Τεχνολογία

Ο HoJin Kim, ο νέος SVP και Chief Revenue Officer της WatchGuard


10 Apr Ο HoJin Kim, ο νέος SVP και Chief Revenue Officer της WatchGuard

Posted at 12:24h
in BUSINESS, LIFE TECH
by Soustas

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ενοποιημένη ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, ανακοίνωσε ότι προσέλαβε τον HoJin Kim ως νέο Senior Vice President της εταιρείας και Chief Revenue Officer. Σε αυτόν τον ρόλο, ο HoJin θα ηγηθεί του παγκόσμιου οργανισμού πωλήσεων της WatchGuard και θα είναι υπεύθυνος για την αύξηση των εσόδων, την κλιμάκωση και επέκταση του παγκόσμιου οργανισμού πωλήσεων και την προώθηση της υιοθέτησης του πλαισίου της πλατφόρμας Unified Security Platform της WatchGuard στην κοινότητα MSP.

Με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας σε κορυφαίους και αναπτυσσόμενους οργανισμούς καναλιών πληροφορικής, ο HoJin έχει ηγηθεί παγκόσμιων και περιφερειακών ομάδων συνεργατών, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και εφαρμογή στρατηγικών στο κανάλι, δημιουργώντας ένα σταθερά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για αυτές τις εταιρείες.

 

«Η βαθειά εμπειρία του HoJin σε όλες τις πτυχές του καναλιού της βιομηχανίας, σε συνδυασμό με τις γνώσεις του για την αγορά ασφάλειας,  τον καθιστά ιδανικό για τη WatchGuard καθώς ξεκινάμε την επόμενη φάση ανάπτυξής μας, η οποία επικεντρώνεται στην επέκταση του οικοσυστήματος MSP και στην προώθηση της υιοθέτησης του πλαισίου της πλατφόρμας Unified Security Platform», δήλωσε ο Prakash Panjwani, CEO της WatchGuard Technologies. «Ο HoJin είναι η ιδανική προσθήκη στην ηγετική μας ομάδα και ανυπομονώ να δω τη συμβολή του στην επιτάχυνση του οράματος της εταιρείας μας – να γίνουμε ο πάροχος πλατφόρμας ασφαλείας για την κοινότητα MSP».

 

Πριν από την ένταξή του στη WatchGuard, ο  HoJin ήταν Chief Revenue Office της The Channel Company, όπου ήταν υπεύθυνος για την αύξηση των εσόδων και την επίτευξη των τριμηνιαίων στόχων και της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της εταιρείας. Προηγουμένως είχε διατελέσειαντιπρόεδρος των παγκόσμιων καναλιών για εταιρείες όπως η SonicWall, η Samsung και η Hewlett Packard Enterprise. Πριν από αυτό, κατείχε περιφερειακούς ρόλους διαχείρισης προγραμμάτων και σχέσεων με συνεργάτες στις Juniper Networks και IBM.

 

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα ενταχθώ στη WatchGuard. Έχω περάσει την καριέρα μου δουλεύοντας σε όλες τις πτυχές  του καναλιού, και η μοναδική εστίαση της WatchGuard να διευκολύνει τους  MSPs με την προσέγγιση της Unified Security Platform – Ενοποιημένης Πλατφόρμας Ασφάλειας, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται ο κλάδος για να επιτύχει σε αυτό το τοπίο κυβερνασφάλειας», δήλωσε ο HoJin Kim, νέος SVP και Chief Revenue Officer της WatchGuard Technologies. «Κατά τη διάρκεια των 25 και πλεόν ετών λειτουργίας της εταιρείας, η WatchGuard έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη κοινότητα συνεργατών που έχει επιτύχει μέσω της εμπιστοσύνης, της αφούγκρασης και της καινοτομίας. Είναι τιμή μου που έχω την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτή την κοινότητα για να επεκτείνω αυτή την επιτυχία για πολλά χρόνια ακόμα».

 

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Sean Price για την επταετή εξαιρετική προσφορά  του στη WatchGuard. Ήταν ένα ταξίδι απαράμιλλης ανάπτυξης για την εταιρεία και οικοδόμησης ισχυρών σχέσεων με την κοινότητα μας των MSP, συνοδευόμενο από ωραίες στιγμές καθόλη τη διάρκεια», δήλωσε ο Prakash Panjwani. «Έχουμε συνεργαστεί στενά σε αυτή τη μετάβαση και εύχομαι στον Sean μόνο το καλύτερο, στα επόμενα βήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.»

Πηγή