Τεχνολογία

Νέα Mid-Range Firewalls της Watchguard


08 Oct Νέα Mid-Range Firewalls της Watchguard

Posted at 01:01h
in HARDWARE
by Soustas

Τα νέα MidRange Firewalls της Watchguard παρέχουν την υψηλή απόδοση που χρειάζονται οι οργανισμοί για προστασία από κρυπτογραφημένο κακόβουλο λογισμικό

Η WatchGuard® Technologies, παγκόσμιος ηγέτης στην ασφάλεια και τη νοημοσύνη του δικτύου, τον έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων (MFA), την προηγμένη προστασία τελικού σημείου και το ασφαλές Wi-Fi, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς  συσκευών ενοποιημένης διαχείρισης απειλών Firebox M290, M390, M590, και M690. Μια προσιτή αλλά εξαιρετικά δυνατή λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, τα νέα αυτά τείχη προστασίας προσφέρουν αυξημένη ασφάλεια και την ταχύτερη απόδοση από οποιαδήποτε άλλη συσκευή Firebox μεσαίας κατηγορίας, με την επεξεργαστική ισχύ να χειρίζεται κρυπτογραφημένα δεδομένα και κίνηση HTTPS. Επιπλέον, νέες επεκτάσιμες θύρες και η ενσωμάτωση με το WatchGuard Cloud επιτρέπουν σε αυτά τα τείχη προστασίας να προσφέρουν την απαιτούμενη ευελιξία για να εξυπηρετήσουν τις μεταβαλλόμενες ανάγκες δικτύωσης και ασφάλειας για πελάτες και συνεργάτες παροχής υπηρεσιών.

 

“Καθώς το τοπίο των απειλών εξελίσσεται, η απόδοση και η ευελιξία είναι εξίσου κρίσιμες για τους οργανισμούς που θέλουν να εξασφαλίσουν ασφάλεια στο δίκτυό τους. Η πρόσφατη έκθεση ασφαλείας Internet Security Q2 2021, διαπίστωσε ότι περισσότερο από το 91% των κακόβουλων λογισμικών που επιτίθενται είναι κρυπτογραφημένο”, δήλωσε ο Corey Nachreiner, CSO της WatchGuard. “Είναι συνεπώς απαραίτητο για μικρούς και μεσαίους οργανισμούς, ή τους συνεργάτες που τους εξυπηρετούν, να έχουν λύσεις ασφαλείας ικανές να επεξεργάζονται κρυπτογραφημένη κίνηση χωρίς να επηρεάζουν αρνητικά τη συνολική απόδοση. Οι νέες συσκευές μεσαίας κατηγορίας Μ-series προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα και παρέχουν εργαλεία για να απλοποιήσουν την ανάπτυξη και τη συνεχή διαχείριση αυτών των λύσεων, ως μέρος της ενιαίας μας πλατφόρμας ασφαλείας WatchGuard Unified Security Platform.”

 

Ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσης της WatchGuard για την ενσωμάτωση μεταξύ πλατφορμών, είναι η εύκολη ανάπτυξη, διαχείριση και δημιουργία πολιτικών των νέων αυτών Fireboxes από το WatchGuard Cloud. Οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν να μοιράζονται τη διαμόρφωση παραμέτρων σε πολλές συσκευές και πελάτες μέσω προτύπων και να αξιοποιήσουν συσκευές από απόσταση μέσω του Cloud. Μια συνεκτική προβολή δεδομένων 30 ημερών, η γρήγορη αναζήτηση καταγραφής και η αυτοματοποιημένη αναφορά αυξάνει σημαντικά την ορατότητα. Επιπλέον, οι νέες συσκευές Firebox ενσωματώνονται απρόσκοπτα με τις υπόλοιπες λύσεις του χαρτοφυλακίου της WatchGuard – συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων AuthPoint, του WatchGuard Wi-Fi Access Points και της συλλογής στοιχείων τελικού σημείου ThreatSync – για να απλοποιήσουν σημαντικά την παραδοσιακά πολύπλοκη διαχείριση ασφάλειας.

 

Οι νέες συσκευές Firebox M290, M390, M590, και M690 προσφέρουν πολλές βελτιώσεις και οφέλη όπως:

 

Ταχύτητα και ισχύς. Κάθε συσκευή έχει σχεδιαστεί για να βελτιστοποιεί την απόδοση επιθεώρησης περιεχομένου HTTPS, η οποία είναι απαραίτητη για τον εντοπισμό του κακόβουλου λογισμικού σήμερα (όπως φάνηκε στην πιο πρόσφατη αναφορά ασφαλείας Internet Security Report.)

 

Ευελιξία και ανθεκτικότητα σε μελλοντικές εξελίξεις. Η δυνατότητα προσθήκης χώρων επέκτασης μονάδων μέτρησης και διαθέσιμων μονάδων επέκτασης επιτρέπει την προσαρμοσμένη διαμόρφωση θύρας για να καλύψει τις τρέχουσες ανάγκες, εξασφαλίζοντας παράλληλα την ευελιξία προσαρμογής, καθώς το δίκτυο εξελίσσεται. Οι προαιρετικές θύρες POE+ (μόνο στο M590/M690) διευκολύνουν τη σύνδεση και τροφοδοσία άλλων συσκευών, όπως κάμερες ασφαλείας ή USP Wi-Fi Access Points της WatchGuard.
Εύκολη ανάπτυξη και διαχείριση. Το WatchGuard Cloud επιτρέπει την ανάπτυξη, την παρακολούθηση, την αναφορά και τη διαχείριση συσκευών από το Cloud. Το RapidDeploy διευκολύνει την ανάπτυξη, ενεργοποιώντας απλά τη συσκευή και συνδέοντάς τη στο Διαδίκτυο. Τα υπόλοιπα μπορούν να τακτοποιηθούν εξ αποστάσεως από οποιαδήποτε τοποθεσία.
Αξιοπιστία. Τα πλεονάζοντα τροφοδοτικά εξασφαλίζουν τη μέγιστη διαθεσιμότητα (μόνο στο Firebox M590 και Firebox M690).

 

“Από την άποψη τιμής/απόδοσης, οι νέες αυτές συσκευές Firebox είναι μια ασυναγώνιστη λύση για οργανισμούς, από μικρές επιχειρήσεις μέχρι και κέντρα επιχειρήσεων μεσαίου μεγέθους, με όλη την ιπποδύναμη που απαιτείται για να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη απειλή κακόβουλου λογισμικού που παρέχεται μέσω HTTPS” είπε ο Hayden Johnston, Operations Director της WYSCOM. “Οι νέοι αρθρωτοί χώροι επέκτασης παρέχουν μια σειρά επιλογών για την κάλυψη των αναγκών των πελατών σήμερα και τη δυνατότητα να παρατείνουν τη ζωή αυτών των συσκευών στο μέλλον.”

 

 

Like this:

Like Loading…

Πηγή