Ο Γιάννης Πάριος στο Αμφιθέατρο Σίβηρης στη Χαλκιδική


Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022, 10:31

Tο «φαινόμενο Πάριος», ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της Ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από την πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Ο Πάριος έρχεται στο Αμφιθέατρο της Σίβηρης στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, την Παρασκευή 19 Αυγούστου.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Με συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τους στίχους και τη μουσική πολλών από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, και τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έχοντας διανύσει 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με συνέπεια, πάθος και αυθεντικότητα, δικαίως αποκαλείται «ο τροβαδούρος του έρωτα».

Όλοι θα πρέπει, έστω μια φορά στη ζωή τους, να βιώσουν την εμπειρία να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον Γιάννη Πάριο. Να δονηθούν από τον εύθραυστο δυναμισμό των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, με όχημα την ιδιαίτερη φωνή του. Και να αποχωρήσουν… ερωτευμένοι, άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το “σήμερα”, άλλοι με τη ζωή “που περνά και χάνεται”.

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας διαπεράσουν τα βέλη του…

Τραγουδούν: Κωνσταντίνος Αναγνώστου, Ελένη-Στυλιανή Αλεξανδρή

Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος

Τον συνοδεύει 10μελής ορχήστρα

Πληροφορίες

Αμφιθέατρο Σίβηρης

Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Ώρα προσέλευσης 20:30 –

Ώρα έναρξης

21:30

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση εισιτηρίων ηλεκτρονικά στο • https://www.ticketservices.gr

18€

Προπώληση στα φυσικά σημεία: 15€.

Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 20€.

Πληροφορίες στο 2310510081

 

Πηγή