Ο Οικονόμου σε αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα τρέξει στο Ράλλυ Ακρόπολις

ΕΙΚΟΝΕΣ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έγραψε στο Instagram

Βρέθηκα σήμερα στην Παύλιανη για την ειδική παρουσίαση του αγωνιστικού αυτοκινήτου της ελληνικής συμμετοχής των Χρυσόστομου Καρέλλη και Λεωνίδα Μαχαίρα στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022.

Η περιοχή μας φιλοξενεί ένα γεγονός παγκόσμιας εμβέλειας. Η καρδιά του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού θα χτυπάει εδώ τις επόμενες μέρες.

Πέρυσι, η άψογη διοργάνωση σηματοδότησε τη δυναμική επιστροφή ενός παγκοσμίου βεληνεκούς αθλητικού γεγονότος μετά από χρόνια απουσίας. Φέτος, η πρόκληση είναι η εδραίωση της Φθιώτιδας ως το επίκεντρο των μεγάλων διοργανώσεων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα και του EKO Ράλλυ Ακρόπολις στην κορυφή των αγώνων, στο πλέον υψηλό επίπεδο παγκοσμίως. Η Λαμία και η Φθιώτιδα ετοιμάζονται να υποδεχθούν επισκέπτες από κάθε άκρη της Ελλάδας και όλου του κόσμου, προσφέροντας υψηλού επιπέδου φιλοξενία με επαγγελματισμό, ποιότητα και ανθρωπιά.

Και φέτος, όπως και πέρυσι, το EKO Ράλλυ Ακρόπολις θα δώσει σημαντική οικονομική πνοή. Ξενοδοχεία, καταστήματα εστίασης, ορεινά χωριά, θα πλημμυρίσουν από ανθρώπους, που μέσα από το Ράλλυ, θα γνωρίσουν τις ομορφιές της Φθιώτιδας και θα αγαπήσουν τον τόπο μας.

Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματα και όλους τους οδηγούς, ιδιαίτερα στις ελληνικές συμμετοχές, αλλά και τον Λαμιώτη οδηγό, Χρυσόστομο Καρέλλη.

Καλώς να ορίσετε όλοι σας στα μέρη μας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Οικονόμου (@oikojo)

The post Ο Οικονόμου σε αγωνιστικό αυτοκίνητο που θα τρέξει στο Ράλλυ Ακρόπολις appeared first on Enimerosi24.

Πηγή