Ειδήσεις

Οι τιμές τους και πώς θα γίνεται η διάθεση τους


Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 9 Ιουνίου 2023, 17:40

Στα περσινά επίπεδα παραμένουν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.

Ωστόσο, εάν θέλει κάποιος να παρακολουθήσει και τους μίνιμουμ 5 ευρωπαϊκούς εντός έδρας αγώνες της Ένωσης, θα επιβαρυνθεί με αύξηση που υπερβαίνει το 30%.

Σήμερα η ΠΑΕ ανακοίνωσε όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας η οποία ξεκινά τη Δευτέρα 12/6. Διευκρινίζει ότι για να αποκτήσει κάποιος το «ευρωπαϊκό» εισιτήριο, θα πρέπει να είναι κάτοχος και του «εγχώριου». Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αποκτήσει «διαρκείας» μόνο για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Επίσης, παραμένει η (μικρή) επιβάρυνση της απόκτησης κάρτα φίλου της ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν στην ερασιτεχνική. Πρόκειται για μία εφάπαξ ετήσια συνδρομή των 10 ή των 20 ευρώ.

Μόνο η κατηγορία εισιτηρίων VVIP των 7.000 ευρώ καλύπτει την Ελλάδα και την Ευρώπη. Για όλα τα υπόλοιπα υπάρχει μεγάλη προσαύξηση, εφόσον κάποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Για παράδειγμα, ένα εισιτήριο σε καλές θέσεις (Θ 29 και 35) κοστίζει 1.000 ευρώ και επιπλέον 400 εάν «αναβαθμιστεί» και σε ευρωπαϊκό. Τα πιο φτηνά (στα «πέταλα») κοστίζουν 300 ευρώ, συν 120 για να αποκτηθεί πρόσβαση και στους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Το σύνθημα της εφετινής σεζόν είναι «Άλλη Εντελώς Κατάσταση» και στο γραφιστικό που επέλεξε η ΠΑΕ, ο Ματίας Αλμέιδα παρουσιάζεται ως διευθυντής ορχήστρας με μέλη τους παίκτες!

 

 

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2023-2024 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 στις 10.00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πρωτοπορεί παρέχοντας ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία!

Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή ή να το παραλάβεις στο σπίτι σου ταχυδρομικά στην κλασική του μορφή (οι αποστολές θα αρχίσουν από 3/7).

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2022-2023. Επιπλέον παρέχεται η ευκαιρία να αγοράσεις σε προνομιακή τιμή τη θέση σου για όλη τη σεζόν και για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, σε πρώτη φάση δικαίωμα αγοράς έχουν οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2022-2023, που μπορούν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους για τα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Θα ακολουθήσουν το άνοιγμα της διάθεσης για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς και η πώληση εισιτηρίων διαρκείας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ.

Όλες τις πληροφορίες, τις τιμές, τις λεπτομέρειες για τις περιόδους αγορών και τις αντίστοιχες προϋποθέσεις, μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

Για την τηλεφωνική αγορά του εισιτηρίου διαρκείας σας επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο στο 211 8886068.

Κάρτα φίλου ΑΕΚ

Υποχρεωτική για την αγορά του εισιτηρίου διαρκείας είναι όπως και τα προηγούμενα χρόνια η αγορά της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ με τα έσοδα να πηγαίνουν αποκλειστικά στο ερασιτεχνικό σωματείο. Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για τη Μάνα ΑΕΚ, αφού τα χρήματα αυτά καλύπτουν μέρος από τις ανάγκες των δεκάδων ερασιτεχνικών τμημάτων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε ΕΔΩ

Προνόμια κατόχων

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και εφέτος για τους αγοραστές των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας θα ισχύσουν σημαντικά προνόμια από τους χορηγούς μας. Για να δείτε αναλυτικά τα προνόμια – προσφορές των χορηγών της ΠΑΕ ΑΕΚ, πατήστε ΕΔΩ.

Πηγή