Τεχνολογία

Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων πιο εύκολο από ποτέ με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG


24 Feb Πλύσιμο και στέγνωμα ρούχων πιο εύκολο από ποτέ με τα πλυντήρια – στεγνωτήρια της LG

Posted at 14:55h
in LIFE TECH
by Soustas

Όταν φτάσει η ώρα για την αλλαγή μίας οικιακής συσκευής, η απόφαση δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Αν λοιπόν ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα πλυντήριο ρούχων, θα ήταν ωφέλιμο να επιλέξετε ένα πλυντήριο – στεγνωτήριο. Μία συσκευή που ενώ οπτικά δεν διαφέρει από ένα παραδοσιακό πλυντήριο, οι λειτουργίες και οι δυνατότητες του θα διευκολύνουν την ζωή σας. Άλλωστε οι οικιακές συσκευές της LG Electronics (LG) έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των καταναλωτών, κάνοντας την καθημερινότητά πιο εύκολη.

Τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια ξεχωρίζουν για την ευκολία που προσφέρουν, καθώς η πλύση και το στέγνωμα πραγματοποιούνται απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι βάζεις τα ρούχα λερωμένα και βγαίνουν καθαρά και στεγνά. Επιπλέον εξοικονομείται χώρος, καθώς συνδυάζονται δύο συσκευές σε μία. Παράλληλα, διακρίνονται για τις κορυφαίες τεχνολογίες τους που προσφέρουν υψηλή φροντίδα στα ρούχα. Ενσωματώνοντας την τεχνολογία TurboWash™ καθαρίζουν τα ρούχα σε λιγότερο χρόνο από τον συμβατικό κύκλο[1] , ενώ με την τεχνολογία Steam™ εξαλείφεται το 99,9%[2] των αλλεργιογόνων, όπως ακάρεα σκόνης Επιπλέον, μέσω της λειτουργίας «Φροντίδα για τις ζάρες»[3], μειώνονται οι ζάρες στα υφάσματα για γρηγορότερο και ευκολότερο σιδέρωμα.

Τα ποικίλα χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών συμπληρώνονται από την τεχνολογία AI DD™[4] προστατεύοντας τα ρούχα κατά τη διάρκεια των πλύσεων, αφού ανιχνεύεται αυτόματα το βάρος και η απαλότητα των υφασμάτων και επιλέγονται οι βέλτιστες κινήσεις για τα υφάσματα.

 

Η καθημερινότητα γίνεται απλά πιο εύκολη με τα LG πλυντήρια-στεγνωτήρια ρούχων.

[1] Η δοκιμή έγινε από την Intertek και βασίστηκε στο πρότυπο IEC 60456: έκδοση 5.0. Κύκλος TurboWash39 με 5kg IEC σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών με την επιλογή TurboWash (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

[2] Το πρόγραμμα Allergy Care είναι εγκεκριμένο από το BAF (Βρετανικό Ίδρυμα Αλλεργιών) και εξαλείφει τα αλλεργιογόνα ακάρεα σκόνης σε ποσοστό 99,9%.

[3] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Δεκέμβριο του 2018, με βάση το πρότυπο AATCC. Κύκλος βαμβακερών στην επιλογή «Φροντίδα για Ζάρες» (3 πουκάμισα) σε σύγκριση με τον κύκλο βαμβακερών χωρίς καμία επιλογή. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με το περιβάλλον.

[4] Η δοκιμή έγινε από την Intertek τον Μάρτιο του 2019. Κύκλος βαμβακερών με 2 κιλά εσωρούχων σε σύγκριση με τον συμβατικό κύκλο βαμβακερών της LG (F4V9RWP2W έναντι FC1450S2W). Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τα ρούχα και το περιβάλλον. Το AI DD είναι διαθέσιμο σε 3 τύπους πλύσης.(Βαμβακερά, Διάφορα υφάσματα, Εύκολη φροντίδα).

Πηγή