Τεχνολογία

Κυκλοφόρησε η έκδοση OnePlus 11 Jupiter Rock


29 Mar Κυκλοφόρησε η έκδοση OnePlus 11 Jupiter Rock

Posted at 16:01h
in SMARTPHONES
by Soustas

Η OnePlus προανήγγειλε την άφιξη μιας παραλλαγής του OnePlus 11 κατασκευασμένης από ένα ολοκαίνουργιο υλικό νωρίτερα αυτό το μήνα. Τώρα, η μέρα έφτασε επιτέλους και η εταιρεία αποκάλυψε πλήρως τη συσκευή OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition.

Η εταιρεία αποκάλυψε προηγουμένως ότι η πλάτη του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένη από τρισδιάστατο μικροκρυσταλλικό βράχο και τώρα επεξηγεί αυτό το υλικό. Πρώτον, η μάρκα λέει ότι είχε ως στόχο να φτιάξει υφές που να μοιάζουν με τον Δία, όπως υποδηλώνει και το όνομα.

Τι σημαίνει αυτό;
Η OnePlus λέει ότι χρησιμοποίησε μια τεχνολογία “φυσικής κοκκοποίησης” που έχει ως αποτέλεσμα διαφορετικά σχήματα και κατανομή υφής, κάνοντας κάθε τηλέφωνο ελαφρώς διαφορετικό. Η εταιρεία λέει επίσης ότι αυτό το ανοιχτό καφέ κάλυμμα έχει πολυάριθμες μικρές λευκές κηλίδες (που φαίνονται παρακάτω), καθώς και μερικές σκούρες κηλίδες τυχαία διάσπαρτες πάνω του. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι τα λευκά στίγματα είναι εμπνευσμένα από τη βροχή διαμαντιών στον πλανήτη Jovian και ότι τα σκούρα στίγματα είναι εμπνευσμένα από μετεωρίτες.

OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition 
Όσον αφορά την αίσθηση του υλικού, η OnePlus ισχυρίζεται ότι είναι δροσερό στην αφή. Στην πραγματικότητα, η μάρκα διαβεβαιώνει ότι η πλάτη του τηλεφώνου θα αισθάνεται σαν πέτρα νεφρίτη που έχει πλυθεί από το νερό “για χιλιάδες χρόνια”. Κατά τα άλλα, η εταιρεία λέει ότι αυτή η υφή είναι ανθεκτική στη φθορά, έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και είναι ανθεκτική στη γράμμωση με δακτυλικά αποτυπώματα.

Το υπόλοιπο τηλέφωνο ξεχωρίζει επίσης από το vanilla OnePlus 11, καθώς έχετε ένα μεταλλικό πλαίσιο με χρυσή απόχρωση. Κατά τα άλλα, πρόκειται για το ίδιο OnePlus 11 που είδαμε νωρίτερα φέτος, όταν εξετάσαμε το φύλλο προδιαγραφών.

Επομένως, λαμβάνετε γνωστά χαρακτηριστικά όπως οθόνη OLED 6,7 ιντσών QHD+ 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 8 Gen 2 και μπαταρία 5.000mAh με ενσύρματη φόρτιση 100W. Παίρνετε επίσης το ίδιο τριπλό σύστημα οπίσθιας κάμερας 50MP+48MP+32MP (κύρια/υπερυψωμένη/2x τηλεφακός) και ένα selfie snapper 16MP.

Τιμή και διαθεσιμότητα
Η OnePlus επιβεβαίωσε ότι το OnePlus 11 Jupiter Rock Limited Edition θα είναι διαθέσιμο στην τιμή των 4.899 γιουάν (~711 δολάρια) για το μοναδικό μοντέλο 16GB/512GB.

Πηγή