Τεχνολογία

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Farming Simulator 22: ανακοινώθηκε το CLAAS TRION


12 Aug Παγκόσμια πρεμιέρα στο Farming Simulator 22: ανακοινώθηκε το CLAAS TRION

Posted at 11:29h
in GAMES
by Soustas

Ο κατασκευαστής γεωργικής τεχνολογίας CLAAS παρουσίαση το TRION 750 TERRA TRAC, το νέο κορυφαίο μοντέλο στην κατηγορία των μικρών θεριστικών μηχανών. Σε στενή συνεργασία με τον διεθνή κατασκευαστή γεωργικών μηχανημάτων από τη Γερμανία, η εταιρία έκδοσης και ανάπτυξης παιχνιδιών GIANTS Software ανακοίνωσε την ψηφιακή παρουσία της νέας μηχανής στο επερχόμενο Farming Simulator 22. Χάρη στην augmented reality, οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούν πλέον να ρίξουν μια ματιά στη θεριστική μηχανή.

 

Κορυφαίο μοντέλο σε τρεις εκδόσεις

 

Με τα CLAAS TRION 720, 730 και 750, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε τρεις εκδόσεις της θεριστικής μηχανής, που με το TERRA TRAC σασί του προστατεύει το χώμα. Το κορυφαίο μοντέλο, το TRION 750, έχει κινητήρα 435 ίππων και αποθηκευτική χωρητικότητα σιτηρών 12.000 λίτρα, ακριβώς όπως το αληθινό. Το CONVIO FLEX 1080 βρίσκει επίσης το δρόμο του στο Farming Simulator 22 ως αντίστοιχη λύση.

 

Μια πρώτη ματιά με augmented reality

 

Για να πάρουν μια γεύση του CLAAS TRION 750 TERRA TRAC αυτή τη στιγμή, οι λάτρεις του παιχνιδιού μπορούν να συνδυάσουν τη θεριστική μηχανή με το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται χρησιμοποιώντας την κάμερα του smartphone ή του tablet τους και να τη δουν από κάθε πιθανή γωνία – σαν η θεριστική μηχανή να στεκόταν ακριβώς μπροστά στον φακό της κάμερας. Το augmented reality μοντέλο είναι διαθέσιμο μέσω QR code και ενός link για τη mobile εικόνα στο farming–simulator.com.

 

«Σαν στο σπίτι σας σε κάθε έδαφος»

 

Καθώς αναπτυσσόταν η νέα θεριστική μηχανή, ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για τον κατασκευαστή CLAAS να σχεδιάσει ένα μηχάνημα που να ανταποκρίνεται στις εργασίες σε κάθε τύπο εδάφους. «Άσχετα αν το χωράφι είναι λοφώδες, επίπεδο, μεγάλο ή μικρό, κοντά στην ακτή ή σε ξερή περιοχή», υπόσχεται η CLAAS. Για τις τρεις διαφορετικές περιοχές στο επερχόμενο Farming Simulator 22 (που εμπνέονται από τις Μεσοδυτικές Πολιτείες των ΗΠΑ, τις ορεινές Άλπεις και την περιοχή της Μεσογείου), το νέο TRION είναι επομένως ιδανικό χάρη στην ακρίβεια, την απόδοση και την αξιοπιστία του.

Like this:

Like Loading…

Πηγή