Τεχνολογία

Νέος Commercial Director της Enartia ο Νίκος Στουιλούδης


19 Feb Νέος Commercial Director της Enartia ο Νίκος Στουιλούδης

Posted at 00:10h
in BUSINESS
by Soustas

Τα καθήκοντα του Commercial Director της Enartia part of team.blue, αναλαμβάνει ο Νίκος Στουιλούδης, έχοντας την ευθύνη των επιτυχημένων brands Papaki και Top.Host.

Με πάνω από 10 έτη εμπειρίας σε μερικά από τα μεγαλύτερα brands παγκοσμίως στους κλάδους του Web hosting και των Cloud services, ο κ. Στουιλούδης αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη στην ομάδα του Ομίλου. Με όραμα του την ενδυνάμωση των ελληνικών επιχειρήσεων ώστε να δραστηριοποιούνται με ευκολία στο διαδίκτυο και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διεθνώς, έρχεται από το Λονδίνο για να ενισχύσει περαιτέρω τους τομείς του Marketing, Sales και Customer Care της Enartia.

“Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί για εμάς προτεραιότητα, και το προσωπικό μας την εγγύηση ότι θα συνεχίσουμε από τη θέση του μεγαλύτερου παρόχου στην Ελλάδα να προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για την ψηφιακή παρουσία κάθε επιχείρησης και ιδιώτη. Με γνώμονα αυτό, συνεχίζουμε με τη δυναμική ενίσχυση της ομάδας μας. Είμαστε υπερήφανοι που καλωσορίζουμε τον κ. Στουιλούδη, ένα στέλεχος με διεθνή εμπειρία και εξειδίκευση στον απαιτητικό τομέα δραστηριότητάς μας, που έχει όραμα και πίστη για τα brands μας” δήλωσε ο CEO της Enartia part of team.blue, Ευθύμιος Χρυσικός.

Πηγή