Τεχνολογία

Νέα UltraGear Gaming Οθόνη για απόλυτο παιχνίδι


05 Oct Νέα UltraGear Gaming Οθόνη για απόλυτο παιχνίδι

Posted at 15:33h
in GAMES
by Soustas

Ξεπερνώντας για άλλη μια φορά τα όρια της gaming τεχνολογίας, το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG)  παρουσιάζει την τελευταία κορυφαία οθόνη της αγαπημένης σειράς LG UltraGear™ την πρωτοποριακή 32GR93U-B.

 

Αναγνωρισμένη για τον άψογο συνδυασμό εκπληκτικής οπτικής απόδοσης με εντυπωσιακές επιδόσεις,  το νέο μοντέλο  διαθέτει οθόνη IPS UHD 4K (3840 x 2160). Όταν η αρένα του gaming απαιτεί τελειότητα, η νέα πρόταση της LG αναλαμβάνει δράση με έναν εκπληκτικό ρυθμό ανανέωσης 144Hz[1] και γρήγορο χρόνο απόκρισης 1ms (GtG)[2]. Κάθε καρέ και κάθε κίνηση, ανεξάρτητα από την ένταση της δράσης, αποδίδεται με μαγευτική ευκρίνεια και ακρίβεια.

 

Μια οθόνη 32 ιντσών, που αλλάζει τα δεδομένα στο gaming εξασφαλίζει ότι οι gamers θα απολαμβάνουν τις πιο ζωντανές και αληθινές αποχρώσεις. Με κάλυψη έως και 95% (Τυπ.) του χρωματικού φάσματος DCI-P3 και VESA DisplayHDRTM 400, η οπτική εμπειρία ενισχύεται, προσφέροντας δυναμικές αντιθέσεις και ζωντανά χρώματα που αναδεικνύουν κάθε gaming περιβάλλον.

 

Η LG συνεχίζει να ανταποκρίνεται σε μια μεγάλη κοινότητα gaming που δίνει προτεραιότητα στο ομαλό gameplay. Ακολουθώντας τη γραμμή των προκατόχων του, το μοντέλο 32GR93U-B είναι συμβατό με NVIDIA® G-SYNC® και διαθέτει πιστοποίηση AMD FreeSync™ Premium. Αυτό διασφαλίζει ότι το “σπάσιμο” της οθόνης και τα κολλήματα αποτελούν παρελθόν, ανοίγοντας το δρόμο για ομαλές και συναρπαστικές gaming εμπειρίες. Επιπλέον, με HDMI 2.1 και έξοδο ακουστικών 4 πόλων με τεχνολογία DTS HP:X, οι gamers θα ζήσουν ακόμα μεγαλύτερη καθήλωση με εικονικό τρισδιάστατο ήχο[3].

 

Μέσα στο δυναμικό τοπίο του gaming, η LG βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, δημιουργώντας εργαλεία που ανταποκρίνονται στο όνειρο κάθε gamer. Η 32GR93UB δεν είναι απλώς μια ακόμη οθόνη, αλλά η δέσμευση για καθηλωτικές, απαράμιλλες εμπειρίες gaming.

 

Όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.[4]

[1] Για να ενεργοποιήσετε τα 144 Hz, απαιτείται ένας υπολογιστής με κάρτα γραφικών που υποστηρίζει DisplayPort 1.4 (DSC) ή HDMI 2.1. Η κάρτα γραφικών ΔΕΝ περιλαμβάνεται στη συσκευασία. Θα πρέπει να την αγοράσετε ξεχωριστά.

[2] Επιλέξτε την «Ταχύτερη λειτουργία» για να επιτύχετε ‘χρόνο απόκρισης 1 ms.’(Λειτουργία παιχνιδιού → Χρόνος απόκρισης → Ταχύτερη λειτουργία).

[3] Τα ακουστικά ΔΕΝ περιλαμβάνονται στο πακέτο. Θα πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά.

[4] Εδώ θα βρείτε πληροφορίες εγγύησης για τα προϊόντα LG: https://www.lg.com/gr/support/warranty

Πηγή