Τεχνολογία

Οι οθόνες Philips καλωσορίζουν τα νέα μοντέλα με συνδεσιμότητα USB-C και webcam


10 Oct Οι οθόνες Philips καλωσορίζουν τα νέα μοντέλα με συνδεσιμότητα USB-C και webcam

Posted at 15:23h
in HARDWARE
by Soustas

Οι σύγχρονοι επαγγελματίες προσαρμόζονται με περισσότερη άνεση απέναντι στις νέες τεχνολογίες. Με τις συνεχείς αλλαγές στους ρυθμούς εργασίας, τους χώρους και τα στυλ, η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner για τις οθόνες Philips, λανσάρει μια νέα σειρά μοντέλων που έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε αυτές τις δυναμικές ανάγκες.  Οι οθόνες Philips 34B1U5600CH, 24B1U5301H και 27B1U5601H προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που διασφαλίζουν την ευκολία στις τηλεδιασκέψεις, την παραγωγικότητα και την άνεση σε κάθε τύπο χώρου εργασίας, δίνοντας προτεραιότητα στη συνδεσιμότητα και την ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών εργασιών.

Κύρια χαρακτηριστικά

Webcam 5MP με μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και δύο ενσωματωμένα ηχεία 5 Watt για καθαρή και άψογη επικοινωνία
Πρωτόκολλο USB 3.2 για μεταφορά δεδομένων σε υψηλή ταχύτητα
DisplayPort-out για τη σύνδεση πρόσθετων οθονών
Ενσωματωμένος διακόπτης KVM για εύκολη εναλλαγή μεταξύ πηγών
Οι 27″ και 34″ προσφέρουν επίσης σύνδεση USB-C με καλώδιο RJ-45 και παροχή ισχύος έως 100W
PowerSensor για έως και 80% μείωση του ενεργειακού κόστους
Βάση SmartErgoBase για εργονομικές ρυθμίσεις που ενισχύουν την άνεση
100% ανακυκλωμένο υλικό συσκευασίας

«Η Philips Monitors δεσμεύεται να προσφέρει στους επαγγελματίες χρήστες της όλα όσα χρειάζονται για να αξιοποιήσουν στο έπακρο κάθε ημέρα εργασίας. Οι 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH παρέχουν μια ισχυρή γκάμα χαρακτηριστικών για την επίτευξη μέγιστης παραγωγικότητας στο σπίτι ή στο γραφείο, ενώ παράλληλα ενισχύουν την άνεση και την ευημερία των χρηστών προσφέροντας τεχνολογίες που βελτιώνει την εικονική συνεργασία και το multi–tasking. Ένα πλεονέκτημα που θα ανακουφίσει πολλούς χρήστες είναι ότι αυτά τα μοντέλα είναι φιλικά προς το περιβάλλον και τους λογαριασμούς ρεύματος.» – Artem Khomenko, Head of Product Management της MMD Monitors Displays.

Ένας καθημερινός επαγγελματικός σύμμαχος

Οι Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν κάθε εργασία, παρέχοντας φωτεινές, ζωντανές εικόνες και ποιότητα εικόνας για να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες (CAD-CAM, 3D γραφικών ή φωτογραφίας).  Και τα τρία μοντέλα είναι εξοπλισμένα με ευκρινή γραφικά και εξαιρετικά ευρείες γωνίες θέασης 178/178°, είτε χάρη στην τεχνολογία IPS (μοντέλα 24″ και 27″) είτε στην τεχνολογία VA (μοντέλο 34″).  Οι 34B1U5600CH και 27B1U5601H διαθέτουν CrystalClear Quad HD για να προσφέρουν φωτεινές, ζωντανές εικόνες και ποιότητα εικόνας για να ευχαριστήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς επαγγελματίες CAD-CAM, 3D γραφικών ή φωτογραφίας.

Η συνδεσιμότητα και το multi-tasking έχουν προτεραιότητα, χάρη σε καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η σύνδεση USB Type-C ενός καλωδίου, η οποία επιτρέπει την ταυτόχρονη μεταφορά δεδομένων σε υψηλή ταχύτητα, τη δικτύωση και τη φόρτιση ενός φορητού υπολογιστή, ή ο ενσωματωμένος διακόπτης KVM MultiClient, ο οποίος επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν δύο ξεχωριστούς υπολογιστές με μία οθόνη-πληκτρολόγιο-ποντίκι και τους δίνει  τη δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ πηγών με το πάτημα ενός κουμπιού. Το DisplayPort-out είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που απλοποιεί την εργασία επιτρέποντας στους χρήστες να έχουν αλυσιδωτή σύνδεση πολλών οθονών στο σταθμό εργασίας τους, το οποίο λειτουργεί κατά μήκος του USB 3.2 για ταχύτερη και πληρέστερη έξοδο για τα περιφερειακά, ελαχιστοποιώντας την ακαταστασία του γραφείου και των καλωδίων.

Η συνεργασία, είτε αυτοπροσώπως είτε εικονικά, διευκολύνεται και από τα τρία μοντέλα χάρη σε χαρακτηριστικά όπως η ενσωματωμένη webcam 5MP,  το μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου και τα ηχεία. Ενώ το μικρόφωνο και τα ηχεία εξασφαλίζουν καθαρές επικοινωνίες, η webcam προστατεύει το απόρρητο των χρηστών μέσω του φυσικού διακόπτη και είναι εξοπλισμένη με προηγμένους αισθητήρες για τη γρήγορη και την ασφαλή αναγνώριση προσώπου με Windows HelloTM.

Και επειδή οι πολλές ώρες εργασίας μπροστά στον υπολογιστή μπορούν γρήγορα να έχουν επιπτώσεις, είτε εργάζεστε από το σπίτι είτε από το γραφείο, οι Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH παρέχουν τόσο οπτική όσο και εργονομική άνεση με τη μια βάση με ρυθμιζόμενη κλίση, περιστροφή και ύψος καθώς και πιστοποίηση TUV Eye Comfort για τη μείωση της κόπωσης των ματιών. Τα μοντέλα διαθέτουν επίσης PowerSensor για μείωση του ενεργειακού κόστους έως και 80% και LightSensor για τέλεια φωτεινότητα με ελάχιστη ισχύ.

 

Τιμές και διαθεσιμότητα

Τα Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH θα είναι διαθέσιμα για αγορά από το τέλος του Οκτωβρίου στην τιμή των 439 €, 549 € και 759 € αντίστοιχα.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα Philips 24B1U5301H, 27B1U5601H και 34B1U5600CH:

Πηγή