Ειδήσεις

Πέθανε σε ηλικία 71 ετών η Κίρστι Άλεϊ


Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, 07:40

Η δημοφιλής Αμερικανίδα ηθοποιός Κίρστι Άλεϊ (Kirstie Alley) πέθανε σε ηλικία 71 ετών μετά από τη μάχη της με τον καρκίνο, βυθίζοντας στο πένθος το Χόλιγουντ. 

Η Κίρστι Άλεϊ είχε τιμηθεί με δυο Emmy και μια Χρυσή Σφαίρα. Η μάχη της με τον καρκίνο ήταν πολύ σύντομη, αφού η ηθοποιός έμαθε πριν από πολύ λίγο καιρό πως νοσεί. Το θάνατό της ανακοίνωσαν με μια συγκινητική ανάρτηση στο twitter τα παιδιά της, Τρού και Λίλι Πάρκερ. 

«Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η καταπληκτική, δυναμική και αγαπημένη μητέρα έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με τον καρκίνο, ο οποίος εντοπίστηκε μόλις πρόσφατα. 

Ήταν στο πλευρό της η οικογένειά της και πάλεψε με μεγάλη δύναμη τον καρκίνο, αφήνοντάς μας με τη βεβαιότητα της ατελείωτης χαράς για τη ζωή και τις όποιες περιπέτειες είναι μπροστά μας.

Όσο εντυπωσιακή ήταν στην οθόνη, ήταν ακόμη πιο καταπληκτική μητέρα και γιαγιά. 

Είμαστε ευγνώμονες την καταπληκτική ομάδα γιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Καρκίνου Moffitt για τη φροντίδα τους. 

Η ζέση και το πάθος της μητέρας μας για τη ζωή, τα παιδιά της, τα εγγόνια της και τα πολλά ζώα της, για να μην αναφέρουμε στην αιώνια χαρά της δημιουργίας, ήταν απαράμιλλη και μας αφήνουν την έμπνευση για να ζήσουμε τη ζωή στο έπακρο, όπως έκανε εκείνη. 

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και τις προσευχές και ζητάμε το σεβασμό στην ιδιωτικότητά μας αυτή τη δύσκολη στιγμή», αναφέρουν τα παιδιά της Κίρστι Άλεϊ σε μήνυμά τους στα social media. 

 

pic.twitter.com/g4nAItrR5x


— Kirstie Alley (@kirstiealley) December 6, 2022

 

Πηγή φωτογραφίας: Twitter


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022, 07:43Πηγή