Τεχνολογία

Με το νέο LG Styler που παρουσιάζεται στην CES 2024 η νέα εποχή στην φροντίδα των ρούχων


11 Jan Με το νέο LG Styler που παρουσιάζεται στην CES 2024 η νέα εποχή στην φροντίδα των ρούχων

Posted at 08:39h
in EVENTS, LIFE TECH
by Soustas

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει στην CES 2024, το LG Styler, τη νέα προηγμένη λύση της για την φροντίδα των ρούχων. H νέα λύση περιλαμβάνει ένα steamer υψηλής πίεσης, το σύστημα Dynamic Moving Hanger™ και την τεχνολογία Dual TrueSteam™, προσφέροντας ταχύτερο φρεσκάρισμα και στέγνωμα των ρούχων.

Για πρώτη φορά, η σειρά LG Styler ενισχύεται με ένα steamer ατμού υψηλής πίεσης, που αφαιρεί τις ζάρες από τα ρούχα. Οι χρήστες μπορούν απλώς να κρεμάσουν τα τσαλακωμένα ρούχα τους στην πόρτα, και με το steamer, πατώντας απλά ένα κουμπί να αφαιρέσουν τις ζάρες. Χάρη στον ατμό υψηλής πίεσης τα ρούχα μένουν λεία και απαλά[1].

Το νέο LG Styler ενσωματώνει το μοναδικό σύστημα Dynamic Moving Hanger™, παρέχοντας εξατομικευμένη φροντίδα σε διάφορους τύπους ρούχων. Το νέο σύστημα διαθέτει ενισχυμένο σύστημα απομάκρυνσης της σκόνης και αφαίρεσης οσμών[2]  και μειώνει τις ζάρες με μια κίνηση, μέσω ενός περιστρεφόμενου μηχανισμού. Επίσης, προσφέρει αναβαθμισμένους κύκλους φρεσκάδας, όπως ο κύκλος Fine Dust, με περιστροφή έως και 350 φορές το λεπτό, απομακρύνοντας μεγάλο όγκο σωματιδίων σκόνης από τα ρούχα[3].

Χάρη στην τεχνολογία Dual TrueSteam™ της LG, το σύστημα χρησιμοποιεί δύο θερμαινόμενα δοχεία για την παραγωγή ατμού, επιτρέποντας ακριβέστερο έλεγχο της έντασής του. Στον κύκλο για ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι και το κασμίρ, χρησιμοποιείται μόνο ένα από τα θερμαινόμενα δοχεία της συσκευής, παρέχοντας απαλή φροντίδα των υφασμάτων μέσω ενός συστήματος βέλτιστης και ελεγχόμενης ροής ατμού. Επιπλέον, το Dual TrueSteam™ ενισχύεται με έναν εξειδικευμένο κύκλο υγιεινής του νέου Styler, που διατηρεί τα ρούχα καθαρά εξαλείφοντας πάνω από το 99,99% των μικροβίων και 11 διαφορετικών ειδών επιβλαβών βακτηρίων[4].

Επιπλέον, η νέα λύση της LG για τη φροντίδα των ρούχων διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα εξαερισμού, προσφέροντας μια λειτουργία αφύγρανσης που μπορεί να συλλέξει έως και 10 λίτρα υγρασίας[5].

Η πτυσσόμενη πρέσα παντελονιών του νέου Styler, προσφέρει άνεση και εξοικονόμηση χρόνου, κάνοντας τσάκιση χωρίς ζάρες. Επιπλέον, διαθέτει μια οθόνη αφής LCD  γρήγορη και εύκολη επιλογή κύκλων.

«Το νέο LG Styler αποτελεί μια ευέλικτη λύση φροντίδας ρούχων που εξασφαλίζει τη βέλτιστη φροντίδα ποικίλων υφασμάτων και προσφέροντας άνεση και ευκολία στους πελάτες μας», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Η LG, ως πρωτοπόρος εταιρεία στα συστήματα φροντίδας ρούχων, θα συνεχίσει να βελτιώνει τις δυνατότητες του LG Styler, επαναπροσδιορίζοντας την καλύτερη φροντίδα της γκαρνταρόμπας».

Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν όλες τις τελευταίες καινοτομίες τις LG, συμπεριλαμβανομένου και του νέου LG Styler, στο περίπτερο της εταιρείας στην CES (#16008, Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας) από τις 9 έως τις 12 Ιανουαρίου. Για να παρακολουθείτε όλες τις ανακοινώσεις της LG στη CES, επισκεφθείτε το http://www.lg.com/ces2024 και το κανάλι της LG Global στο YouTube.

[1] Δοκιμασμένο από το Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) με τη χρήση του ενσωματωμένου εύχρηστου σίδερου ατμού υψηλής πίεσης στο νέο LG Styler σε ένα βαμβακερό πουκάμισο. Οι ορατές ζάρες μειώθηκαν κατά 50%.

[2] Δοκιμάστηκε από το Korea Apparel Testing & Research Institute (KATRI) χρησιμοποιώντας τον κύκλο φρεσκάδας του νέου LG Styler σε βαμβακερό πουκάμισο σύμφωνα με το πρότυπο KS K 0891:2014.

[3] Με βάση τα αποτελέσματα των εσωτερικών δοκιμών της LG, οι στροφές ανά λεπτό (RPM) του Dynamic Moving Hanger του νέου LG Styler κυμαίνονται από 120 έως 350 ανάλογα με τους κύκλους. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τις τρέχουσες χρήσεις και τους περιβαλλοντικούς παράγοντες.

[4] Σύμφωνα με την έρευνα της Intertek, ο κύκλος υγιεινής εξαλείφει το 99,99 τοις εκατό 11 τύπων ιών, συμπεριλαμβανομένων των ιών της γρίπης Α (H1N1, H3N2), του ιού της γρίπης Β, του ιού της λοιμώδους ρινοτραχειίτιδας των βοοειδών (IBRV), του ιού της επιδημικής διάρροιας των χοίρων (PED), του ιού Entero A των χοίρων, του ανθρώπινου κοροναϊού OC43, του ιού της λοιμώδους ηπατίτιδας των σκύλων, του ιού της ανθρώπινης Rota, του ιού της ηπατίτιδας Α και του ιού Rhino. Ένα πρόσφατο πείραμα που διεξήχθη από το KATRI απέδειξε επίσης την αποτελεσματικότητα του κύκλου υγιεινής στην εξουδετέρωση των κοριών.

[5] Με βάση τα αποτελέσματα των εσωτερικών δοκιμών της LG, η λειτουργία αφύγρανσης του LG Styler συλλέγει 10 λίτρα υγρασίας ανά 24 ώρες, που μετρήθηκαν σε κλειστό χώρο με θερμοκρασία 27 βαθμούς Κελσίου και 60% υγρασία (πόρτα του LG Styler ανοιχτή υπό γωνία 45 μοιρών ή μεγαλύτερη). Η απόδοση αφύγρανσης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον χρήσης

Πηγή