Μύνηση στην Apple για τα iPhone X, XS και τα μεγέθη της οθόνης Max και pixel counts
17 Dec Μύνηση στην Apple για τα iPhone X, XS και τα μεγέθη της οθόνης Max και pixel counts

Μια μήνυση που κατατέθηκε την Παρασκευή κατηγορεί την Apple για ψέματα σχετικά με τις προδιαγραφές οθόνης της σειράς iPhone X.

Δύο ενάγοντες κατέθεσαν αγωγή στο αμερικανικό περιφερειακό δικαστήριο της Βόρειας Καλιφόρνιας, υποστηρίζοντας ότι η Apple δημοσίευσε ψευδώς τα μεγέθη οθόνης και τον αριθμό pixel των οθονών στις συσκευές iPhone X, XS XS και iPhone XS Max. Οι ενάγοντες επιδιώκουν την κατάσταση κατηγορίας δράσης.

Η Apple δεν απάντησε αμέσως σε ένα αίτημα για σχολιασμό.

Στη μήνυση ισχυρίζονται ότι η Apple λέει ψέματα για τα μεγέθη οθόνης μετρώντας περιοχές εκτός οθόνης όπως η εγκοπή και οι γωνίες. Έτσι, η νέα σειρά iPhones δεν είναι “όλη η οθόνη” όπως κυκλοφορεί στην αγορά, σύμφωνα με την καταγγελία 55 σελίδων. Για παράδειγμα, το μέγεθος της οθόνης του iPhone X υποτίθεται ότι είναι 5.8 ίντσες, αλλά οι ενάγοντες μέτρησαν ότι είναι “μόνο περίπου 5.6875 ίντσες”.

Οι ενάγοντες ισχυρίζονται επίσης ότι τα τηλέφωνα της σειράς iPhone X έχουν χαμηλότερη ανάλυση οθόνης από ό, τι διαφημίζονται. Το iPhone X υποτίθεται ότι έχει ανάλυση 2436×1125 εικονοστοιχείων, αλλά το προϊόν δεν περιέχει αληθή pixel με κόκκινα, πράσινα και μπλε υποεικονοστοιχεία σε κάθε εικονοστοιχείο, σύμφωνα με την καταγγελία. Το iPhone X φέρεται ότι έχει μόνο δύο υποεικονοστοιχεία ανά εικονοστοιχείο, το οποίο είναι λιγότερο από το διαφημιστικό, ανέφερε η καταγγελία. Η μήνυση υποστηρίζει επίσης ότι το iPhone 8 Plus έχει οθόνη υψηλότερης ποιότητας από το iPhone X.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple έχει κατηγορηθεί για τα προϊόντα της. Δεκάδες πελάτες τον Μάρτιο μήνυαν την εταιρεία σε 59 ξεχωριστές αγωγές για ένα προβληματικό λογισμικό που θρομβώνει κάποια παλαιότερα iPhones, και επιδίωξε την κατάσταση της κατηγορίας δράσης. Τον Ιούνιο, η Apple χτυπήθηκε με ένα άλλο περιστατικό που ζητούσε ζημιές ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Like this:

Like Loading…Source link