Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης στην εκπομπή «Τέτοιοι είναι»


 

…απόψε στις 23.30 στο Action24 με τους Μαυρίδη – Χαροκόπο

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο επιχειρηματίας Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης είναι οι σημερινοί καλεσμένοι της εκπομπής «Τέτοιοι είναι» στο Action24 με τον Θανάση Μαυρίδη και τον Κωνσταντίνο Χαροκόπο.
Ο δημοσιογράφος και πλέον υποψήφιος Βουλευτής με την Ν.Δ. στον νότιο Τομέα της Β΄Αθηνών Μπάμπης Παπαδημητρίου έχοντας μεγάλη εμπειρία στα θέματα της οικονομίας ανήκει στα πρόσωπα που πολύ πριν την κρίση προειδοποιούσε για όσα έλαβαν και λαμβάνουν χώρα. Εντάχθηκε στον δημοσιογραφικό χώρο έχοντας εργαστεί σε τράπεζες αλλά και ως σύμβουλος υπουργών Εθνικής Οικονομίας.

Ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης επιχειρηματίας επίσης υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών είναι από τα νέα πρόσωπα που εντάσσονται στο δυναμικό της Ν.Δ. Έχοντας μια πολυετή εμπειρία στον ιδιωτικό τομέα και μια επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα γνωρίζει την πραγματική οικονομία και τα προβλήματα στο ελληνικό επιχειρείν.

The post Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης στην εκπομπή «Τέτοιοι είναι» appeared first on Enimerosi24.Source link