνάς την ώρα σου; Θέλεις να έχεις όσο το δυνατόν περισσότερα σταθερά έσοδα ή μήπως κυνηγάς το δελτίο εκείνο που με 3€ μπορεί να σου φέρει μερικές χιλιάδες ευρώ. Αν ανήκεις στην πρώτη ή την τελευταία κατηγορία τότε οι πληροφορίες που θα βρεις στο συγκεκριμένο άρθρο μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν τόσο.

Εάν ωστόσο ενδιαφέρεσαι για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος ώστε να αποκτήσεις ένα σταθερό εισόδημα (ανεξαρτήτου ύψους) και να καταφέρεις να βγεις μακροπρόθεσμα κερδισμένος από το στοίχημα, τότε σου ετοιμάσαμε τις ιστοσελίδες που θα σου προσφέρουν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων που αφορούν το αθλητικό στοίχημα.

Διάβασε επίσης: Δωρεάν αγώνες ποδοσφαίρου online

Οι καλύτερες ιστοσελίδες για δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Με μια αναζήτηση στο διαδίκτυο θα δεις ότι υπάρχουν αρκετές ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων ώστε να μπορέσεις να κερδίσεις μερικά χρήματα στο στοίχημα. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στο ποιες από αυτές θα ακολουθήσεις και θα συμβουλευτείς.  Εμείς αναζητήσαμε και συγκεντρώσαμε τις καλύτερες ιστοσελίδες με δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος που θα σε βοηθήσουν να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες για κέρδος.

1. KingBet

kingbet δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Η KingBet αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες ιστοσελίδες με δωρεάν αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ κλπ. Πρόκειται για την επίσημη ιστοσελίδα μιας από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εφημερίδες στην οποία γράφουν οι Σωτηρακόπουλος, Μητριάνος Billaras, Φώντας Τσούνης κλπ. Μεταξύ άλλων, η Kingbet προσφέρει μερικά από τα καλύτερα δωρεάν προγνωστικά, αναλύσεις αγώνων, Live αγώνες και ειδήσεις που αφορούν τον αθλητικό χώρο.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την KingBet

2. BetDays

betdays δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος

Μαζί με την KingBet, η ιστοσελίδα BetDays αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές εάν αναζητάς αξιόπιστα και δωρεάν προγνωστικά για το στοίχημα. Με αρκετούς συντάκτες όπως ο ViKing,  Γιώργος Lactas, Θάνος LocoLobo και Δημήτρης Betatzis, θα δεις ότι οι αναλύσεις που προσφέρουν είναι σε έναν μεγάλο βαθμό επιτυχημένες. Σίγουρα κανένας tipster δεν μπορεί να πετυχαίνει σε όλα τα προγνωστικά του, ωστόσο ο βαθμός επιτυχίας είναι αρκετά ικανοποιητικός.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς την BetDays

3. Betarades

betarades - οι καλύτερες αναλύσεις αγώνων

Φυσικά δεν γίνεται να αναλύσουμε ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και να μην συμπεριλάβουμε τους betarades. Μια ιστοσελίδα που όπως δηλώνεις μπορείς να βρεις τα πάντα για το στοίχημα με ένα κλικ. Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη ιστοσελίδα προσφέρει από τις καλύτερες αναλύσεις αγώνων στο ίντερνετ, βαθμολογίες, διάφορα στατιστικά, livescore κλπ. Σίγουρα μια επίσκεψη στην συγκεκριμένη σελίδα θα σε βοηθήσει να συλλέξεις αρκετές χρήσιμες πληροφορίες για το στοίχημα.

Πάτησε εδώ για να επισκεφτείς τους Betarades

Διάβασε την συνέχεια του άρθρου με όλες τις ιστοσελίδες για δωρεάν προγνωστικά για στοίχημα, αναλύσεις αγώνων, στατιστικών κλπ. στο Tsouk.gr