Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός του Καναδά ζητά από την Taylor Swift να συμπεριλάβει τη χώρα του στην περιοδεία της


Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023, 19:07

Ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό, μέσω Twitter προσπάθησε να πείσει την Αμερικανίδα ποπ σταρ Τέιλορ Σουίφτ να προσθέσει τον Καναδά στην παγκόσμια περιοδεία της, με το όνομα «Eras Tour», αφού η Σουίφτ ανακοίνωσε 14 νέες ημερομηνίες συναυλιών της στην Ευρώπη.

«Γεια. Εγώ είμαι. Ξέρω μέρη στον Καναδά που θα χαίρονταν πάρα πολύ να σε δουν. Επομένως, μην το κάνεις αυτό άλλο ένα σκληρό καλοκαίρι (cruel summer). Ελπίζουμε να σε δούμε σύντομα», έγραψε ο Τριντό, απαντώντας αργά το βράδυ της Τετάρτης σε ένα tweet της Σουίφτ που είχε αναρτηθεί νωρίτερα με τις νέες ημερομηνίες και σταθμούς της περιοδείας της.

It’s me, hi. I know places in Canada would love to have you. So, don’t make it another cruel summer. We hope to see you soon.


— Justin Trudeau (@JustinTrudeau) July 6, 2023

Το τραγούδι της Σουίφτ «Cruel Summer», που κυκλοφόρησε το 2019, ερμηνεύεται στην περιοδεία και έχει γίνει μεγαλύτερη επιτυχία φέτος από ό,τι όταν πρωτοεμφανίστηκε στο άλμπουμ της «Lover».

Η περιοδεία, η οποία ξεκίνησε τον Μάρτιο στην Αριζόνα, περιλαμβάνει περισσότερες από 100 συναυλίες μέχρι το καλοκαίρι του 2024 στις ΗΠΑ, το Μεξικό, την Ευρώπη, την Ασία και την Αυστραλία, αλλά καμία στον Καναδά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η μη επιλογή του Καναδά στο πρόγραμμα συναυλιών της Σουίφτ γίνεται αντικείμενο πολιτικής συζήτησης. Τον περασμένο μήνα, ο συντηρητικός βουλευτής Ματ Τζενερούξ κατέθεσε αυτό που αποκάλεσε «επίσημο παράπονο» σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ικετεύοντας την Αμερικανίδα ποπ να κανονίσει συναυλίες στον Καναδά.


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 6 Ιουλίου 2023, 19:07

Πηγή