Τεχνολογία

Νιώστε τον παλμό των αναμετρήσεων στο Salt Lake City μέσα από μια LG TV


15 Feb Νιώστε τον παλμό των αναμετρήσεων στο Salt Lake City μέσα από μια LG TV

Posted at 11:06h
in SMART TV, SMARTS
by Soustas

-Είστε φαν του μπάσκετ, ανυπομονείτε να απολαύσετε τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες αλλά δεν έχετε τον απαραίτητο εξοπλισμό που θα σας μεταφέρει στο Vivint Arena;

Η επιλογή της τηλεόρασης που είναι ιδανική για την παρακολούθηση αθλητικών γεγονότων δεν είναι εύκολη, αφού εκτός από το μέγεθος της οθόνης, πρέπει να λάβετε υπόψιν σας επιπλέον χαρακτηριστικά που θα εξασφαλίσουν τη ρεαλιστική παρακολούθηση και την ακρίβεια των χρωμάτων. Η LG προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για να θαυμάσετε τους αγαπημένους σας παίκτες του μπάσκετ.

Με καινοτόμα χαρακτηριστικά, μια LG TV μεταφέρει το γήπεδο στο σαλόνι σας και εξασφαλίζει την παρακολούθηση των αγώνων με πλούσια χρώματα και ακρίβεια. Οι εμφανίσεις και οι κινήσεις των παικτών προβάλλονται απόλυτα ρεαλιστικές σαν να παρακολουθείτε το ματς από τις κερκίδες και προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία, χάρη στον συνδυασμό ποιότητας εικόνας, μεγάλου μεγέθους και ήχου surround.

Μαζί με ρεαλιστικές, τρισδιάστατες εικόνες και ήχο, μέσα από μια LG TV μπορείτε να απολαμβάνετε μοναδικές λειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για εσάς, όπως το Sports Alert. Η λειτουργία Sports Alert για αθλητικές ειδοποιήσεις[1] σας κρατά ενημερωμένους για τις αγαπημένες σας ομάδες. Ρυθμίστε το Sports Alert και λάβετε ειδοποιήσεις πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια για τις βαθμολογίες, τα τελικά αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο, ακόμα κι όταν παρακολουθείτε άλλο περιεχόμενο, για τα αθλήματα που έχουν σημασία για εσάς.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε τις αγαπημένες σας ομάδες σε διάφορα αθλήματα[2] όπως ποδόσφαιρο ή μπάσκετ , για να λαμβάνετε αυτόματες ενημερώσεις στην αρχή των αγώνων, όταν σημειώνονται γκολ ακόμη και στο τέλος του αγώνα, όπου οι πληροφορίες εμφανίζονται πάνω από τη μετάδοση στο οθόνη μέσω ενός παραθύρου για ειδοποιήσεις.

Η λειτουργία Sports Alert είναι διαθέσιμη στις βραβευμένες τηλεοράσεις OLED, QNED Mini LED, QNED, NanoCell, καθώς και σε smart TV UHD 4K.

Ανακαλύψτε όλες τις τηλεοράσεις της LG με την ειδική λειτουργία Sports Alert και απολαύστε τις επικές αναμετρήσεις των κορυφαίων αθλητών του μπάσκετ.

[1] Η διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή ή χώρα. Στο Sports Alert ο χρήστης μπορεί να λάβει ειδοποιήσεις για Live Score, ειδοποιήσεις βαθμολογίας σε πραγματικό χρόνο και τελικά αποτελέσματα, να ελέγξει εύκολα τους επερχόμενους αγώνες των ομάδων σας και άλλες βασικές πληροφορίες σε ένα πλήθος πρωταθλημάτων και διοργανώσεων.

[2] Τα υποστηριζόμενα αθλήματα και πρωταθλήματα ενδέχεται να διαφέρουν ανά χώρα.

Πηγή