Νέα προωθητική ενέργεια της LG με τα XBOOM Go φορητά ηχεία !
05 Oct Νέα προωθητική ενέργεια της LG με τα XBOOM Go φορητά ηχεία !

Posted at 16:58h
in BUSINESS
by Soustas

Η LG Electronics (LG) θα ανεβάσει τη διάθεση των καταναλωτών, καθώς τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν ένα φορητό ηχείο της εταιρείας από την πρόσφατη σειρά XBOOM Go, με την αγορά μιας LG NanoCell τηλεόρασης. Η ενέργεια ισχύει για αγορές που θα πραγματοποιηθούν από τις 4 μέχρι τις 31 Οκτωβρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Στην προωθητική ενέργεια συμπεριλαμβάνονται τα παρακάτω μοντέλα τηλεοράσεων:

ΝΑΝΟ916NA (86, 75, 65, 55 ιντσών), 65ΝΑΝΟ866NA, 65NANO816NA, με δώρο ένα LG XBOOM Go PL7
55NANO866NA, 55NANO816NA με δώρο ένα LG XBOOM Go PL2

Οι NanoCell τηλεοράσεις εφαρμόζοντας νανοσωματίδια μεγέθους 1 nm, που απομακρύνουν τους ασαφείς χρωματισμούς και ενισχύουν τη γνησιότητα του φάσματος RGB, αποδίδουν ζωντανά χρώματα υψηλής ακρίβειας από κάθε γωνία θέασης. Επιπλέον, χάρη στο Nano Black προσφέρουν ρεαλιστικές εικόνες, ενώ με την 4K ανάλυση που υποστηρίζει τα διεθνή πρότυπα CΤΑ[1] και τα Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, οι χρήστες θα απολαύσουν μια ανυπέρβλητη εμπειρία θέασης. Ακόμη, η νέα σειρά NanoCell τηλεοράσεων διαθέτει τον ισχυρό, έξυπνο επεξεργαστή α7 4K 3ης γενιάς που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εικόνας και ήχου, ενισχύοντας το σήμα από τις αντίστοιχες πηγές.

Τα φορητά ηχεία ΧΒΟΟΜ Go PL7 και XBOOM Go PL2 διαθέτουν την τεχνολογία Meridian για απόδοση ήχου με υπεροχή, δυνατά μπάσα, έντονα πρίμα και καθαρά φωνητικά, καθώς και το Sound Boost που διευρύνει το πεδίο του ήχου με το πάτημα ενός κουμπιού για ακόμα μεγαλύτερη ένταση. Το μοντέλο PL7 προσφέρει ισχύ ήχου 30 watt και μπάσο διπλής δράσης χάρη στα πλαϊνά woofer με ειδικό φωτισμό LED που αλλάζει ανάλογα με το τραγούδι. Επιπλέον, η διάρκεια της μπαταρίας φτάνει τις 24 ώρες[2], δίνοντας στους χρήστες την ελευθερία να απολαμβάνουν τη μουσική όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να ανησυχούν για τη φόρτιση του. Το PL5 ηχείο, επίσης, με διάρκεια λειτουργίας έως και 10 ώρες, ξεχωρίζει για το κομψό και μίνιμαλ design, με στρογγυλεμένο σχεδιασμό και φινίρισμα από καουτσούκ που βοηθάει στο κράτημα, ενώ έχει μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό, χάρη στην αξιολόγηση IPX5.

[1] Σύμφωνα με το CTA, κατά τον ορισμό της ανάλυσης, η διαμόρφωση αντίθεσης (CM) πρέπει να είναι 50% ή περισσότερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή CM, τόσο πιο καθαρή είναι η εικόνα.

[2] Η 24ωρη διάρκεια μπαταρίας βασίζεται στη χρήση του ηχείου με ένταση 50% και χωρίς φωτισμό, ενώ η διάρκεια της μπαταρίας ενδέχεται να επηρεάζεται και από άλλους παράγοντες.

Like this:

Like Loading…Source link