Τεχνολογία

Νέα προωθητική ενέργεια της LG για επιλεγμένα μοντέλα στεγνωτηρίων ρούχων


21 Mar Νέα προωθητική ενέργεια της LG για επιλεγμένα μοντέλα στεγνωτηρίων ρούχων

Posted at 01:06h
in LIFE TECH
by Soustas

Η  LG Electronics (LG) υλοποιεί μια ακόμη προωθητική ενέργεια. Συγκεκριμένα από την Τετάρτη 15 Μαρτίου και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά από επιλεγμένα μοντέλα στεγνωτηρίων[1], οι καταναλωτές θα πάρουν δώρο ένα σετ επώνυμες πετσέτες[2].

Ένα στεγνωτήριο εξοικονομεί χρόνο ειδικά τους κρύους μήνες του χειμώνα, όπου τα ρούχα αργούν περισσότερο να στεγνώσουν. Παράλληλα, μπορεί να εξοικονομήσει και χώρο, καθώς μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από το LG πλυντήριο ρούχων. Επιπλέον, υπάρχει τέλειος συγχρονισμός μεταξύ LG πλυντηρίου και στεγνωτηρίου, καθώς το τελευταίο μπορεί να λάβει πληροφορίες για τον κύκλο πλύσης από το LG πλυντήριο (μέσω Wi-Fi) και αυτόματα να επιλέξει το κατάλληλο πρόγραμμα στεγνώματος, δίνοντας στα ρούχα την προστασία που τους αξίζει.

Ένα ακόμα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι τα στεγνωτήρια LG διαθέτουν αυτοκαθαριζόμενο συμπυκνωτή, όπου με τη δυνατή ροή του νερού απομακρύνονται αυτόματα το χνούδι και η σκόνη[3]. Παράλληλα τα στεγνωτήρια διακρίνονται για την υψηλή προστασία των υφασμάτων που παρέχουν. Η λειτουργία στεγνώματος σε χαμηλότερη θερμοκρασία συμβάλλει στην αποτροπή του μαζέματος και των φθορών των υφασμάτων, ενώ παράλληλα το ράφι στεγνώματος προσφέρει ακόμα περισσότερη προστασία για τα ευαίσθητα υφάσματα. Έτσι, τα ρούχα σας παραμένουν σαν καινούρια. Τέλος, με την τεχνολογία Eco Hybrid™ που ενσωματώνουν παρέχεται επιπλέον η δυνατότητα εξοικονόμησης ενέργειας ή χρόνου ανάλογα με τον τρόπο ζωής και τις ανάγκες των καταναλωτών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα στεγνωτήρια της LG εδώ.

[1] Τα μοντέλα που συμμετέχουν στην προωθητική ενέργεια είναι τα: RC80V9AV3W, RC80V9EV2W, RC90V9AV2W, RC90V9JV2W

[2] Το κάθε δώρο αποτελείται από ένα σετ πετσέτες Guy Laroche (χεριών-προσώπου-σώματος).

[3] Η καθαριότητα του συμπυκνωτή ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον λειτουργίας.

Πηγή