Πετάξτε στον αέρα με το story trailer του The Falconeer
24 Jun Πετάξτε στον αέρα με το story trailer του The Falconeer

Posted at 11:01h
in GAMES
by Soustas

Η Wired Productions δημοσίευσε ένα νέο story trailer για το fantasy RPG The Falconeer, το οποίο διαδραματίζεται σε έναν υδάτινο κόσμο. Το trailer αποκαλύπτει την Seachantress (με τη φωνή της Tegan Hitchens) στον ρόλο του καθοδηγητή του παίκτη στον λεπτομερή κόσμο Ursee, να μοιράζεται μερικά από τα μυστικά του ωκεανού. Οι θεατές ρίχνουν επίσης μια πρώτη ματιά στο third–person dogfighting gameplay, στο οποίο θα είναι εξοπλισμένοι με συντριπτικά όπλα μεγάλων αποστάσεων, στους οικισμούς των φατριών του παιχνιδιού και στο ωκεάνιο τοπίο που θα εξερευνήσουν.

 

Το παιχνίδι, το οποίο θα απλώσει τα φτερά του στο Xbox One και στα PCs μέσω της υπηρεσίας Steam μέσα στη χρονιά, θα προσφέρει πρόσθετο περιεχόμενο και ανανεώσεις τους επόμενους μήνες, καθώς ο ανεξάρτητος δημιουργός Tomas Sala και η Wired Productions δουλεύουν ακούραστα για να προσφέρουν αυτό το όμορφο, ωκεάνιο παιχνίδι στον κόσμο.

 Οι σκηνές του trailer προέρχονται από το πρώτο κεφάλαιο του παιχνιδιού, όπου οι παίκτες αντιμετωπίζουν πειρατές με γρήγορα πλοία στη θάλασσα, αλλά και ευέλικτα αεροσκάφη. Επίσης, το trailer αναλύει λίγο περισσότερο το Maw, την αφύσικη χαράδρα νερού που καλύπτει κατά μήκος τον κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και τους οικισμούς των τριών εχθρικών φατριών που μάχονται για τα μυστήρια μυστικά που κρύβουν τα απύθμενα βάθη του Ursee.

 

Ο πρώτος από αυτούς τους οικισμούς είναι ο Saladmount, ένα μέρος αφιερωμένο στην συλλογή ξυλείας από τα γιγάντια seatrees, το οποίο χρησιμοποιείται ως ελαφρύ κατασκευαστικό υλικό. Ακολουθεί το Shard, πατρίδα ενός από τους πιο σημαντικούς οίκους ευγενών του παιχνιδιού, του House Borgia, ένα μέρος με κοφτερούς, επιβλητικούς βράχους. Ο τρίτος είναι το Imperial Harbor, η μεγαλύτερη πόλη του Ursee, η οποία στεγάζει τον θρόνο στην κορυφή του Imperial Peak.

Like this:

Like Loading…Source link