Ποιός ενδιαφέρεται για την απόκτηση ενός Honda CR-X του 1990 με 17 χιλιόμετρα στο κοντέρ του;


Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 16:18

Επιμέλεια: Στέφανος Παπαδόπουλος

Αρκετές φορές στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας ιστορίες αυτοκινήτων που για κάποιο λόγο κατέληξαν στα… «αζήτητα». Μακάρι να μπορούσαν να μιλήσουν τα ίδια και να μας περιέγραφαν με ποιο τρόπο κατάφεραν να έχουν μόνο τόσα λίγα χιλιόμετρα, στο οδόμετρό τους.

Όπως το πανέμορφο, αν και έχουν περάσει πάνω από 30 χρόνια πια, Honda CR-X, που απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται στη Πορτογαλία και έχει διανύσει μόλις 17 χιλιόμετρα από τη μέρα που πουλήθηκε. Το μακρινό 1990.

Το Honda CR-X 1.6i-16 που βλέπετε στις εικόνες, μεταφέρθηκε μετά την αγορά του από τον dealer της ιαπωνικής εταιρείας στο Santomar της Λισσαβόνας και έκτοτε δεν μετακινήθηκε καθόλου. Όλα αυτά τα χρόνια βρισκόταν σε κλειστό ιδιωτικό γκαράζ και οι τροχοί του δεν πάτησαν ξανά την άσφαλτο, παρά μόνο πρόσφατα

Φυσικά δεν αφέθηκε στη τύχη του. Διαθέτει ακόμα τα καλύμματα του αντιπροσώπου για τα πατάκια του και έχει τα δικά του ελαστικά. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται πως το μοτέρ έχει μέσα τα ίδια λάδια της Honda από τότε. Τα μόνα πράγματα που δεν είναι τα γνήσια, είναι τα υγρά φρένων και η μπαταρία.

Όσο αφορά την εξωτερική του, αλλά και την εσωτερική του κατάσταση οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Παρατηρείστε πως λαμποκοπάει το ασημί χρώμα του αμαξώματος. Πιθανώς να μην το έχει δει ο ήλιος ούτε μια φορά από το 1990 έως και σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για την καμπίνα του.

Το αυτοκίνητο είναι προς πώληση, όπως καταλάβατε. Η τιμή δεν έχει γίνει γνωστή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η νέα γενιά του Honda HR-V αναμένεται να… «κάψει» καρδιές!

Η Honda αποκάλυψε νέο, πρωτότυπο και ελαφρύ αεροσκάφος jet με μεγάλη αυτονομία


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου 2021, 16:18

Πηγή