Τεχνολογία

Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στην Beyond Expo


27 Sep Ο Όμιλος Quest Χρυσός Χορηγός στην Beyond Expo

Posted at 14:34h
in BUSINESS
by Soustas

O Όμιλος Quest συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στην έκθεση Beyond 2022, που θα διεξαχθεί 29/9-1/10 στη ΔΕΘ HELEXPO. Τον Όμιλο θα εκπροσωπήσουν οι εταιρείες Info Quest Technologies και Uni Systems, παρουσιάζοντας λύσεις και υπηρεσίες που διαμορφώνουν το μέλλον μέσω της τεχνολογικής καινοτομίας.

Η Info Quest Technologies θα παρουσιάσει λύσεις και υπηρεσίες Cloud στον τομέα του Work Transformation και IT Modernization. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην παρουσίαση εφαρμογών που απλοποιούν και ψηφιοποιούν κρίσιμες εταιρικές διαδικασίες, όπως η εφαρμογή eSignature CandiSign που φέρνει σε κάθε οργανισμό, ανεξαρτήτως μεγέθους ή συστημάτων που χρησιμοποιεί, τη λειτουργικότητα της  #1 πλατφόρμας ηλεκτρονικών υπογραφών DocuSIgn.

 

H Uni Systems θα συμμετάσχει με κεντρική θεματολογία τις λύσεις για την Έξυπνη Πόλη και την πλατφόρμα ανοικτής αρχιτεκτονικής City4Life, που αναπτύχθηκε για να υλοποιήσει το όραμα μιας ολιστικά Έξυπνης Πόλης, διασυνδέοντας εφαρμογές και συστήματα μεταξύ τους και δημιουργώντας ένα πλαίσιο ανοικτής επικοινωνίας μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων μερών με επίκεντρο τον πολίτη. Στην έκθεση θα συμμετάσχει επίσης το Pleiades IoT Innovation Cluster (με φορέα αρωγό τη Uni Systems), με στόχο την επέκταση του δικτύου του και την περαιτέρω ενίσχυση των μελών του.

Παράλληλα, ο Όμιλος Quest θα παρουσιάσει το Κέντρο Καινοτομίας του iQnovus, που αναπτύσσει  έντονη δραστηριότητα προς την ανάπτυξη και προώθηση τεχνολογικής καινοτομίας, μέσα από συνέργειες που φέρνουν κοντά ερευνητικά κέντρα και πανεπιστημιακά ιδρύματα με μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρείες καθώς και startups.

Ο Όμιλος Quest θα βρίσκεται στο Περίπτερο 13, Stand B30, ενώ στελέχη της Info Quest Technologies και της Uni Systems θα συμμετάσχουν με τοποθετήσεις και εισηγήσεις σε διάφορες θεματικές του Συνεδρίου και των παράλληλων εκδηλώσεων.

Πηγή