Τεχνολογία

Οι ηχομπάρες της Creative μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου σπίτι σου!


23 Oct Οι ηχομπάρες της Creative μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου σπίτι σου!

Posted at 12:26h
in GADGET
by Soustas

Τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα, όπως το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, προσφέρουν πάντα συναρπαστικό θέμα και οι περισσότεροι οπαδοί τα παρακολουθούν από το σπίτι. Αλλά σε αυτήν την περίπτωση ένα απλό «βλέπω αγώνα» δεν αρκεί, καθώς ο ήχος είναι εξίσου σημαντικός (αν όχι πιο σημαντικός) για μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τη σαφήνεια, ο ενσωματωμένος ήχος των τηλεοράσεων δεν ανταποκρίνεται πλήρως στα αθλητικά δρώμενα. Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο που καθιστά απαραίτητη μια ηχομπάρα, τόσο για εξοικονόμηση χώρου όσο και για άμεση αναβάθμιση ήχου. Η Creative Technology διαθέτει μια ολοκληρωμένη σειρά από ηχομπάρες που καλύπτει διαφορετικές ανάγκες και budget, αλλά έχουν όλες έναν βασικό κοινό στόχο – να μεταφέρουν τους οπαδούς όσο πιο κοντά στη δράση γίνεται.

Οι ηχομπάρες της Creative μεταφέρουν την ατμόσφαιρα του γηπέδου σπίτι σου!

Creative SXFI CARRIER – Σαν στο cinema, 999.99€

Ηχομπάρα με σύστημα ηχείων Dolby Atmos (DASS) και με τεχνολογία ολογραφίας ακουστικών Super X–Fi

Η κορυφαία ηχομπάρα της Creative είναι η πρώτη στον κόσμο που αναπτύχθηκε από κοινού με την Dolby Laboratories με τεχνολογία DASS. Με μια ηχητική σκηνή ρεαλιστικού ύψους και χωροταξικά στοιχεία που πηγάζουν από μια συμπαγή συσκευή, προαναγγέλλει μια νέα διάσταση που μετατρέπει το σαλόνι σου σε θέση στην πρώτη σειρά ενός γεμάτου γηπέδου για το απόλυτο επίπεδο βύθισης. Με το Super X-Fi Headphone Holography, οι χρήστες απολαμβάνουν τον ίδιο κινηματογραφικό ήχο στα ακουστικά τους – ιδανική για μαραθώνιους ποδοσφαιρικούς αγώνες αργά τη νύχτα.

 

Creative Stage 360 – Η καλύτερη σχέση Ποιότητας – Τιμής, 199.99€

Ηχομπάρα 2.1 με Dolby Atmos 5.1.2

Μπορεί να έχει λογική τιμή, αλλά συνοδεύεται από την ηχητική υπογραφή Dolby Atmos, η οποία επιτρέπει στην Creative Stage 360 να ​​προσφέρει ακριβή ήχο θέσης και πραγματική ατμοσφαιρική προσομοίωση, κάνοντας τους χρήστες να αισθάνονται μέρος της δράσης του γηπέδου. Διαθέτει επίσης λειτουργίες ακρόασης κοντινού και μακρινού πεδίου, έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τη βύθιση είτε κάθονται στο γραφείο τους είτε στο σαλόνι.

 

Creative Stage V2 – Η πιο φιλική για το πορτοφόλι σου, 109.99€

Ηχομπάρα 2.1 και Subwoofer με Clear Dialog και Sound Blaster Surround

Η πιο προσιτή ηχομπάρα της Creative προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα ήχου μέσω προσαρμοσμένων προγραμμάτων drivers μεσαίας κατηγορίας και βαθιά δυνατά μπάσα από το subwoofer μακράς βολής που τη συνοδεύει, έτσι ώστε οι αγώνες στην τηλεόραση να γίνονται όλο και πιο ζωντανοί.

 

Creative Stage Air V2 – Πάρε το γήπεδο μαζί σου, 54.99€

Compact USB Ηχομπάρα για τοποθέτηση κάτω από την οθόνη με Bluetooth

Η Stage Air V2 έχει το σωστό μέγεθος και μορφή ως ηχομπάρα κάτω από την οθόνη για να παρακολουθείς αγώνες από ένα ακατάστατο γραφείο. Επίσης, χάρη στο Bluetooth 5.3 και τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 6 ώρες, υπερέχει ως βελτίωση ήχου όταν οι θαυμαστές την χρησιμοποιούν σε εξωτερικούς χώρους για να μεταδώσουν τους αγώνες από φορητούς υπολογιστές, tablet ή ακόμα και κινητά τηλέφωνα.

 

Ηχομπάρες FTW Gaming – Sound Blaster Katana V2 (329.99€) και

Sound Blaster Katana V2X (309.99€)

Tri-amplified Multi-channel Ηχομπάρες με Super X-Fi Technology

Το Sound Blaster Katana V2, το οποίο έχει αναγνωρισθεί από πολλούς ως η απόλυτη gaming ηχομπάρα, διαθέτει τη βραβευμένη tri-amplified τεχνολογία Xamp για να προσφέρει πλούσια και άψογη δυναμική ήχου. Εκτός όμως από την τέλεια λύση για να ζωντανέψετε τα βιντεοπαιχνίδια ποδοσφαίρου, είναι επίσης τέλεια για ζωντανή απόλαυση αγώνων στο σαλόνι, με κομψό σχεδιασμό που ταιριάζει με κάθε διακόσμηση. Το Katana V2X, με μικρότερο αποτύπωμα, είναι ιδανικό για κάπως λιγότερες λειτουργίες κατά το παιχνίδι και κάπως μικρότερους χώρους.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο https://gr.creative.com/soundbars/.

Πηγή